Zdrava hrana Izvor Zdravlja

0.0 | 0 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10ž, VP 21, Novi Beograd
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Zdrava hrana Izvor Zdravlja
Telefon: 011/
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  jelena
  08.08.2013 04:28

  da li imate erdik tablete na bazi hmelja dr Josefa H.?

  vela
  07.09.2012 10:59

  dali imate erdik tablete za grudi ili nesto slicno?

  zivana
  15.07.2012 11:58

  Nisam ni znala da se u mom komsiluku nalazi prodavnica zdrave hrane. Zato Vas molim da mi kazete da li imate TAHINI jer nisam u mogucnosti da dodjem kod vas jer sam u inostranstvu, ako ima da ne donosim odavde. Unapred hvala.

  Slavko Radakovic
  04.07.2012 06:43

  POŠTOVANI! Jedna od najlekovitijih i najstarijih gljiva na svetu, gljiva SHIITAKA, napokon se proizvodi i na teritoriji Srbije u uslovima koji u potpunosti zadovoljavaju evropske standarde! Poljoprivredno gazdinstvo Radaković Vam nudi širok izbor proizvoda : supstrat gljive shiitake, svezu gljivu shiitaku, sušenu gljivu shiitaku kao i mlevenu gljivu shiitaku koja se moze kombinovati sa jos jednim našim proizvodom a to je med sa shiitakom. Uverite se u naše kvalitete i vec danas počnite da brinete o svom zdravlju! Posetite naš sajt i Facebook stranicu na kojima mozete pronaci sve informacije vezane za jednu od najzdravijih gljiva na svetu ! ZDRAVLJE NIJE SVE, ALI BEZ ZDRAVLJA SVE JE NISTA!

  Ana Timic
  23.02.2012 04:57

  Postovani,razmisljala sam da pokrenem svoj biznis sa zdravom hranom,jer mi je zdravlje na prvom mestu i podrzavam zdrav nacin ishrane. Pa sam se pitala postoje li posebne obuke koje se prolaze,posebne licence i naravno dobavljaci jer bih volela da u svom gradu pokrenem sto pre ovaj posao jer nema vise od jedne do dve radnje zdrave hrane,i stanovnici nemaju velikog izbora. Zanima me da li bismo mogli da stupimo u kontakt,ako ste zainteresovani za sirenje vasih prodavnica ili proizvoda u Smederevu odakle sam ja,i vidimo postoji li neka sansa da sradjujemo u skorijoj buducnosti. Unapred zahvalna Ana iz Smedereva.

  Luka Zivkovic
  06.03.2010 21:44

  Bio sam puno puta u ovoj radnji,vrlo mi je se svidela ima svasta da se kupi.Moj savet IZVOR ZDRAVLJA. :()