Zdrava hrana Hema Kheya Neye

 • 3
5.00 | 3 ocena

O nama - ZDRAVA HRANA HEMA KHEYA NEYE


Hema-Kheya-Neye* (Kapetan Zlatnog Broda) je osnovana 1999. godine sa idejom da doprinese promovisanju zdrave hrane u pravom smisli reči, kao preduslova za ljudsku sreću. Kroz saradnju sa svojim kupcima i kolegama, koji se bave vegetarijanskom ishranom, makrobiotikom i ostalim alternativnim pristupima zdravlju I ishrani, mi se trudimo da omogućimo kvalitetne usluge i proizvode.

U svetlu savremenog načina života i ubrzanog svakodnevnog tempa , sagledavamo potrebu da učestvujemo u promovisanju ideje holističkog pristupa zdravlju. Možda baš zbog svega toga naši potrošači često izjavljuju da dolaze kod nas ponekad samo da bi se „okrepili“ čak i onda kada nemaju nameru da bilo šta kupe. Nama je i bio cilj da ponudimo mirnu oazu u centru Beograda u kojoj može da se uživa i oseti prijateljska atmosfera, kao i da ponudimo obilje edukativne literature, besplatnih konsultacija i saveta. Pored toga, naravno, pre svega se trudimo da ponudimo visoko kvalitetan asortiman proizvoda po što je moguće nižim cenama.

U našoj prodavnici zdrave hrane u Beogradu, može na jednom mestu kupiti najkvalitetnije organske namirnice: organsko povrće, organsko voće, organske žitarice, organske hlebove i peciva, organske proizvode od soje i organske namaze.

Na našem sajtu možete dobiti veliki broj korisnih saveta iz oblasti makrobiotike, makrobiotika u gastronomiji, makrobioticka ishrana protiv raka, makrobiotika recepti, lečenje makrobiotikom.

Tu smo uvek za savet putem naših telefona, gde će ljubazni saradnici dati prave i stručne savete – neka priprema zdrave hrane preraste u zadovoljstvo, nutritivne vrednosti koje poseduje zdrava hrana, imaju neprocenjivu vrednost i uticaj na organizam u najpozitivnijem smislu.

zastupnici: MUSO – Makrobiotički program iz Japana, FORTIN – Ovsene pahuljice i mekinje proizvedene vrhunskom tehnologijom iz Nemacke, ITEFAC – Najčistija Himalajska so sa Himalaja – Pakistan, MOTHER HERBS - sapunski plod - ekološko prirodno sredstvo za pranje veša Indija


Mogućnost plaćanja platnim karticama: visa, diners, master card, maestro, dina, yuba


Hema Kheya Neye, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

08.06.2016 09:42
Sanja Kekic
Makrobiotika u sluzbi vaseg optimalnog zdravlja.Zitarice i proizvodi od zitarica, prirodni napici,sokovi,cajevi,integralni hleb i peciva,soja i proizvodi od soje. Kompletan program za celijakiju,program za dijabeticare.
12.11.2014 10:47
danijela
Postovana Imamo naut, odnsno sirovu leblebiju. Za vise informacija pozovite nas telefonom.
05.06.2013 12:32
Ivana
Odlicno snabdeveni, ali prodavacice se ne trude dovoljno da budu ljubazne prema kupcima. Poslednja dva puta jedna od prodavacica (ista), mi je naplatila robu vise nego je trebalo. Prvi put sam mislila da je pogresila,u pitanju je bilo povrce, ali sam drugi put shvatila da nije u pitanju greska kada mi je i himalajsku so naplatila po redovnoj umesto po snizenoj ceni i zatim se ponovo opravdavala kako je pogresila. Stalni sam kupac, prodavnica je odlicna, trebali bi da budu na nivou u svakom pogledu.
18.11.2012 11:38
Marina Miljkovic
Molim Vas,ako mozete da mi nabavite ERDIK tablete za grudi,trazila sam na internetu prodajna mesta i ovako u apotekama, zdravoj hrani i nigde ih nema,a o tim erdik tabletama na internetu se puno pise, da su na bazi hmelja,odlican za kosu,nokte i grudi i da dugo postoji na trzistu i takodje pise da je nemacki proizvod... Javite mi ubrzo .ukoliko nesto doznate.
07.09.2012 10:57
vela
dali imate erdik tablete za grudi ?
04.07.2012 06:34
Slavko Radakovic
POŠTOVANI! Jedna od najlekovitijih i najstarijih gljiva na svetu, gljiva SHIITAKA, napokon se proizvodi i na teritoriji Srbije u uslovima koji u potpunosti zadovoljavaju evropske standarde! Poljoprivredno gazdinstvo Radaković Vam nudi širok izbor proizvoda : supstrat gljive shiitake, svezu gljivu shiitaku, sušenu gljivu shiitaku kao i mlevenu gljivu shiitaku koja se moze kombinovati sa jos jednim našim proizvodom a to je med sa shiitakom. Uverite se u naše kvalitete i vec danas počnite da brinete o svom zdravlju! Posetite naš sajt i Facebook stranicu na kojima mozete pronaci sve informacije vezane za jednu od najzdravijih gljiva na svetu ! ZDRAVLJE NIJE SVE, ALI BEZ ZDRAVLJA SVE JE NISTA!
26.11.2011 05:32
Svetlana
Moze li se kod Vas naci SIROVI naut-lebleblija. Unapred zahvaljujem
23.09.2009 09:38
mica
izbor fenomenalan extra sto postoji takav izbor
12.08.2009 09:51
MILOS
SUPER SU
03.08.2009 13:51
bojana
da li imate kus kus
01.08.2009 12:40
NIKOLINA ERIC
OVO JE NAJSABDEVENIJA PRODAVNICA U GRADU EXTRA JE SUPER BAS MI SE SVIDJA
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Zdrava hrana
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zdrava hrana Hema Kheya Neye
 • hema kheya neye,
 • zdrava hrana hema kheya neye,
 • hema kheya neye beograd,
 • organski proizvodi,
 • organsko povrce,
 • bezglutenska hrana u beogradu,
 • zdrava ishrana,
 • zdrava hrana,
 • zdrava hrana recepti,
 • zdrava hrana prodaja na veliko