U svakodnevnom poslovanju, često nam mogu zatrebati usluge kao sto je zbirni transport. Ova vrsta prenosa robe sa jedne destinacije na drugu, veoma je povoljna i to iz više razloga.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za ZBIRNI TRANSPORT

Beograd

Avala Selidbe i Transport
Avala Selidbe i Transport
Antifasističke Borbe
Novi Beograd
Beograd Pozovi

Prepustite brigu o preseljenju Vašeg stana, kancelarije ili lokala profesionalnom i iskusnom timu Avala Selidbe. Zahvaljujući modernim kombi vozilima i kamionima usluge selidbi i transporta svih vrsta roba vršimo u Beogradu, širom Srbije, reg...
Pročitaj više

3.4 | 5 ocena

U svakodnevnom poslovanju, često nam mogu zatrebati usluge kao sto je zbirni transport. Ova vrsta prenosa robe sa jedne destinacije na drugu, veoma je povoljna i to iz više razloga.

Koji su to razlozi i zbog čega bi trebalo da koristite usluge zbirnog prevoza robe, saznajte u tekstu koji je pred vama.

Zbirni transport robe

Za ovu vrstu transporta, možemo sa sigurnošću reći da je veoma troškovno efikasna. Kada bismo tačno definisali pojam zbirnog transporta robe, onda možemo reći da je to okupljanje svih pošiljki na jednom mestu, koje se potom otpremaju sve zajedno u kamionu.

U čemu je tajna zbirnog prevoza? Trik je u tome da klijent, odnosno pošiljalac robe plaća samo prostor koji je zauzela njegova pošiljka u kamionu, a ne plaća ceo tovarni prostor.

Zbirni prevoz

Postavlja se i pitanje kada je najbolje da iskoristite ovu uslugu, u kojim tačno situacijama? Prevoznici savetuju da je to slučaj ukoliko imate teret koji je teži od dve tone ili kada je količina manja od deset metara kubnih.

Zbirni prevoz je pre svega bitan sa ekonomske tačke gledišta i takve usluge često koriste mala i srednja preduzeća, zahvaljujući čemu ostvaruju znantnu optimizaciju troškova transporta i imaju finansijske beneficije.

Korisno je imati informaciju da se zbirni transport robe obavlja u Evropu i iz evropskih zemalja u Srbiju.

Sada kada ste upoznati sa prednostima ovakvog načina otpremanja pošiljaka, sasvim sigurno želite da znate i za koje vreme će roba stići na željenu destinaciju?

Na to utiče više faktora, a prvi je da se gleda dužina transportne rute, ali i drugih povezanih faktora, koji na neki način mogu da utiču na vreme koje je potrebno da se pošiljka isporuči. Firme koje se bave ovom delatnošću imaju u ponudi širok spektar usluga, što bi značilo da postoje redovni dnevni polasci, kao i brzo tranzitno vreme kroz zemlje Evrope.

Primera radi, imate određeni teret i želite da ga pošaljete u neku evropsku zemlju. Tada se teret preuzima sa vaše lokacije, i potom se transportuje do skladišta. Nakon toga sledi sam prevoz, i otpremanje u locirano skladište. Potom se radi pretovar, pa se lokalno dostavlja do krajnjeg željenog odredišta. Poslednja faza koju smo pomenuli može da bude završena za svega dvadeset i četiri časa.

Zbirni transport cena:

Ukoliko ste sa čitanjem našeg teksta stigli do ovih redova, svakako želite da znate koja je cena za zbirni transport robe, odnosno kolika je ušteda kada se teret prevozi na taj način, zajedno sa drugim pošiljkama.

Međutim, ovu informaciju je jako teško dati, zato što je svaka roba drugačije težine i gabarita, a osim toga, na cenu utiče i u koju evropsku zemlju se roba prevozi.

Zbog toga je najbolje da se odabranoj firmi za zbirni transport robe obratite lično, putem telefona ili email-a i da navedete tačne podatke o vašoj pošiljci, pa ćete za veoma kratko vreme dobiti tačnu cenu za taj konkretan posao.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Dusan Markovic
    11.09.2017 10:59

    Kako god da okrenete najvaznija stvar kod zbirnog transporta su kompletni papiri, sve ostalo sigurno predstavlja nesto do cega cete pre ili kasnije moci da dodjete.