Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Zatezanje lica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

FACE LIFTING - zatezanje lica

Akcija -30% 2800 Din.
FACE LIFTING - zatezanje lica po ceni od 2.800 evra samo u Centru za estetsku hirurgiju Dr Branislav Piščević!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Estetska korekcija gornjih očnih kapaka

Akcija -50% 400 Din.
Estetska korekcija gornjih očnih kapaka - 400 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Estetska korekcija donjih očnih kapaka

Akcija -50% 450 Din.
Estetska korekcija donjih očnih kapaka - 450 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zatezanje lica

Ponekad, posle izvršene operacije zatezanja lica, nećete moći sami sebe da prepoznate u ogledalu. Bićete mlađi, jedriji, bez bora, svežiji – zar to svi ne želimo?

Ovo je jedan od najefektnijih zahvata i daje izvanredne rezultate, ukoliko je urađen korektno. 

Fejs lifting (Face lifting)

Kompletan lifting znači podizanje i zatezanje čeonog, slepoočnog i srednjeg dela lica kao i vrata. Bićete mlađi deset i više godina. Zatežu se i podižu mišići kao i koža lica i vrata. Ožiljak je skriven ispred i iza uha i u kosmatom delu glave. Ovu operaciju možete kombinovati sa ostalim zahvatima na licu, kao što su botox, dermoabrazija, popunjavanje raznim filerima, mašću, odnosno ubacivanje implantata u jagodice ili bradu.

Zatezanje lica – kako se izvodi?

Ova operacija se izvodi u analgosedaciji sa lokalnom infiltrativnom anestezijom. U bolnici ćete provesti dva dana, a zavoji se uklanjaju peti dan i pere se kosa. Nakon operacije, nemate osećaj bola, što je svakako svima nama važno. Konci, ukoliko su spoljašnji, skidaju se sedmog i četrnaestog dana. Možete imati utrnulost uha, i to traje do tri meseca. 

Zatezanje lica ultrazvukom

Fejst lifting se može uraditi i ultrazvučnom metodom, a efekat će biti dobar i jednak klasičnom kožnom liftingu. Vaš oporavak će trajati od sedam do petnaest dana. Ovom operacijom, imaćete neobjašnjiv osećaj, kao da ste seli u vremeplov i vratili se vašu mladost.

Slepoočno zatezanje lica i – Temporalni lifting

Ukoliko imate problem sa kapcima, često vas povuče azijatski izgled pa iskosite oči povlačenjem kože slepoočnog regiona. Na sličnom principu se radi temporalni lifting. To je operacija koja se može uraditi nezavisno od ostalog dela lica. Radi se u analgosedaciji. Problem je često u uglu oka, spuštenim kapcima ili obrvama. Često se ovi problemi uklapaju sa opuštenošću srednje trećine lica i vrata, pa je sastavni deo kompletnog fejs liftinga. Operacija se najčešće izvodi endoskopski, ali i klasičnim rezom vertikalno od 2 do 10 cm iznad gornjeg pola uha. Zahvat traje do 45 minuta, a oporavak od 5-7 dana. Zavoj se nosi dva dana, a skidanje konaca za deset dana. Minimalni otok traje 3-4 dana, a bolova nema. Ono što ste želeli, sada imate – zategnut i podignut spoljašnji ugao oka, kao i spoljašnji deo obrva. Ova operacija se često kombinuje sa operacijom kapaka.

Zatezanje vrata – Neck lifting

Može se desiti da ste mladi u licu, ali da dekolte i naboran vrat, otkrivaju vaše godine, ili vas čine i starijim nego što jeste. Ova operacija je vrlo jednostavna, a daje odlične rezultate u delu donje vilice, vrata i dekoltea. Postupak se izvodi u lokalnoj anesteziji, sa ili bez analgosedacije. Ukoliko na vratu imate masne naslage, ova operacija se može kombinovati sa liposukcijom. Zavoj se nosi 5-7 dana, a oporavak traje 10 dana, posle čega ste znatno podmlađeni i privlačniji.

Zatezanje kapaka

Spušteni gornji kapci i vrećice ispod očiju, svakako vas čine nepotrebno starijim. Estetskom korekcijom gornjih i donjih kapaka, nećete imati osećaj težine u očima, a oči će vam postati otvorenije. Imaćete živahan pogled i nećete više izgledati umorno. 

Gornji i donji kapci se operišu zajedno ili odvojeno u zavisnosti od potrebe. Mogu se operisati bez rezova, kada se samo uklanja ili preuređuje masno tkivo, a ovakva operacija se primenjuje kada nema viška kože, a ima viška masti. Kada postoji višak kože, najčešće se operacija radi klasičnom hirurškom tehnikom. Ožiljak, koji se nalazi u naboru gornjeg kapka i neposredno ispod trepavica na donjem kapku, vidljiv je mesec dana. Šminkanje je dozvoljeno deset dana nakon operacije. 

Uklanjanje bora lica – Botox

Botox i Dysport su najpopularniji i najpoznatiji farmaceutski proizvodi savremenih estetskih tretmana lica. Koriste ih i žene i muškarci radi podmlađivanja. 

Intervencija se radi nanošenjem anestetika u obliku kreme na lice. Dvadesetak minuta nakon toga, u određene tačke na licu ubrizgava se Botox. Dejstvo počinje nakon 3-10 dana tako što se parališu mišići lica na čelu, oko očiju, na nosu, oko usana ili vratu. Dejstvo će trajati i do šest meseci. Botox privremeno uklanja postojeće bore, ali mogu vam se javiti vremenom nove. Zato je bolje početi sa ovim tretmanom pre nego što ste uopšte dobili prve bore. Time ćete sprečiti njihovo pojavljivanje. Ovaj tretman se preporučuje jednom godišnje. Ako ste već imali duboke bore i uradili tretman Botox-om, i posle prestanka njegovog dejstva, bore će biti manje izražene. A vi – osveženi i mlađi!

Fejst lifting – cene

3000 – 3500 evra

Cena tretmana zatezanje vrata: 

950 do 1000 evra

Zatezanje kapaka - koliko košta?  

Cene su u rasponu od 600 do 800 evra

Uklanjanje bora lica – Botox – cena:

Cene od 120 do 400 evra.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Hijaluronski filer (1ml)

Akcija -32% 170 Eur
Hijaluronski filer (1ml) - 170 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Botoks - 3 regije

Akcija -50% 200 Eur
Botoks - 3 regije - 200 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Konsultacije i pregled estetskog hirurga - BESPLATNO!

0 Din.
Konsultacije i pregled estetskog hirurga - BESPLATNO!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Petar Jankulovski
Nikada nisam mogao bas u potpunosti da razumem ove tretmane.
Marina Zivkovic
Svako zatezanje lica je nesto sto posebno treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Stojance Ristovski
Saom zatezanje lica, mora da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, moze ono po meni da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, zatezanje lica nije nesto sto treba i mora da bude skupo. Sve drugo je onda po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Nikada nije bilo nesto posebno jefitno.
Filip Milutinovic
Po meni svako zatezanje lice nije bas nesto sto je previse jeftino ali sto u svakom slucaju treba da se dobro plati.
Simona Vucinic
Zatezanje lica je ipak nesto sto nije ni malo jeftino.
Mihajlo Nastasovic
Nije ovo ensto po cemu svakome treba da ukazete svoje poverenje.
Marta Dencevic
Koliko god da mi se cini, svako zatezanje lica mora debelo da se plati. To jednostavno tako funkcionise.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, svako zatezanje lica je nesto sto mora posebno i debelo da se plati.
Ljubinka Sreckovic
Koliko se samo meni cini, svako zatezanje lica, mora i develo da se plati. Sve drugo je samim tim manje vazno.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, ova vrsta zatezanja je u svakom slucaju morala debelo da se plati.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet i ako to budete uradili, sigurno se necete pokajati.
Petar Jankovic
Po pitanju zatezanja lica, ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i zaista vise nista posebno ne treba da se brinete po ovom pitanju.
Jana Stankovic
Nesto sam cula da se sve veci broj televizijskih zvezda odlucuje da uradi zatezanje lica i to bas na mestu kakvo je ordinacija st. Medica.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite mesto gde biste kvalitento mogli da zategnete lice, onda je ubedljivo najbolje za vas da se posavetujete sa ordinacijom Opal.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate na kvalitetan nacin da uradite zatezanje lica, onda je u svakom slucaju ubedljivo najbolje resenje da se posavetujete sa nekim strucnim licem kakav j centar Adonis.
Marko Petrovic
Koliko se samo moze videti voditeljki u Beogradu koje u danasnje vreme se odlucju za takav jedan korak kakav je zatezanje lica.
Dusan Markovic
Po pitanju zatezanja lica, smatram da je najbolje resenje za vas da posetite nekog proverenog privatnog estetskog hirurga. Primer takvog jednog privatnog hirurga je Dr. Branislav Priscevic.
Marina Zivkovic
Ukoliko imate potrebu da iz nekog razloga zategnete lice, onda je najbolje da posetite nekog iskusnog estetskog hirurga. Cene zavise na prvo mestu od metode koje se koriste.