Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Zaštitne folije za mobilni
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Glass Screen zaštitna staklena folija za telefone svih tipova (štiti displej od udarca i grebanja)

Akcija -53% 280 Din.
Glass Screen zaštitna staklena folija za mobilne telefone svih vrsta (štiti displej od udarca i grebanja) po ceni od 280...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Glass Screen zaštitna staklena folija za telefone svih tipova (štiti displej od udarca i grebanja)

Akcija -53% 280 Din.
Glass Screen zaštitna staklena folija za mobilne telefone svih vrsta (štiti displej od udarca i grebanja) po ceni od 280...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Glass Screen zaštitna staklena folija za telefone svih tipova (štiti displej od udarca i grebanja)

Akcija -53% 280 Din.
Glass Screen zaštitna staklena folija za mobilne telefone svih vrsta (štiti displej od udarca i grebanja) po ceni od 280...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zaštitne folije za mobilni

Svi volimo čist i sjajan ekran mobilnog telefona. Međutim, ako se igde otisci prstiju najlakše vide, to je upravo ekran našeg ljubimca. Zamislite, nanosite puder na lice i šminkate se, a neko vas zove i vi dohvatite mobilni; ili druga situacija, ručate, a telefon zvoni ili stiže neka notifikacija...

 

 

Pomislićete svi sada, da nije preporučljivo ukrasti nečiji telefon, jer biste bili lako uhvaćeni upravo po otiscima prstiju, naročito ako nemate naviku da redovno brišete ekran telefona. Šalu na stranu, niko ne voli aljkavost i neurednost, pa da bismo izbegli te neprijatne situacije, moramo kupiti zaštitnu foliju, koja će čuvati čistoću našeg malog prijatelja.

Zaštitne folije za mobilne telefone

Naravno da je ekran najvažniji kod telefona, jer nam on omogućuje jasnu sliku svega što želimo da vidimo. Pomenuto prljanje prstima je jedna nevolja, a druga je – grebanje. Neoprezan pokret noktom – i eto ružne brazde, tanke ili duboke, nebitno, ali onda će ta crta uvek biti preko svih slika i slova, te će vam korišćenje mobilnog telefona zaista biti otežano i više neće predstavljati zadovoljstvo.

Sve te situacije skraćuju vek samom telefonu. A vi ponovo i ponovo, iznova i iznova, čistite i čisitie, posle svakog korišćenja... Pa, kome ovo ne bi dosadilo? Rešenje se krije u zaštitnim folijama, koje se stavljaju preko ekrana.

Folije za mobilne

Možda ćete se sada zapitati, ako stavim foliju preko touch screen ekrana, da li će on biti jednako osetljiv? Odgovor je – da, folija nimalo ne umanjuje osetljivost vašeg ekrana. Sve će biti isto kao i da nemate foliju, osim što je vaš telefon zaštićen. Boje, kontrast, jačina i oštrina ekrana, sve je jednako dobro kao i da folije nema.

 

 

Sa druge strane, nije preporučljivo da foliju stavljate sami. Možda mislite da to nije neka prevelika mudrost, ali svaki posao traži znanje i iskustvo. Na primer, svaka folija odgovara određenom modelu telefona; stoga je potrebno tačno nacentrirati, folija ne sme odstupati ni za milimetar, jer u protivnom – to nije to, i telefon će delovati neuredno. Takođe, pre stavljanja folije, ruke moraju biti savršeno čiste, a specijalnom krpom se obriše ekran da ne ostanu bilo kakvi tragovi nečistoće i prašine. Tek onda se folija pažljivo postavlja. 

Folije za mobilne telefone – iskustva

Folija je zaista najfunkcionalnija zaštita. Obzirom na to da naši telefoni, koji su svi novije generacije, imaju ekrane visoke rezolucije, čak i najmanje ogrebotine ekrana su jako vidljive i dosta smetaju pri samom korišćenju uređaja. 

Kao što smo naveli, folije za mobilne su potpuno prozirne, da su sasvim neprimetne, debljine su obično oko jednog milimetra. Prodavnice mobilnih telefona nude i da se folija kreira po vašoj želji i meri aparata. Sečene su i oblikovane po dimenzijama i obliku ekrana, tako da se razlikuju za svaki model telefona.

Nije svejedno da li uzimate foliju za iPhone modele, ili foliju za ekran Samsung telefona, LG-a, foliju za HTC, Huawei, ili zaštitnu foliju za Blackberry telefone; folija za Lenovo mobilni ili Sony, Nokia telefone ili Alcatel ili Microsoft modele... 

Nemojte neprestano lickati vaš telefon i mučiti se, pri tome stalno strpeći od mogućih ogrebotina, jednostavno odaberite praktičnu foliju i rešili ste jedan veliki problem, jer su u pitanju „skupe igračke“ koje koristimo svakoga dana i u raznim situacijama.

Zaštitne folije za mobilni – cena:

Potrebno je izdvojiti od 500 do 700 dinara za zaštitne folije za mobilne telefone. Postavljanje folije se naplaćuje u proseku 100 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Glass Screen zaštitna staklena folija za telefone svih tipova (štiti displej od udarca i grebanja)

Akcija -53% 280 Din.
Glass Screen zaštitna staklena folija za mobilne telefone svih vrsta (štiti displej od udarca i grebanja) po ceni od 280...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Staklena folija za telefone

Akcija -64% 290 Din.
Staklena folija za telefone, po ceni od 290 din samo u Jack servisu mobilnih telefona!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Staklena folija 3D/4D/5D

Akcija -26% 1490 Din.
Staklena folija 3D/4D/5D, po ceni od 1.490 din samo u Jack servisu mobilnih telefona! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Izrada maske za telefon po Vašoj želji po SUPER ceni!

Akcija -15% 850 Din.
Izrada maske za telefon po Vašoj želji po SUPER ceni! - 850 din! Jack servis i oprema mobilnih telefona!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Dragana Misic
Zastitne folije za mobilni telefon danas su veoma zastupljene. smatram da su veoma korisna stvar jer stite telefon od ostecenja prilikom pada na beton ili neku drugu tvrdu povrsinu.
29.08.2017
Marina Zivkovic
Mogu ove folije da budu nesto jako posebno. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga. Po pitanju kvaliteta, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.
16.05.2017
Marina Zivkovic
U svakom slucaju moraju one da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena ukoliko mene pitate. Nekada je dovoljno i malo ostecenje pa da potpuno izgubite telefon.
28.04.2017
Jovana Milinkovic
Ako nesto vredi u celoj prici, onda su to zastitne folije i nista vise od toga.
18.04.2017
Petar Jankulovski
Ako nesto valja u celoj prici, onda su to zastitne folije za mobilni u ciji kvlaitet je ipak najbolje da se pre ili kasnije sami uverite. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.
31.03.2017
Lea Stankovic
One su po meni nesto sto je pre ili kasnije veoma vazno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
17.03.2017
Stojance Ristovski
Sto se ovih folija tice, pre ili kasnije su one nesto sto treba da bude bas onako kvalitetno.
16.03.2017
Simona Vucinic
One ruku na srece zaista mogu da se nabave po veoma povoljnim cenama.
27.02.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovih folija tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno.
08.02.2017
Marta Dencevic
Ono sto je najvaznije je to da one zaisat nisu puno skupe a od njih opet sa druge strane mozete da imate dosta koristi.
30.01.2017
Filip Milutinovic
Naravno da su ove folije i vise nego bitne. Ako se bas za njih opredelite sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
12.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je da sto se ovih folija tice, samo treba das eodlucite za kvalitet. Ako to bude uradili sigurno se necete pokajati.
12.01.2017
Mihajlo Nastasovic
One ne samo da su i vise nego potrebne vec je problem i u tome sto su one veoma skupe. Bas iz tog razloga one i nisu za svakoga.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovih folija, samo treba da znate da je potrebno da se bas posavetujete sa nekim strucnim licem u koje definitivno mozete da imate puno poverenje.
06.12.2016
Todor Markovic
Po pitanju zastitnih folija za mobilni, ako imate iPhone uredjaj onda je to nesto sto vam je u svakom slucaju potrebno.
18.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko vec trazite zastitne folije za mobilni, definitivno je onda najbolje da posetite radnju Maconi i vidite sta tamo mozete da pronadjete.
31.10.2016
Biljana Brankovic
Po meni u danasnje vreme ne moze da imate izrazito poverenje ni u jedno lice po tom pitanju. Tako da je zastitna folija definitivno nesto sto je svima potrebno kako bi im telefon koliko toliko bio sacuvan.
08.09.2016
Janko Zivanovic
Ukoliko mislite da koliko - toliko sacuvate vas mobilni telefon, definitivno je najbolje resenje za vas da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem u kojeg biste mogli da imate puno poverenje.
07.09.2016
Ivan Stojanovic
Uvek kada kupujem neki mobilni teelfon, strogo vodim racuna da bude zasticen sa nekom zastitnom folijom. Pri tome, zastitne folije su ipak nesto sto vas mobilni telefon kao sto je iPhone zasluzuje.
03.08.2016
Marko Petrovic
Mislim da je u proseku cena za zastitnu foliju oko 1000 dinara. To je zaista smesna suma novca kada pricamo o tome koliko zapravo korisnih stvari mozete da dobijete od koriscenja zastitne folije.
02.08.2016
Dusan Markovic
Ovo je svakako jedan od najpouzdanijih nacina da sacuvate i zastete svoj mobilni telefon. Ukoliko se vec odlucte da posetite neko od ovih centara na kojima mozete da kupite neki kvalitetan mobilni telefon, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da odmah kupite i kvalitetnu zastitnu foliju.
04.07.2016
Petar Jankovic
Svima mogu da preporucim Sky Mobile, kako jedno kvalitetno mesto na kojem mozete kupiti mobilne i dodatke za iste. Na ovom mestu mozete kupiti i kvalitetne folije i to po veoma povoljnim cenama.