Kod svakog posla, najvažnija je sigurnost i bezbednost radnika na radu, a deo te price svakako je zastitna oprema. Postoje različiti radni zadaci koji se obavljaju na otvorenom, ili u potencijalno opasnim uslovima, pri čemu zaposleni moraju da budu zaštićeni na pravi način.

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica HTZ opreme gde možete naći ponudu za ZAŠTITNU OPREMU

Beograd

Kasum - Bezbednost i zdravlje na radu
Milana Jovanovića 10. Žarkovo
Čukarica Pozovi

„KASUM“ D.O.O nalazi se u Beogradu. Firma je specijalizovana za pružanje usluga iz oblasti Zaštite na radu kao i oblasti bezbednosti i zdravlja na radu....
Pročitaj više

Seibl Trade HTZ oprema
Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Novi Beograd Pozovi

Obezbedite Vašim radnicima najbolju moguću zaštitu, izaberite Seibl Trade HTZ opremu. U našoj ponudi nalazi se kompletan program neophodan za zaštitu radnika: naočare, šlemovi, maske, obuća, odeća, rukavice i drugi proizvodi vodećih svetski...
Pročitaj više

Mivatex zaštitna oprema
Mitrovdanska 23, Voždovac
Voždovac Pozovi

Firma Mivatex iz Beograda bavi se proizvodnjom i prodajom HTZ (zaštitne) opreme. U ponudi imamo: radna odela, kombinezone, pantalone, treger pantalone, cipele, prsluke, jakne...
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na ZAŠTITNU OPREMU

Personalizovane maske sa vezom po Vašoj želji! (100% pamuk!)
250 220
Personalizovane maske sa vezom po Vašoj želji! (100% pamuk!) AKCIJA ističe za 14d 20h 50m 12s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (1)

Kod svakog posla, najvažnija je sigurnost i bezbednost radnika na radu, a deo te price svakako je zastitna oprema. Postoje različiti radni zadaci koji se obavljaju na otvorenom, ili u potencijalno opasnim uslovima, pri čemu zaposleni moraju da budu zaštićeni na pravi način.

Zaštitna oprema podrazumeva specijalnu radnu odeću i obuću, kao i ostala lična zaštitna sredstva.

Oprema za zaštitu na radu

U ponudi firmi koje se bave prodajom HTZ opreme, možete pronaći širok asortiman koji će svojim kvalitetom i pristupačnim cenama, svakako zadovoljiti sve vaše kriterijume.

Ako bi zaposleni radili bez HTZ opreme, odnosno bez adekvatne zaštite, na taj način mogle bi biti izazvane određene povrede sa trajnim posledicama ili bi čak mogli biti ugroženi i njihovi životi.

Iz svega navedenog zaključujemo da je potrebno imati najbolju moguću zaštitnu opremu i da se pri nabavci iste ne bi trebalo štedeti. Jednostavno rečeno, potrebno je da znate da možete sasvim da se oslonite na HTZ opremu koju koristite i da kvaliteno obavljate svoj posao, bez stresa zbog eventualnih nezgoda.

Pored toga, oprema za zaštitu na radu treba da bude udobna za nošenje. Na primer, zaštitne jakne spadaju u funkcionalnu odeću koja ima opciju provetravanja prilikom napornih fizičkih poslova. Pri tome, vlažnost se prenosi sa unutrašnje strane na spoljnu stranu. Materijal od koga su izrađene zaštitne jakne je obično 75% poliester i 25% poliuretan.

Zaposlene ljude koji rade na otvorenom, često ćemo videti u radnim pantalonama sa tregerima. Ovu odeću karakteriše kvalitetna obrada, kao i postojanje mnogih dodataka za zaštitu ali i komotnost pri radu.

Čizme su jako važan deo HTZ opreme, jer je bez njih određene poslove, tako reći, nemoguće obavljati. Primera radi, postoje čizme za rad sa motornom testerom, koje pružaju zaštitu od posekotina i imaju čeličnu kapu za prste.

Zaštitna oprema iskustva

Zaštitne rukavice su neizostavne i neophodne ako želite komfor ali i odličan stisak. One će vam pružiti zaštitu od posekotina, vetra i vode, otporne su na ulje, a takođe ih odlikuje i termootpornost.

Radne ljude često viđamo sa zaštitnim naočarima, i one pružaju obimnu zaštitu od povreda, a takođe se mogu okarakterisati i kao udobne za nošenje jer imaju malu težinu. Poseduju stopostotnu UV zaštitu, kao i odličan optički kvalitet, čime se sprečava zamor očiju jer omogućavaju neiskrivljen pogled.

Štitnici za glavu i uši, takođe su neophodni pri mnogim poslovima, jer se na taj način obezbeđujemo od buke motora, raznih sitnih kamenčića, krhotina i slično. Poseduju pojedinačno podešavanje kombinacije štitnika za lice i zaštite sluha.

Pored svega što smo naveli, postoje i takozvana šumska odela, koja su testirana, i na mnogo načina će vam olakšati rad, između ostalog i tako što poseduju mnoštvo džepova i otvora za luftiranje.

Na internet prezentacijama firmi koje se bave prodajom HTZ opreme, možete da vidite celokupan asortiman, kao i da poručite online putem. To znači da je zaštitna oprema predstavljena u slici i reči, sa istaknutim cenama.

Zaštitna oprema cene:

Za radnu obuću potrebno je izdvojiti od 4500 din. pa sve do 26500 dinara; za zaštitne rukavice, od 1300 din. pa sve do 24500 dinara za specijalne modele sa visokootpornim čeličnim pletenim prstenovima, pri čemu je omogućena zaštita zgloba; za radne pantalone je potrebno izdvojiti od 2900 din. do 19900 dinara, što sve zavisi od karakteristika modela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zorica Simic
  16.10.2018 12:53

  Po meni se nikada sa zastitnom opremom ne treba igrati. Ona je u svakom slucaju nesto sto treba da bude veoma bitno.

  Milan Novaković
  06.10.2018 10:29

  Poštovani, koja je cena para Čepova za uši Pilot, i da li se mogu koristiti tokom spavanja?