Dodaj firmu

Zaštita od požara Beozaštita

Beozaštita je specijalizovano preduzeće čije su težišne delatnosti fizičko-tehničko obezbeđenje, zaštita od požara, bezbednost i zdravlje na radu i higijensko-tehnički poslovi.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 115
Zvezdara, Beograd

Alarmius ND protivpožarna zaštita

Alarmius ND predstavlja poslovni sistem u protivpožarnoj zaštiti i sigurnosti koji nudi celokupan asortiman protivpožarnih proizvoda i usluga, te opremu i rešenja za povećanje sigurnosti i spasavanja života, imovine i okoline.
Pročitaj više

Jelezovačka 38/22, Resnik
Rakovica, Beograd

Vir sistem protivpožarna zaštita

Primarna delatnost našeg preduzeća jeste uvoz, prodaja i servis sistema za odimljavanje u slučaju požara, kao i sistema za prirodnu ventilaciju objekata,dojavu i gašenje požara.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 78/6
Voždovac, Beograd

Beobum - zaštita od požara

Jedna od osnovnih delatnosti firme Beobum iz Beograda je zaštita od požara u stambenim i poslovnim objektima. U našoj ponudi nalaze se automatski sistemi za dojavu požara, čija je osnovna funkcija rano otkrivanje požara i brzo aktiviranje va...
Pročitaj više

Pariske komune 49
Novi Beograd, Beograd

Trosador zastita od pozara

Izrada glavnog projekta zastite od požara, plana zaštite od požara, stabilnih sistema za gašenje požara i ostale tehničke dokumentacije
Pročitaj više

Milovana Nićiforovića 1, Železnik
Čukarica, Beograd

Pozarna oprema Paz-Plam

Hercegovačka 7, Kaludjerica
Zvezdara, Beograd

Balkan Security Services

Balkan Security Services je jedna od prvih regionalnih kompanija sa sedištem na Novom Beogradu koja se bavi svim uslugama iz oblasti bezbednosti i zaštite od požara
Pročitaj više

Brodarska bb
Novi Beograd, Beograd

Novosti iz rubrike Zaštita od požara

Vidi sve (16)

Zašto su alarmi koji se postavljaju u okviru zaštite od požara tako glasni?

Da li ste se ikad zapitali zašto su požarni alarmi tako glasni? Svako ko je nekad bio na glasnom koncertu i na gradilištu zna da jak zvuk može oštetiti sluh. Požarni alarmi spadaju u grupu veoma glasnih uređaja da ukoliko bi se duže vreme izlagali tom zvuku najverovatnije bi došlo do jačeg oštećenja sluha.

Zašto su alarmi koji se postavljaju u okviru zaštite od požara tako glasni?

Zaštita od požara u zgradama

Zaštita od požara je važan segment svakog objekta, naročito ako uzmemo u obzir da se požari ponekad dešavaju višom silom, kada nije ljudski faktor u pitanju.

Zaštita od požara u zgradama

Zašto angažovati kompaniju koja se bavi zaštitom od požara?

Izbor kompanije za zaštitu od požara je velika obaveza. Ova kompanija će godinama projektovati, instalirati i održavati vaš sistem zaštite od požara - to znači da trebate uspostaviti visok nivo poverenja od početka.

Zašto angažovati kompaniju koja se bavi zaštitom od požara?

Koje usluge nude agencije koje se bave zaštitom od požara?

Ukoliko nemate adekvatan kadar i osobu koja je adekvatno obučena da sprovodi i poznaje sve mere o zaštiti od požara, uvek možete angažovati neku od agencija koje će na profesionalan način obaviti pregled vašeg objekta i sprovesti sve mere i plan u slučaju požara koji se sastoji iz posebnih akata i dokumentacije koja je obavezna za svako pravno lice u domenu zaštite od požara, ovakve agencije nude niz drugih srodnih usluga koje imaju za cilj da zaštiite vašu pravnu imovinu i zaposlene od posledica požara.

Koje usluge nude agencije koje se bave zaštitom od požara?
Iskustva i preporuke posetilaca
Nikola Gavrilovic
25.04.2018 10:01

Preduzece BEOBUM preko 20 godina uspesno se bavi montazom,instalacijom i servisiranjem opreme za dojavu od pozara,kao sto su centrale,senzori,protivpozarni alati.Okruzni sud u Beogradu,Visi sud u Beogradu,dom zdravlja Stara Pazova su samo neke ustanove koje su prezadovoljne njihovim uslugama.Sada mozete biti i vi!

Beobum - zaštita od požara
Milena Djukic
25.04.2018 09:56

Strucni i veoma profesionalni tim Mega Zastita ,pruza adekvatnu obuku zaposlenih pri opasnosti od pozara.Najveca mogucnost izbora protivpozarne opreme.Sada i vi mozete biti deo ovog sistema!

Sofija Katanic
25.04.2018 09:49

Vir Sistem vam u sirokoj ponudi protivpozarnog sistema ,nudi veliki izbor kvalitetne opreme pri odbrani od pozara. Sistem za odiljavanje(elektro-prekidaci koji sluze za automacko otvaranje ventilacije prilikom pozara),sistem za gasenje pozara,sistem za prirodnu ventilaciju.Sve na jednom mestu!

Vir sistem protivpozarna zastita
Djordje Markovic
25.04.2018 09:38

Alarmius ND protivpozarna firma poseduje verifikovanu licencu za obavljanje ovog izrazito odgovornog posla.Posedovanje najsavremenije opreme i strucnosti ljudi koji to sve postavljaju pruzaju jednu kompletnu sliku.Sve pohvale!

Alarmius ND protivpozarna zastita
Svetlana Andric
24.04.2018 05:40

Po izlasku novog zakona o zatiti od pozara,poslodavci su u obavezi da ispunjavaju zakonske odredbe i norme,u cilju prevencije i sto efikasnijeg suzbijanja pozara u firmama i preduzecima.Budite odgovorni prema sebi i svojim zaposlenima,adekvatna protiv pozarna zastita moze smanjiti ogromne materijalne gubitke a prvenstveno zastititi ljudske zivote!

Tihomir Senic
24.04.2018 05:28

Bezbenost od pozara je na prvom mestu ,bilo da je u pitanju zgrada ,restoran ,trzni centri,bilo koja javna mesta. Birajte BEO zastitu ,ona se svojim kvalitetom istice vec godinama.Izrada protivpozarnog akta kao i izradu protivpozarnog plana zajedno sa najboljim servisom pp aparata mozete naci bas u BEO zastiti.

Zastita od pozara Beozastita
Kristina Milosevic
08.04.2017 12:15

Najkompletnija zastita od pozara na jednom mestu.Najsavremeniji sistemi protiv pozarne zastite po veoma pristupacnim cenama.Poseduju sve sertifikate i dozvole potrebne za rad.Sve pohvale.

Alarmius ND protivpozarna zastita
Ilija Radovic
08.04.2017 12:11

Cilj njihovog rada je da vam omogucimo da zadovoljite propisane zakonste odredbe i obezbedite efikasnu zastitu od pozara vasem poslovnom objektu.Uz adekvatnu opremu i ispravne aparate za gasenje pozara,moze se znatno smanjiti veca materijalna steta prilikom izbijanja pozara.

Sanja Kekic
08.04.2017 12:08

Servis pp aparata i sistema za gasenje pozara,u vidu periodicnih i godisnjih analiza stanja mera za zastitu pozara,obezbedice vam najvisi vid sigurnosti od izbijanja pozara u objektu.Izrada plana evakuacije u cilju bezbednog napustanja prostorija zahvacenim pozarom.

Zastita od pozara Beozastita
Ilija Radovic
13.01.2017 06:01

Najveci izbor protivpozarne opreme na jednom mestu.Firma se takodje bavi i izradom planova za zastitu i evakuaciju objekata kao i ugradnjom najsavremenijih sistema za protiv pozarnu zastitu.

Jovica Vitakic
13.01.2017 05:37

Kako bi ste zastitili svoj dom ili poslovni i prodajni prostor savetujem vam da posetite Beobum jer su njihovi sistemi za dojavu pozara veoma sigurni i kvalitetni sto sam iskusila i na svojoj kozi.

Beobum - zaštita od požara
Ana Milosavljevic
13.01.2017 05:34

Ukoliko zelite da podignete nivo sigurnosti u vasem preduzecu na zadovoljavajuci stepen i ucinite ga zasticenim u slucaju pozara,preduzece Paz Plam je pravi izbor za vas.Nude vam usluge protivpozarna zastita i servis pp aparata.

Pozarna oprema Paz-Plam
Borislav Milic
27.06.2016 06:54

Najkvalitetniji sistemi za dojavu pozara.Kompletna ugradnja i servisiranje.Dugogodisnje iskustvo,kao i vrhunski kvalitet opreme koja se nalazi u njihovoj ponudi preporucili su ih kod velikog broja privatnih i pravnih lica.

Beobum - zaštita od požara
Goran Sarenac
27.06.2016 06:51

Najveca ponuda sistema za odimljavanje prilikom pozara,zatim sistema za ventilaciju objekata svih velicina i sistema za dojavu i prevenciju pozara.Oprema je vrhunskog kvaliteta renomiranih svetskih proizvodjaca.

Vir sistem protivpozarna zastita
Kosta Savic
27.06.2016 06:48

Najpouzdanija i najkvalitetnija izrada stidija protivpozarne zastite.Plan i program za obuku zaposlenih u slucaju pozara,u saglasnosti sa mupom,plan u cilju sanacije stete nastale od pozara,mere pomocu kojih se vrsi obuka i provera znanja zaposlenih u slucaju izbijanja pozara.

Lazar Ristic
17.05.2016 01:40

Osnovna usluga koju mi je pruzio strucni i profesionalni tim Mega zastite ogleda se u adekvatnoj proceni lokala,sto znaci da li on zadovoljava zakonske odredbe i kakav je nivo zastite od pozara.Sve nedostatke su unapredili za samo nekoliko dana.

Zoran Josipovic
17.05.2016 01:35

Posetio sam Alarmius i uverio se da imaju kompletnu ponudu protivpozarne opreme.Najvaznije od svega mi je bilo sto imaju zakonsku licencu za obavljanje ovog odgovornog posla.Kod njih takodje servisiram svoje aparate.

Alarmius ND protivpozarna zastita
Sandra Marinkovic
17.05.2016 01:26

Beozastita vam pored osnovne izrade akata nudi servisiranje i prodaju aparata za gasenje pozara.Ja sam iskreno odabrala sistem za automatsku dojavu pozara i gasenje.Zelim da moji gosti i ja u restoranu budemo sasvim sigurni i bezbrizni.

Zastita od pozara Beozastita
Jelena Roncevic
31.07.2015 12:11

Koliko košta obuka za zaštitu od požara i oprema za gašenje požara?

Milica Milenkovic
26.03.2015 04:45

Najpouzdaniji servis pp aparata, kao i izrada protivpožarnih akata i izrada plana evakuacije za sve firme. Sve pohvale za preduzeće Beozaštita.

Zastita od pozara Beozastita
Ljubica Topalović
21.03.2015 11:52

Zastita od pozara u Beogradu i sva pravila za zastitu od pozara mozete pronaci ovde - Mega zastita. Mega zastita ce Vam pruziti i sva potrebna upustva za sprovodjenje mera u slucaju pozara. Odlicna usluga!

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane