PVC Janković zastakljivanje

 • 1
4.00 | 1 ocena

O nama - PVC JANKOVIĆ ZASTAKLJIVANJE


Firma PVC Janković vrši zastakljivanje terasa i balkona primenom najkvalitetnijih PVC i ALU kliznih sistema koji su krojeni po meri svih klijenata, jer predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda. Pored toga, bavi se proizvodnjom i ugradnjom aluminijumske i PVC stolarije od profila vodećih evropskih proizvođača.

Više od decenije uspešnog poslovanja, vrhunski kvalitet proizvoda koji sigurno i efikasno ispoljavaju svoju osnovnu i estetsku funkciju, pristupačne cene, brza i profesionalna usluga, učinili su da kompanija PVC Janković postane prepoznatljiv brend na domaćem tržištu.

Zastakljivanje terase je idealno rešenje kada želite da proširite Vaš životni prostor i time ga učinite još udobnijim i funkcionalnijim. U tom domenu, firma PVC Janković nudi nekoliko modela zastakljivanja terase ili balkona:

 • -ALU i PVC klizni sistemi
 • -Zastakljivanje ALU prozorima
 • -Zastakljivanje PVC prozorima

Janković PVC klizni sistemi omogućavaju efikasno proširenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U našem radu koristimo PVC profile naših saradnika i renomiranih proizvođača GEALAN i TROCAL koji zahvaljujući svojim izvanrednim karakteristikma omogućavaju dovoljnu količinu svetla u prostoru.

Bilo da su Vaš izbor klizna ili preklopna klizna vrata, PVC Janković nudi savršeno rešenje koje će maksimalno uvećati Vaš lični prostor i učiniti ga udobnijim. Veliki broj opcija za otvaranje omogućava da se lako minimiziraju prepreke koje postoje između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora.

ALU klizni sistemi Janković izrađuju se od ELVIAL profila, među kojima se posebno izdvaja model EL 6400 Multilock. Zahvaljujući malim i funkcionalnim dimenzijama ovog profila, prodor svetla u prostor je potpuno nesputan i prirodan. U pitanju je vrlo stabilan sistem koji ima unapređenu toplotnu izolaciju, jako je siguran, sprečava ulazak vode, ali propušta vazduh.

Pored ovog modela, PVC Janković nudi i visoko kvalitetne klizne i podizno-klizne sisteme koji omogućavaju lako otvaranje kliznih vrata.

Izlazak na teren i uzimanje mera od strane naših majstora su potpuno BESPLATNI. Kroz prijateljski razgovor, a u skladu sa Vašim željama i zahtevima, naši majstori se trude da ponude najbolje rešenje za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Osim vrhunskog kvaliteta proizvoda, kompanija PVC Janković je prepoznatljiva i po prijateljskim cenama koje uključuju izradu, prevoz i montažu stolarije. Naš tim čine stručni i profesionalni majstori i montažeri koji sav posao završavaju u najkraćem mogućem roku.

Cenovnik firme možete pogledati OVDE>>

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-20h
subota od 09-15h
nedelja neradna

PVC Janković zastakljivanje, Vojvode Stepe 181, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Zastakljivanje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PVC Janković zastakljivanje
 • PVC Janković,
 • PVC Janković zastakljivanje Voždovac,
 • Janković pvc i alu stolarija,
 • zastakljivanje terasa Janković stolarija,
 • zastakljivanje balkona Janković stolarija,
 • PVC Jankovic Beograd,
 • PVC Janković zastakljivanje radno vreme