Terasko zastakljivanje terasa

5.0 | 1 ocena
Ulica: Radnička 51, lokal 15
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Terasko zastakljivanje terasa
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.teraskospanski.rs

O nama

TERASKO ZASTAKLJIVANJE TERASA

Na teritoriji Srbije i Balkana, Terasko je prvi ovlašćeni zastupnik jedne od vodećih kompanija u oblasti zastakljivanja bez vertikalnih profila, TodoCristal, iz Španije. Zahvaljujući dugogodišnjem znanju i iskustvu, kao i velikoj perspektivi naše firme, saradnja sa španskom kompanijom ostvarena je na obostrano zadovoljstvo 2013. godine. Terasko je ovlašćeni zastupnik za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, španskih klizno-preklapajućih sistema vrhunskog kvaliteta.

AllGlass Confort sistem je španska kompanija koja se bavi projektovanjem, proizvodnjom i prodajom inovativnih rešenja od stakla. U svom asortimanu ima proizvode koji su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, evropskog porekla i koji su zasnovani na sopstvenom dizajnu. Svi proizvodi su izrađeni vodeći računa o kvalitetu životne sredine i sa željom da se zadovolje sve potrebe klijenata.

Sistem TodoCristal omogućava zastakljivanje bez korišćenja vertikalnih profila i može se ugraditi na bilo koju vrstu konstrukcije. Pored jednostavne i bezbedne instalacije, ovaj sistem je energetski efikasan i omogućava Vam uštedu više od 10%. U našoj ponudi nalazi se slojevito ili kaljeno staklo debljine od 6, 8, 10 i 12mm.

Prilikom izrade TodoCristal sistema koriste se isključivo visoko kvalitetni materijali, a upotreba plastičnih materijala svedena je na minimum. Sistem je otporan na vodu i vetar, a u skladu sa Vašim potrebama možete izabrati zatvaranje sa ili bez pomoćne ruke, kao i bočno zatvaranje/otvaranje koje Vam garantuje veću sigurnost, otpornost, estetiku i preciznost u odnosu na tradicionalni sistem otvaranja. Takođe, kod sistema TodoCristal može se koristiti bilo koji tip standardnih brava.

Sigurnost i pouzdanost su osnova dizajna i inovacija proizvoda, što nije u suprotnosti sa estetikom, tako da sistem ima lep dizajn i fino zaobljene linije profila, što sistem čini jedinstvenim na tržištu. Rezultat toga je najnaprednija tehnologija, lepota, dizajn i funkcionalnost. Takođe, moguće je farbanje/lakiranje u svim RAL bojama, u boji drveta, kao i anodizacija.

Zahvaljujući tradiciji dugoj 25 godina ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata o čemu govori preko 2.500 zastakljenih terasa. Na sve naše radove dajemo garanciju od 5 godina, kao i garanciju na okove od 10 godina i garanciju na profile 20 godina.

Za sve ostale sisteme zastakljivanja možete se detaljno informisati na www.terasko.rs

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 09h-19h
Subota od 10h-18h

Terasko zastakljivanje terasa, Radnička 51, lokal 15, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  15.04.2017 08:53

  AllGlass Confort sistem je spanska kompanija koja se bavi projektovanjem,proizvodnjom i prodajom inovativnih resenja od stakla.U svom asortimanu ima proizvode koji su izradjeni od najkvalitetnijih materijala,evropskog porekla i koji su zasnovani na sopstvenom dizajnu.

  Andrija Atanaskovic
  04.07.2016 04:53

  Oni su jedini zastupnici Spanske kompanije Todocristal koja je lider u zastakljivanju svih konstrukcija.Sistem TodoCristal omogucava zastakljivanje bez koriscenja vertikalnih profila i moze se ugraditi na bilo koju vrstu konstrukcije.

  Milos Topalovic
  19.05.2016 01:37

  Terasko se izdvaja iz konkurencije jer jedini ugradjuje stakla za cetiri godisnja doba koja su najmodernija i tehnoloski najsavremenija kada je u pitanju energetski volumen kao i uv zracenje.Zbog toga ih preporucujem svim ugostiteljima kojima su potrebne staklene baste,kao sto je meni.

  Milica Milenkovic
  28.04.2015 04:47

  Inovativno zastakljivanje bez vertikalnih profila, uz sistem TodoCristal čiji je ovlašćeni zastupnik kompanija Terasko. Stvarno jedinstven doživljaj.

  Firme u blizini

  Virmak inženjering zastakljivanje terasa, Bulevar Oslobođenja 337c, Voždovac, Beograd
  Terasko zastakljivanje terasa, Radnička 51, lokal 15, Čukarica, Beograd
  Zastakljivanje SteelArt, Bulevar Oslobođenja 140, Voždovac, Beograd
  Fit In zastakljivanje terasa, Vojvodjanska 366, Surčin, Beograd
  Zastakljivanje terasa - Miniroloplast, Bosanska 7v,, Zvezdara, Beograd
  Mister Door zastakljivanje objekata, Bulevar Despota Stefana 115, Palilula, Beograd
  Casa staklo i okovi, Bosanska 80a, Zvezdara, Beograd