Mister Door zastakljivanje objekata

5.0 | 3 ocena
Ulica: Bulevar Despota Stefana 115
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Mister Door zastakljivanje objekata
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.mrdoor.rs

O nama

MISTER DOOR ZASTAKLJIVANJE OBJEKATA

Kompanija Mister Door se bavi izradom, uvozom, prodajom i montažom aluminijumske i pvc stolarije, roletni, komarnika, unutrašnjih vrata, sigurnosnih vrata, zavesa, kao i zastakljivanjem objekata.

Kompanija je osnovana 2012. godine i od tada unapređuje svoju ponudu i pruža klijentima vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.

Kako dolazi hladno vreme, zastakljivanjem terase ili balkona možete učiniti dodatnu dugoročnu uštedu za Vaš budžet. Zastakljivanje terase Mister Door sistemima ćete zaštiti svoj prostor od atmosferskih prilika, prodora kiše, vetra i snega. Zatvorenom terasom dobijate dodatni prostor koji možete iskoristiti po želji. Pogled koji imate se neće pokvariti, a naši stručnjaci će rešiti i problem zastakljivanja nepravilnih oblika terasa i balkona.

Mister Door zastakljivanje objekata u svojoj ponudi ima:

1. Preklopno klizni stakleni sistem – idealan za zastakljivanje terasa, balkona, bašta kafića, kancelarija. Tokom hladnih dana pruža zaštitu, a tokom toplih dana jednostavnim preklapanjem sva krila se slože u stranu i dobijate u potpunosti otvorenu terasu.

2. Staklene pregrade – konstrukcija je od aluminijuma malih dimenzija. Staklene pregrade se izrađuju od jednostrukog kaljenog stakla, uz mogućnost zvučne i termo izolacije. Pogodne su za pregrade poslovnog prostora, kancelarija, za prostor između lokala, kao i izloge.

3. Klizni stakleni sistem – nema svojstva termoizolacije, ali štiti od atmosferskih prilika. Jednostavan je za korišćenje, klizanjem se pomeraju krila u jednu ili obe strane.

4. Harmonika klizni stakleni sistem – nema svojstva termoizolacije, ali pruža mogućnost da se krila slože u stranu okretno-kliznim sistemom.

5. Staklene Ograde – imaju zaštitnu ulogu, providne su, elegantne i propuštaju veliku količinu svetlosti. Nosači su uglavnom podni, ali mogu biti priljubljeni na pod uz pomoć šina. U gornjoj zoni staklo može biti slobodno ili se na njega može postaviti rukohvat.

6. Pametna folija za stakla – neprovidna i ponaša se kao mat folija. Kroz nju prodire svetlost, ali ne i pogledi, sprečava prodor UV zraka. Ukoliko je napolju mrak, a u prostoriji jako svetlo, videće se samo konture predmeta. A kada je smanjena spoljna svetlost, može se koristiti umesto platna za projektovanje sadržaja.

Ukoliko niste sigurni koji tip zastakljivanja bi bio idealan za Vaš prostor, pozovite nas i naši stručnjaci će Vam dati pravi savet i okvirnu cenu.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 10 – 19 h
Subota: 09 – 14 h
Nedeljom ne radimo.

Mister Door zastakljivanje objekata
Bulevar Despota Stefana 115, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Virmak inženjering zastakljivanje terasa, Bulevar Oslobođenja 337c, Voždovac, Beograd
  Terasko zastakljivanje terasa, Radnička 51, lokal 15, Čukarica, Beograd
  Zastakljivanje SteelArt, Bulevar Oslobođenja 140, Voždovac, Beograd
  Fit In zastakljivanje terasa, Vojvodjanska 366, Surčin, Beograd
  Zastakljivanje terasa - Miniroloplast, Bosanska 7v,, Zvezdara, Beograd
  Casa staklo i okovi, Bosanska 80a, Zvezdara, Beograd