Žardinjere od kovanog gvožđa moze trajati gotovo vecno. Verovatno ništa ne ukrašava na lepši način dvorište ili terasu, od žardinjera sa cvećem. Žardinjere mogu imati posebnu draž ukoliko su izrađene od kovanog gvožđa. Ako ste imali prilike da prošetate zemljama koje pripadaju mediteranskom podneblju, zasigurno ste zatekli mnogo ovakvih predivnih prizora.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za ŽARDINJERE OD KOVANOG GVOŽĐA

Beograd

Arte metallum kovačko bravarska radionica
Arte metallum kovačko bravarska radionica
Rade Kondića 15b Pozovi

Arte metallum je kovačko-bravarska radionica nalazi se na Zvezdari. Bavi se izradom i montažom kapija, ograda i nadstrešniica od kovanog gvožđa, metala i čelika....
Pročitaj više

Milojević kovano gvožđe
Milojević kovano gvožđe
Mlatišumina 21 Pozovi

Kovano gvožđe Milojević nalazi se na Vračaru. Radionica nameštaja, svećnjaka, kapija, ograda i svih drugih predmeta koji mogu da se naprave od gvožđa po meri i dimenzijama klijenata....
Pročitaj više

Bravarija Vuxa 10
Bravarija Vuxa 10
Bulevar Vojvode Mišića 39 Pozovi

Bilo da želite metalnu galanteriju, urbani mobilijar ili nameštaj, bravarija Vuxa 10 nudi sve od metala po Vašem ili našem projektu. U našem preduzeću možete dobiti kompletnu uslugu: od ideje do realizacije, brzo, profesionalno i kvalitetno...
Pročitaj više

D&S Universal
D&S Universal
Draginje Adamovic bb Pozovi

Ukoliko Vam je potrebna izrada ograda, kapija ili nadstrešnica, firma D&S Universal je prava adresa za Vas. Pored toga, bavimo se izradom nameštaja od kovanog gvožđa kojim možete ulepšati Vašu terasu ili dvorište. Takođe, vršimo razne vrste...
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na ŽARDINJERE OD KOVANOG GVOŽĐA

Stalak za cveće - ručni rad od kovanog gvožđa
10000 8500
Stalak za cveće - ručni rad od kovanog gvožđa AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Držači za saksije komplet od kovanog gvožđa ručni rad
10000 8000
Držači za saksije komplet od kovanog gvožđa ručni rad AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Police za cveće od kovanog gvožđa ručni rad
15000 12000
Police za cveće od kovanog gvožđa ručni rad AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Pogledajte sve kupone (7)
Des Design - Kovano gvožđe
Des Design - Kovano gvožđe

„Des Design“ se već godinama bavi proizvodnjom unikatnog nameštaja od kovanog gvožđa, kao i kapija, ograda i stepeništa koje se prave u kombinaciji sa kovanim gvožđem, drvetom, staklom....

Nikomil metalne žardinjere
Nikomil metalne žardinjere
Lukićeva 12

Ulepšajte Vaše dvorište ili baštu savremenim metalnim žardinjerama Nikomil izrađenim po Vašoj želji. Sve žardinjere se izrađuju od najkvalitetnijeg crnog lima, sa plastifikacijom i farbanjem u željenu boju, po ral karti. Takođe, vršimo montaž...

Kovano gvozdje Invar
Kovano gvozdje Invar
Senjska 8b

Kovano gvožđe Invar karakteriše visok kvalitet izrade i moderan dizajn, uz izuzetno pristupačan raspon cena. U našoj ponudi proizvoda od kovanog gvožđa očekuju Vas kapije, različite vrste ograda, stepenice, nameštaj koji će na pravi način opl...

KovanoGvozdje.rs
KovanoGvozdje.rs
Dobanovački put 36

Izrada kapija i ograda , balkona, zastitnih resetki , nadstresnica, gelendera i drugih proizvoda od metala i kovanog gvozdja....

Žardinjere od kovanog gvožđa moze trajati gotovo vecno. Verovatno ništa ne ukrašava na lepši način dvorište ili terasu, od žardinjera sa cvećem. Žardinjere mogu imati posebnu draž ukoliko su izrađene od kovanog gvožđa. Ako ste imali prilike da prošetate zemljama koje pripadaju mediteranskom podneblju, zasigurno ste zatekli mnogo ovakvih predivnih prizora.

Da li ste nekada poželeli da žardinjere od kovanog gvožđa imate i u svojoj bašti ili na balkonu? Nastavite da nas čitate, i saznajte dosta korisnih informacija o ovoj temi.

Žardinjere od kovanog gvožđa izrada

Kovano gvožđe je zaista imalo veoma dug put da bi bilo cenjeno kao što je danas. Naime, ljudi nekada nisu shvatali njegovu pravu vrednost, pa su ga koristili za izradu alata, oruđa i oružja. Ipak, iskusni kovači su shvatili da se gvožđe može lako oblikovati, to jest da mu se kovanjem daju različiti oblici kojima se postiže izuzetna estetika.

Tako kovano gvožđe ulazi u naša domaćinstva, poslovne prostore i postaje njihov nezamenljivi deo. Ono poseduje notu sentimentalnosti, romantičnosti i rustike, kao i sofisticiranosti, elegancije i prefinjenosti.

Ukoliko imate nameštaj od kovanog gvožđa, lepo je da postojeći ambijent upotpunite žardinjerama od istog materijala. U suprotnom slučaju, možete da iskoristite žardinjere od kovanog gvožđa kao zaseban i lep ukrasni detalj za vaše dvorište ili balkon.

Vrlo je korisno znati da se može dobiti unikatna žardinjera, odnosno da ona bude napravljena po vašim željama i zamislima. Majstori se i oko najsitnijih detalja dogovaraju sa vama, tako da će i klijenti sa najistančanijim ukusom biti zadovoljni finalnim proizvodom.

Možda vas brine da će žardinjere od kovanog gvožđa biti podložne koroziji, to jest, pojavi rđe, kroz duži vremenski period, jer su stalno izložene vremenskim prilikama, kao što su kiša, sneg, vetar, sunce... Ipak, pri izradi žardinjera od kovanog gvožđa vodi se računa da se one premažu posebnim zaštitnim sredstvima ili se radi metoda toplog cinkovanja, tako da dobijate prozvod koji će kroz dugi niz godina izgledati kao i prvog dana.

Žardinjere od kovanog gvožđa prodaja

Ispod našeg teksta oglašene su firme koje se bave izradom i prodajom predmeta i nameštaja od kovanog gvožđa, između ostalog, i žardinjera. Na njihovim lepo urađenim web prezentacijama pronaći ćete svojevrsne kataloge, gde su prikazane žardinjere koje su već urađene i moguće ih je odmah naručiti.

Vi ćete se odlučiti za poručivanje modela koji vam je posebno zapao za oko, ali isto tako možete da poželite da se izradi posebna žardinjera po vašim zamislima. Dobro je znati da se mogu kombinovati različiti elementi kada se model izrađuje.

Ukrašavanjem prostora žardinjerama od kovanog gvožđa dobijate romantičnu i bajkovitu notu, pa vam sada samo preostaje da zasadite cveće koje najviše volite.

Žardinjere od kovanog gvožđa cene:

Cene zavise od modela, i kreću se u proseku od 6500 din. sve do 13000 dinara i naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Janko Zivanovic
  10.05.2017 09:20

  Ukoliko se radi o ovim zardinjerama pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet.

  Ljubinka Sreckovic
  25.04.2017 10:29

  Sto se mene licno tice, samo treba da znate da su zardinjere nesto sto je svima potrebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise.

  Petar Jankovic
  12.04.2017 11:58

  Po meni su one po mnogo cemu i vise nego idealno resenje. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Nikolina Pantelic
  28.03.2017 12:07

  Po meni je svaka od ovih zardinjera posebno dobra i kvalitetna. Sve drugo je manje vazno i bitno.

  Ivan Stojanovic
  13.03.2017 01:47

  Koliko mi se samo cini, sto se njih tiec, naravno da je kvalitet vas onako vazan.

  Jana Stankovic
  22.02.2017 10:44

  Moje licno misljenje je samo to da su ovo zardinjere izuzetno kvalitetne. Samo zbog toga treba da se odlucite za pravi kvalitet.

  Marko Petrovic
  06.02.2017 08:50

  Koliko mi je samo poznato, ovo su i vise nego korisne zardinjere, jedini je problem sto puno kostaju.

  Biljana Brankovic
  25.01.2017 08:18

  Koliko je samo meni poznato, ovo je posebna vrsta zardinjera u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.

  Dusan Markovic
  06.01.2017 11:01

  U svakom slucaju ova vrsta zadrinjera uvek mora kvalitetno i da se plati.