Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Žardinjere od kovanog gvožđa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Stalak za cveće - unikat!

Akcija -28% 2900 Din.
Stalak za cveće - unikat - 2.900 din! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Držači za saksije

Akcija -17% 1500 Din.
Držači za saksije - 1.500 din! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Držači za viseće saksije

Akcija -20% 2000 Din.
Držači za viseće saksije - 2.000 din! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Žardinjere od kovanog gvožđa

Verovatno ništa ne ukrašava na lepši način dvorište ili terasu, od žardinjera sa cvećem. Žardinjere mogu imati posebnu draž ukoliko su izrađene od kovanog gvožđa. Ako ste imali prilike da prošetate zemljama koje pripadaju mediteranskom podneblju, zasigurno ste zatekli mnogo ovakvih predivnih prizora.

žardinjere od kovanog gvožđa

 

Da li ste nekada poželeli da žardinjere od kovanog gvožđa imate i u svojoj bašti ili na balkonu? Nastavite da nas čitate, i saznajte dosta korisnih informacija o ovoj temi.

Žardinjere od kovanog gvožđa izrada

Kovano gvožđe je zaista imalo veoma dug put da bi bilo cenjeno kao što je danas. Naime, ljudi nekada nisu shvatali njegovu pravu vrednost, pa su ga koristili za izradu alata, oruđa i oružja. Ipak, iskusni kovači su shvatili da se gvožđe može lako oblikovati, to jest da mu se kovanjem daju različiti oblici kojima se postiže izuzetna estetika.

Tako kovano gvožđe ulazi u naša domaćinstva, poslovne prostore i postaje njihov nezamenljivi deo. Ono poseduje notu sentimentalnosti, romantičnosti i rustike, kao i sofisticiranosti, elegancije i prefinjenosti.

Ukoliko imate nameštaj od kovanog gvožđa, lepo je da postojeći ambijent upotpunite žardinjerama od istog materijala. U suprotnom slučaju, možete da iskoristite žardinjere od kovanog gvožđa kao zaseban i lep ukrasni detalj za vaše dvorište ili balkon.

Vrlo je korisno znati da se može dobiti unikatna žardinjera, odnosno da ona bude napravljena po vašim željama i zamislima. Majstori se i oko najsitnijih detalja dogovaraju sa vama, tako da će i klijenti sa najistančanijim ukusom biti zadovoljni finalnim proizvodom.

žardinjere od kovanog gvožđa cene

 

Možda vas brine da će žardinjere od kovanog gvožđa biti podložne koroziji, to jest, pojavi rđe, kroz duži vremenski period, jer su stalno izložene vremenskim prilikama, kao što su kiša, sneg, vetar, sunce... Ipak, pri izradi žardinjera od kovanog gvožđa vodi se računa da se one premažu posebnim zaštitnim sredstvima ili se radi metoda toplog cinkovanja, tako da dobijate prozvod koji će kroz dugi niz godina izgledati kao i prvog dana.

Žardinjere od kovanog gvožđa prodaja

Ispod našeg teksta oglašene su firme koje se bave izradom i prodajom predmeta i nameštaja od kovanog gvožđa, između ostalog, i žardinjera. Na njihovim lepo urađenim web prezentacijama pronaći ćete svojevrsne kataloge, gde su prikazane žardinjere koje su već urađene i moguće ih je odmah naručiti.

Vi ćete se odlučiti za poručivanje modela koji vam je posebno zapao za oko, ali isto tako možete da poželite da se izradi posebna žardinjera po vašim zamislima. Dobro je znati da se mogu kombinovati različiti elementi kada se model izrađuje.

Ukrašavanjem prostora žardinjerama od kovanog gvožđa dobijate romantičnu i bajkovitu notu, pa vam sada samo preostaje da zasadite cveće koje najviše volite.

Žardinjere od kovanog gvožđa cene:

Cene zavise od modela, i kreću se u proseku od 6500 din. sve do 13000 dinara i naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Držač za saksiju - unikat!

Akcija -16% 3800 Din.
Držač za saksiju - unikat! - 3.800 din! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017
Janko Zivanovic

Ukoliko se radi o ovim zardinjerama pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet.

25.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se mene licno tice, samo treba da znate da su zardinjere nesto sto je svima potrebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise.

12.04.2017
Petar Jankovic

Po meni su one po mnogo cemu i vise nego idealno resenje. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

28.03.2017
Nikolina Pantelic

Po meni je svaka od ovih zardinjera posebno dobra i kvalitetna. Sve drugo je manje vazno i bitno.

13.03.2017
Ivan Stojanovic

Koliko mi se samo cini, sto se njih tiec, naravno da je kvalitet vas onako vazan.

22.02.2017
Jana Stankovic

Moje licno misljenje je samo to da su ovo zardinjere izuzetno kvalitetne. Samo zbog toga treba da se odlucite za pravi kvalitet.

06.02.2017
Marko Petrovic

Koliko mi je samo poznato, ovo su i vise nego korisne zardinjere, jedini je problem sto puno kostaju.

25.01.2017
Biljana Brankovic

Koliko je samo meni poznato, ovo je posebna vrsta zardinjera u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.

06.01.2017
Dusan Markovic

U svakom slucaju ova vrsta zadrinjera uvek mora kvalitetno i da se plati.