Zanatska radnja God

0.0 | 0 ocena
Ulica: Mokroluška 210
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Zanatska radnja God
Mobilni: 069/

O nama

ZANATSKA RADNJA GOD

Zanatska radnja God nalazi se na Voždovcu i bavi se preradom drveta, kao i izradom luksuznih čamaca od masiva sa brodskim motorom. Dugogodišnje iskustvo i veština izrade, kao i upotreba najkvalitetnijih materijala čine proizvode nastale u našoj radionici tako kvalitetnim i dugotrajnim.

Ukoliko želite da Vaš dom ili poslovni prostor oplemenite najlepšim nameštajem po meri, zanatska radnja God je prava adresa za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam širok spektar proizvoda koje izrađujemo od najkvalitetnijih materijala što našem nameštaju daje elegantan i funkcionalan izgled.

Naš proces proizvodnje počinje u okviru Vašeg objekta, stana, kancelarije, vikendice..., gde će naši stručnjaci uzeti sve neophodne mere i u skladu sa Vašim željama i zahtevima kreirati nameštaj koji će godinama krasiti Vaš prostor. U našem radu koristimo najsavremeniju opremu i alate što nam omogućava izradu vrhunskog nameštaja koji po svojim karakteristikama odgovara Vašim potrebama i zamislima.

Zbog velike ljubavi prema čamcima i vodi, posebna usluga kojoj se možemo pohvaliti je izrada čamaca od masiva sa brodskim motorom. U zavisnosti od Vaših želja i zahteva kada je reč o jačini motora, vrsti vode na kojoj će se naš proizvod koristiti, kao i činjenice da li želite čamac za ribarenje ili odmor, u našoj radionici proizvodimo čamce različitih tipova i dimenzija, čija je početna cena 80.000 evra.

Svi čamci izrađeni su od masiva vrhunskog kvaliteta koji je zaštićen najkvalitetnijim premazima i lakovima kako bi Vas čamac što duže služio. Naši luksuzni čamci poseduju brodski motor i namenjeni su svim pravim poznavaocima i zaljubljenicima u plovidbu.

Zanatska radnja God, Mokroluška 210, Voždovac, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Izrada čamaca od masiva sa brodskim motorom
od 80 000 bodova
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovica Vitakic
  10.12.2016 01:25

  Vrhunski namestaj od drveta za kucu i kancelariju.Ukoliko zelite da vas dom ili poslovni prostor oplemenite najlepsim namestajem po meri,zanatska radnja God je prava adresa za vas.Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu nude vam sirok spektar proizvoda koje izradjuju od najkvalitetnijih materijala.

  Firme u blizini

  Časovničar Seiko - Narezivanje ključeva, Bulevar Umetnosti 27 T.C., Novi Beograd, Beograd
  Unikatni ručni rad - HAND LAND, Stevana Opačića 22, Rakovica, Beograd
  Plastificiranje metala Plastamen, Dragoslava Srejovića 65, Palilula, Beograd
  Četkarska radnja Gelevski Stevo, Dimitrija Tucovica 59, Zvezdara, Beograd
  Kapa Rade - kape i šeširi, Balkanska 34, ( lokal 1 i 2 ), Savski venac, Beograd
  Narodne nošnje i opanci KIRI, Ulica 7. jula drugi levi prilaz 3a, Kaludjerica, Grocka, Beograd
  Oprema za etno restorane Grncar, Pijaca Kalenić, lokal br.115, Vračar, Beograd
  Nale tašnerska radnja, Vidikovacki venac 92c, Vidikovac, Rakovica, Beograd
  Plastikan - plastifikacija metala, Milorada Bondžulića 3, Voždovac, Beograd
  Mat i Sjaj završna obrada metala, Dunavska 10, Vrčin, Grocka, Beograd