Zanatska radnja God

  • 1
0.00 | 0 ocena
  • Ulica: Mokroluska 210
  • Opština: Voždovac
  • Grad: Beograd
  • Mobilni: 069/Prikaži broj

O nama - ZANATSKA RADNJA GOD


Zanatska radnja God nalazi se na Voždovcu i bavi se preradom drveta, kao i izradom luksuznih čamaca od masiva sa brodskim motorom. Dugogodišnje iskustvo i veština izrade, kao i upotreba najkvalitetnijih materijala čine proizvode nastale u našoj radionici tako kvalitetnim i dugotrajnim.

Ukoliko želite da Vaš dom ili poslovni prostor oplemenite najlepšim nameštajem po meri, zanatska radnja God je prava adresa za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam širok spektar proizvoda koje izrađujemo od najkvalitetnijih materijala što našem nameštaju daje elegantan i funkcionalan izgled.

Naš proces proizvodnje počinje u okviru Vašeg objekta, stana, kancelarije, vikendice..., gde će naši stručnjaci uzeti sve neophodne mere i u skladu sa Vašim željama i zahtevima kreirati nameštaj koji će godinama krasiti Vaš prostor. U našem radu koristimo najsavremeniju opremu i alate što nam omogućava izradu vrhunskog nameštaja koji po svojim karakteristikama odgovara Vašim potrebama i zamislima.

Zbog velike ljubavi prema čamcima i vodi, posebna usluga kojoj se možemo pohvaliti je izrada čamaca od masiva sa brodskim motorom. U zavisnosti od Vaših želja i zahteva kada je reč o jačini motora, vrsti vode na kojoj će se naš proizvod koristiti, kao i činjenice da li želite čamac za ribarenje ili odmor, u našoj radionici proizvodimo čamce različitih tipova i dimenzija, čija je početna cena 80.000 evra.

Svi čamci izrađeni su od masiva vrhunskog kvaliteta koji je zaštićen najkvalitetnijim premazima i lakovima kako bi Vas čamac što duže služio. Naši luksuzni čamci poseduju brodski motor i namenjeni su svim pravim poznavaocima i zaljubljenicima u plovidbu.

Zanatska radnja God, Mokroluška 210, Voždovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

10.12.2016 01:25
Jovica Vitakic
Vrhunski namestaj od drveta za kucu i kancelariju.Ukoliko zelite da vas dom ili poslovni prostor oplemenite najlepsim namestajem po meri,zanatska radnja God je prava adresa za vas.Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu nude vam sirok spektar proizvoda koje izradjuju od najkvalitetnijih materijala.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Zanatske radnje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zanatska radnja God
  • Zanatska radnja God,
  • Zanatska radnja God radno vreme,
  • Zanatska radnja God kontakt telefon