Plastificiranje metala Plastamen

5.0 | 13 ocena
Ulica: Dragoslava Srejovića 65
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Plastificiranje metala Plastamen
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.plastamen.rs

O nama

“PLASTAMEN” je poslovao u domenu elektrostatske plastifikacije metala od 1994. godine kao zanatska radnja, do 2005 godine kada prerasta u preduzeće sa ograničenom odgovornošću. Konstantnim edukovanjem i primenom novih tehnoloških postupaka danas pruža visok kvalitet površinske zaštite metala plastifikacijom.

Uslužno plastificiranje vršimo u peći dimenzija 4 metra dužine, 1, 9 metara visne i 1 metar širine. Naša efikasnost obezbeđuje kratke rokove usluge plastificiranja koja podrazumeva i adekvatnu pripremu. Priprema metala za plastificiranje podrazumeva odstranjivanje masnoće, korozije ili stare slojeve zaštite i vrši se hemijski, odmašćivanjem čelika i nagrizanjem aluminijuma ili mehanički, peskiranjem.

Na tako pripremljene površine, elektrostatskom silom, nanosi se željena boja u prahu. Metalni predmeti sa nanesenom bojom se potom zagrevaju pri čemu dolazi do rastapanja plastičnog praha a potom i njegovo očvršćavanje na površini metala.

Nakon hlađenja, metal je obložen plastičnim polimerom koji je vrlo otporan na vodu, habanje i mnoge agresivne hemikalije pa je plastificirani element zaštićen od korozije. Pored usluga kao što su priprema za plastificiranje, peskiranje i plastifikacija metala, “Plastamen” ima još jednu delatnost a to je proizvodnja mašina, aparata i opreme za plastificiranje.

Aparati naše proizvodnje uspešno funkcionišu u preko dvesta domaćih i stranih firmi koje se bave proizvodnjom metalnih elemenata ili im je osnovna delatnost usluga plastifikacije. Nakon skoro dve decenije iskustva “PLASTAMAT” aparati za plastificiranje, po performansama, mogu da se mere sa aparatima zapadno-evropskih prizvođača.

Pored usluga i proizvodnje aparata za plastifikaciju “Plastamen” je uvek spreman da svojim savetima i konsaltingom izađe u susret proizvođačima ili budućim kolegama.

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Plastamat 11DV
2800
2. Plastamat 11D P10
2500
3. Plastamat 11D P4
2200
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  28.04.2020 20:45

  Kvalitet, cena, rokovi. Sve je pogodno.

  Neregistrovan korisnik
  16.01.2020 08:16

  Ova firma dokazuje da i mali preduzetnici mogu uspešno da posluju u Srbiji, svojim korektnim poslovanjem, radom, zalaganjem i deljenjem iskustva sa kupcima, mladjim kolegama i korisnicima usluga.

  Neregistrovan korisnik
  04.10.2019 08:14

  Kao iz fabrike. Prva liga

  Borislav Milic
  14.06.2016 10:38

  Najsavremenije plastificiranje metala po super cenama.Ovo je veoma slozen proces koji obavljaju sa najmodernijom opremom koja se takodje prozvodi kod njih i veoma je klvalitetna.Sve preporuke.

  Ivan
  08.02.2014 12:34

  Od ove godine pocinjemo serijsku proizvodnju aparata za zaprasivanje kaveza na zivinarskim farmama za suzbijanje pticijih parazita (kokosija grinja ili pipa) Prototip je pokazao zadovoljavajuce rezultate. U proizvodnji je poboljsan tipski model za brzo I efikasno zaprasivanje velikih farmi.

  Plastamen
  15.07.2013 02:43

  Godina 2014-ta predstavlja našu 20-godišnjicu a Vi dobijate 10% popusta na nov Plastamat. Kupite Vaš novi PLASTAMAT i imaćete višestruku uštedu. Vaša najveća ušteda tokom vremena. Dobićete 10% trenutnog popusta na avansno plaćanje. Poust od 10 % odnosi se samo na osnovnu cenu aparata Iskoristite uštedu. Platite opcije PLASTAMAT-a * Ne plaćate prevoz aparata u Srbiji * Ne plaćete instalaciju aparata i puštanje u rad * Ne plaćate obuku za Plastamat * Zadržite uštedu Otkrijte "Plastamat" aparate Plastamati su pouzdani i jednostavni za rukovanje i održavanje. Odlične cene aparata i rezervnih delova. Brza servisna usluga štedi Vam hiljade eura troškova održavanja i pruža maksimalnu produktivnost. Reagujte pametno i ostvarićete najbolji izvor prihoda i obrta. Obojićete više površina sa manje troškova. Ova ponuda ne može da se poredi sa drugim ponudama na našem tržištu jer nigde nećete dobiti "PLASTAMAT" performanse i opcije za manje novca.

  Ivan
  25.05.2013 11:51

  Spuštamo cene na veću količinu elemenata za plastificiranje ili na dugoročniju saradnju. Kvalitet ne spuštamo bez obzira na popust koji ste dobili. Plastamen

  Jelena
  21.03.2013 10:16

  Moje iskustvo sa firmom Plastamen je plastificiranje onih limova za TA peć. Sad peć izgleda kao nova. Sve su lepo ošmirglali, pripremili i ofarbali u krem boju i sve to za dva dana za male pare. Mogu da ih preporučim svakome bez blama.

  Branko
  16.03.2013 01:14

  Momci rade, svaka im čast. Jedni od retkih u ovom gradu sa kojima kad se dogovoriš nešto da stvarno bude tako. To što se tiče rokova i hitnosti a kvalitet nemam reči. Stvarno poznaju tehnologiju. Priprema, hoćeš peskiranje, može, odmašćuju sve pre plastifikacije ali ne benzinom ili nitrom što sam video kod nekih amatera, nego sredstvima koja su predviđena kao podloga za plastificiranje. Posle toga preporučuju 2 sloja plastike ako metal stoji napolju na kiši i snegu. Meni već godinu i po dana reklama nema tačkicu od korozije. Sve plastificiram kod njih i ne pitam za cenu iako je neznatno veća isplati se kad je urađeno vrhunski.

  Rale
  19.02.2013 03:52

  Uslužno plastificiranje vršimo u peći dimenzija 4 metra dužine, 1,9 metara visne i 1 metar širine. Naša efikasnost obezbeđuje kratke rokove usluge plastificiranja koja podrazumeva i adekvatnu pripremu. Priprema metala za plastificiranje podrazumeva odstranjivanje masnoće, korozije ili stare slojeve zaštite i vrši se hemijski, odmašćivanjem čelika i nagrizanjem aluminijuma ili mehanički, peskiranjem. U zavisnosti da li će plastificirani elementi biti izloženi spoljnim atmosferskim uslovima ili su deo nekog enterijera, bira se adekvatna vrsta polimera kojim se metal dekoriše i štiti od korozije. Za spoljnje uslove (kiša , sunce, sneg, vetar) preporučuju se dva sloja, prvi epoksidni koji je bolji zaštitnik od korozije i drugi poliesterski koji ne bledi pod uticajem sunčevih UV zraka. Za enterijere se koristi samo epoksidni polimer.

  Ivan
  05.02.2013 12:52

  “PLASTAMEN” d.o.o. Proizvodnja aparata i uslužno plastificiranje metala. POVEĆAJTE SVOJU PRODUKTIVNOST ! U mogućnosti smo da Vam iz našeg proizvodnog programa ponudimo aparate za plastifikaciju metala sa garatnim rokom od dve godine. Aparati su jednostavni za rukovanje, pouzdani i vrlo efikasni. Na prvom mestu PLASTAMEN pruža kvalitet i garanciju, servis i održavanje! Iskoristite našu stručnost i iskustvo koje stičemo već dve decenije - uštedite prah - rad bez zamora - ručni pištolj za nanošenje praha daje maksimalnu efikasnost. - visokonaponska kaskada do 100 kV, koja je sastavni deo pištolja, zadužena je za maksimalnu efikasnost pri nanošenju praha. - upravljačke jedinice naših aparata u svako doba Vam garantuju optimalne rezultate nanosa praha. “Plastamen” proizvodi aparate od 1994 godine i danas nudi svoju desetu generaciju uređaja za transport i nanošenje praškastih materija. Pri konstruisanju aparata ostvaren je kompromis između evropskog kvaliteta i cene prilagođene domaćem tržištu. Novi i polovni aparati - staro za novo 500-1000 € Za cene korisćenih (polovnih) aparata, pozovite nas. “ PLASTAMEN “ Dragoslava Srejovića 65 11060 Beograd +381-o11/ 2774-629, +381- o64/ 11-33-019 www.plastamen.rs info@plastamen.rs

  Ivan
  04.09.2012 12:23

  Preduzece "Plastamen" ce Vam uvek izaci u susret pri resavanju eventualnih problema koji mogu nastati u Vasoj radionici za plastificiranje metala. Zainteresovani mogu i da se obrate za tehnologiju plastifikacije mediapana koja je sve vise zastupljena u svetu.

  Ivan
  21.08.2012 10:23

  "Plastamen" kao vodeci domaci proizvodjac aparata za plastificiranje, nudi pogodnost pri nabaci novih aparata. Nasim starim kupcima nudi se zamena aparata "staro za novo" pri cemu doplata do cene novog aparata moze da bude izvrsena u vise rata. Naravno novim kupcima su sada u ponudi i korisceni aparati sa garantnim rokom od 12 meseci sa cenom umanjenom i do 1000 eura od cene novog aparata.

  Firme u blizini

  Časovničar Seiko - Narezivanje ključeva, Bulevar Umetnosti 27 T.C., Novi Beograd, Beograd
  Unikatni ručni rad - HAND LAND, Stevana Opačića 22, Rakovica, Beograd
  Zanatska radnja God, Mokroluška 210, Voždovac, Beograd
  Četkarska radnja Gelevski Stevo, Dimitrija Tucovica 59, Zvezdara, Beograd
  Mirmetal plastifikacija metala, Kikindska 1b, Borča, Beograd
  Kapa Rade - kape i šeširi, Balkanska 34, ( lokal 1 i 2 ), Savski venac, Beograd
  Narodne nošnje i opanci KIRI, Ulica 7. jula drugi levi prilaz 3a, Kaludjerica, Grocka, Beograd
  Oprema za etno restorane Grncar, Pijaca Kalenić, lokal br.115, Vračar, Beograd
  Nale tašnerska radnja, Vidikovacki venac 92c, Vidikovac, Rakovica, Beograd
  Plastikan - plastifikacija metala, Milorada Bondžulića 3, Voždovac, Beograd