Kapa Rade - kape i šeširi

5.0 | 9 ocena
Ulica: Balkanska 34, ( lokal 1 i 2 )
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Kapa Rade - kape i šeširi
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.radehats.com

O nama

KAPA RADE - KAPE I ŠEŠIRI

Porodična firma RADE sedam decenija za Vas ručno izrađuje najrazličitije modele kapa, šešira i kačketa. Negujemo tradiciju i isto tako smo posvećeni savremenim trendovima. RADE je spoj izuzetne zanatske veštine, dizajna i modernog.

Svaki naš proizvod je ručno izrađen na drvenim kalupima, i to od najfinijih i najkvalitetnijih materijala koje nabavljamo u Srbiji, Italiji, Slovačkoj...

Za RADE kvalitet je na prvom mestu i gotovo savršena izrada bezvremenskih modela cini nas prepoznatljivim.

U svaki naš proizvod utkana je porodična ljubav prema šeširima. Sve je počelo davne 1950.god. kada je bilo nezamislivo videti poštovanog beogradskog gospodina na ulici bez šešira. Upravo tada, Radoslav Stefanović, školovani šeširdžija, ponosno je otvorio svoju radnju. Posao je išao odlično jer je Balkanska ulica bila glavna transverzala starog Beograda. U porodičnom duhu i iz ljubavi prema šeširima, tradiciju je nastavio Radetov sin Branislav sve do 2005.godine. Tada porodični posao preuzima ćerka Vera sa svojim mužem Goranom Miloševićem, sa jednim od važnijih ciljeva - održavanje starinskog duha i sprečavanja da obavezni ali i neobavezni modni detalj padne u zaborav.

Danas je RADE omiljeno mesto ljubitelja starih zanata, kao i nezaobilazna stanica mnogobrojnih turista koji sa oduševljenjem posmatraju ručne radove spretnih majstora i uvek ponesu sa sobom, bar jednu kapu ili šešir.

Napominjemo, da sve naše proizvode možete kupiti u našim objektima u ulici : Balkanska 34, ( lokal 1 i 2 ). Ukoliko želite možete i da naručite model, a mi ćemo rado za Vas izraditi kapu ili šešir kakav želite.

Pored izrade za svakodnevne potrebe, kape i šešire pravimo i za pozorišne predstave. Da proizvodi firme RADE imaju pečat kvaliteta i elegancije, prepoznali su i brojni naši umetnici, koji nas angažuju za razne manifestacije, festivale, TV serije i filmove. Naše proizvode naručuju kostimografi iz pozorišta, stilisti.

Ponosno ističemo, da su se naši modeli našli u brojnim domaćim filmovima i serijama, kao što su "Selo gori, a baba se češlja", "Moj rođak sa sela", "Maratonci", "Čikago", "Sveti Georgije ubiva aždahu", "Montevideo, Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Na Mlečnom putu", "Fade to Black", "Belo Odelo", "Šešir profesora Koste Vujića", "Greh njene mame", "Ranjeni orao", " Čizmaši", "Kralj Petar Prvi u slavu Srbije", Minimata ...

Kape, šeširi, kačketi zimi nas štite od vetra i hladnoće, a leti od sunca. Pored praktičnosti, oni su i važan modni detalj. Ukoliko želite da posedujete nešto posebno, vredno i neprolazno, izrađeno samo za Vas, vreme je da posetite firmu RADE.

Pratite nas na i

Kapa Rade - kape i šeširi
Email: kapesesirirade@gmail.com

Adresa maloprodaje:
-Balkanska 34, ( lokal 1 i 2 )

Proizvodnja iVeleprodaja je na adresi:
Gostivarska 70j, Vozdovac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Časovničar Seiko - Narezivanje ključeva, Bulevar Umetnosti 27 T.C., Novi Beograd, Beograd
  Unikatni ručni rad - HAND LAND, Stevana Opačića 22, Rakovica, Beograd
  Plastificiranje metala Plastamen, Dragoslava Srejovića 65, Palilula, Beograd
  Čunak Rukotvorine, Zadrugarska 34, st.12, Zemun, Beograd
  Zanatska radnja God, Mokroluška 210, Voždovac, Beograd
  Četkarska radnja Gelevski Stevo, Dimitrija Tucovica 59, Zvezdara, Beograd
  Mirmetal plastifikacija metala, Kikindska 1b, Borča, Beograd
  Oprema za etno restorane Grncar, Pijaca Kalenić, lokal br.115, Vračar, Beograd
  Nale tašnerska radnja, Vidikovacki venac 92c, Vidikovac, Rakovica, Beograd
  Plastikan - plastifikacija metala, Milorada Bondžulića 3, Voždovac, Beograd