Kontakt podaci za vašu firmu

Body Fitnes klub Titan

  • 1
4.5 | 2 ocena
Dobro zdravlje, odlična kondicija i savršeno oblikovano telo uz pomoć licenciranih trenera i indivualnog programa vežbanja....
Pročitaj više
Kosovska 11
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Snezana Aleksic
Tesko je u danasnje vreme naci adekvatnu zamenu za obrok. Uglavnom su to odredjeni hemijski proizvodi koji u sebi imaju idredjeni broj protina, masti i ugljenjih hidrata.
Ivana Petrovic
Najvaznija stvar kod zamena za obrok je da mora dobro da se plati. Tako da se uvek postavlja pitanje, da li se ovakva zamena na kraju krajeva i isplati.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego vazne zamene a i bas zbog toga treba da se pravovremeno i adekvatno informisete.
Marina Zivkovic
Najbolje je sami da pravite zamenu za obrok a ne da se opredelite za neki drugi kvalitet.
Stojance Ristovski
Licno mislim da je sto se tice zamena za obrok najvaznije da se opredelite za kvalitet. Ako se za to budete odlucili sigurno da cete to morati i da platite.
Jovana Milinkovic
Ove zamene su veoma vazne tako da po tom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Mada, ako sa druge strane trazite kvalitet sigurno cete morati da to i debelo platite.
Milen Jovanovic
Verujte meni na rec, nema bukvalno nista bolje od pravog obroka.
Lea Stankovic
Ukoliko ste tek poceli da se bavite fitnesom uskoro cete da vidite koliko ce postati vazno da makar na brzinu pojedete neki obrok. U tom slucaju, postace i vise nego jasno koliko su zamene za obrok postale znacajne.
Simona Vucinic
Po pitanju ovih zamena, samo treba da znate da niakda nista, ne moze da zameni jedan pravi obrok.
Filip Milutinovic
Ako vec trazite kvalitetne zamene za obrok, samo treba da se odlucite da ubacite u sebe nesto zdravo.
Mihajlo Nastasovic
Po pitanju zamena za obrok, samo treba da se odlucite da posetite neko strucno i provereno mesto u koje zaista mozete da imate puno poverenje. Naravno, takvih mesta je uvek dosta u danasnje vreme.
Marta Dencevic
Ako vec tezite da pronadjete takvu vrstu obroka, samo treba da posetite mesto koje se zove Dietfood i tamo ce vas strucni prodavci najbolje uputiti u to sta vam je potrebno.
Ljubinka Sreckovic
Najbolje bi bilo kada biste stalno isli u neku teretanu kao sto j to primera radi Forest. tako biste bili u prilici da se sami iz prve ruke uverite sta podrazumeva i znaci zamena za obrok.
Nikolina Pantelic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne zamene za obrok, onda je definitivno najbolje resenje da posetite i da se bas tamo uverite u kvalitet.
Jana Stankovic
Problem je to sto uglavnom nece da vas upute vec samo gledaju kako da vam prodaju sto kvalitetnije u naravno skuplje preparate. Takvo je bar moje iskustvo.
Todor Markovic
I ja sam cuo za radnju WVS ali i za mnoge druge radnje. Mada, u svim radnjama bi trebali da vas tacno upute kako da koristite zamene za obrok kako vam se ne bi desio eventualno neki problem.
Janko Zivanovic
Ukoliko vec unosite nesto vestacki u svoj organizam, onda je najbolje da kvalitetne suplemente kupite u radnji WVS.
Petar Jankovic
Prirodna ishrana je jednostavno prirodna ishrana. Takvu ishranu jednostavno nista na kvalitetan ancin ne moze da zameni. Zbog toga u svakom slucaju treba da izbegavate te zamene za obrok i da se okrenete isljucivo prirodnoj ishrani.
Marko Petrovic
Tesko da se u stvarnosti moze naci kvalitetna zamena za obrok. Sve je uglavnom reklama koja vas navodi na to da kupujete odredjene proizvode i na njih bacate uzalud novac.
Dusan Markovic
Ukoliko se nalazite u nekoj guzvi, onda su u svakom slucaju zamene za obrok najbolje resneje za vas. Ukoliko se odlucte da kupite neku zamenu za obrok onda je u svakom slucaju najbolje da posetite neku proverenu apoteku.
Biljana Brankovic
Mislim da bukvalno nista na ovom svetu ne moze na kvalitetan nacin da zameni jedan potpun i zdrav obrok. Ukoliko se odlucite da to ipak ucinite,onda je u svakom slucaju najbolje da posetite neku prodavnicu zdrave hrane.
Ivan Stojanovic
Tesko je u danasnje vreme naci adekvatnu zamenu za obrok. Uglavnom su to odredjeni hemijski proizvodi koji u sebi imaju idredjeni broj protina, masti i ugljenjih hidrata.