Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Zamena dotrajalih ventila

Ventile skoro da i ne primećujemo, kada su ispravni i kada svoj posao uredno obavljaju. Međutim, i te kako ćemo ih zapaziti ako iz njih krene da šiklja voda. Ovo se dešava obično kada se ne radi redovna provera ispravnosti ventila, pa se već pojave neki znaci da nešto nije u redu, ali ljudi to ignorišu.

Kako se radi zamena dotrajalih ventila?

Primera radi, ventili mogu da kaplju, da se iz njih sliva voda i slično. Ovo su već znaci za uzbunu, tako da bi trebalo da se obratite majstorima. Ne čekajte da imate mini poplavu u kući i to samo zbog jednog ventila. Uvek imajte na umu, da su ventili kao male bombe koje imate u kući, i da oni zahtevaju posebnu pažnju.

Ako se baš dogodilo da je ventil eksplodirao i vi ne možete da isključite vodu, tada morate hitno da zovete ekipu vodoinstalatera da odmah izađe na teren, po principu hitne intervencije. Majstori stižu na vašu adresu za manje od sat vremena ako se nalazite na teritoriji Beograda. Imaju specijlano opremljena vozila, kao i opremu i alat. Poseduju iskustvo i znanje, pa je za njih zamena dotrajalih ventila samo jedan rutinski posao, dok je vama izazvao paniku. Najbolji savet majstora je – redovno održavajte svoje ventile i mirno spavajte!

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: Zamena ventila Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 030849
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane