Zamena ventila Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: VII sutjeska 11 v, Kotež
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 19
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Vidikovački venac 104b, Srpskih udarnih brigada 17
Beograd
Adresa: Miljakovačke staze 8
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Vitezova Karadjordjeve Zvezde 70b
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 287
Beograd
Adresa: Voždovac
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa: Petkovacka 2d
Beograd
Adresa: Kapetana Miloša Žunjića 35b, Mirijevo
Beograd

Zamena ventila Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Zamena ventila Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Zamena ventila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Adaptacija kupatila - sa materijalom

Akcija -53% 399 Din.
Adaptacija kupatila - sa materijalom - 399 eur! Vodoinstalater DUŠKO!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena ventila

Ventili u stanu se najčešće ugrađuju kao centralni, kojima se zatvara voda u celoj vodovodnoj instalaciji stana ili kao ventili na točećim mestima, uz pomoć kojih se zatvara svako točeće mesto pojedinačno.
             
Ukoliko u vašem stanu ne postoji centralni ventil, vodoinstalater da bi otklonio bilo koji kvar na vodovodnoj instalaciji ili sanitarnom uređaju, mora zatvoriti vodu na ventilu vertikale. Ponekada se dešava da ovaj ventil nije u funkciji i u tom slučaju, voda se zatvara na ventilu pre ili posle vodomera, pri čemu će cela zgrada biti isključena sa napajanja vodom.

Zamena ventila – iskustva

Savet stručnih lica, odnosno profesionalnih vodoinstalatera, jeste da, ukoliko nemate centralni ventil u stanu, da ga obavezno ugradite, jer nikada ne znate kada vam u budućnosti može zatrebati. 
Ukoliko postojeći ventil u stanu ne drži, mora se zameniti novim. Takav stari ventil nema funkciju za popravku vodovodnih cevi, popravku slavina, za zamenu sanitarije, zamenu bojlera i mnogih drugih kvarova koji se mogu dogoditi u bilo kom domaćinstvu.
  
Šta se dešava kada ventili za vodu procure? Ventili za vodu su najčešće smešteni u zidu, i ako sa vremenom procure, izazvaće štetu u smislu kvašenja zida u stanu ispod, mogu ugroziti električne instalacije; šteta može postati još veća, jer se voda razliva u druge prostorije, pa dobijate mini-poplavu, od koje se podiže parket, stvara se miris buđi i memle u stanu i slično. To niko od nas ne želi, pa je najbolje rešenje zameniti stare ventile.
Vaš majstor vodoinstalater će pažljivo pregledati mesto kvara. Ako se curenje dešava na telu ili navoju tela ventila, takav ventil se svakako mora zameniti. 
Ukoliko ventil curi na virbli, moguće je zameniti virblu ventila ili izvršiti njegovo prepakovanje. U tom slučaju zid ne mora da se razbija i ovakav kvar će se lakše otkloniti.
Važno je znati da stari i dotrajali ventili mogu izazvati veliku štetu u vašem stanu, na vašoj imovini, što daleko prevazilazi troškove preventivne zamene starih i dotrajalih ventila, koji samo čekaju da se pokvare. Ukoliko već dođete u situaciju da je kvar nastao, ovakve intervencije zamene ventila se vode kao – hitne.

Zamena ventila – cena

Za manje kućne popravke, cene se kreću od 2500 dinara, što znači dolazak i prvi sat rada, a svaki sledeći sat se naplaćuje 1000 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Filip Milutinovic
Uglavnom je zamena ventila nesto sto bi pre ili kasnije trebalo da se plati. Sve drugo je koliko samo mogu da vidim jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
Lea Stankovic
Zamena ventila ipak nije nesto sto je previse komplikovano. Sa cenama je takodje zamena ventila nesto sto i ne bi trebalo previse da kuburi. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Koliko samo mogu da vidim, kako god da okrenete, nije ona ni malo jednostavna.
Simona Vucinic
U svakom slucaju je ona nesto sto bi trebalo da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Todor Markovic
Po pravilu, ova zamena mora da se uradi na neki kvalitetan nacin. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Ipak je ovo nesto sto vecina ljudi moze sama da uradi.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, kvalitet je i vise nego vazan.
Ljubinka Sreckovic
Poenta je pre svega u tome sto skoro svaka zamena ventila mora posebno da se plati. Sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
Ovo je ipak jedna poprilicno rutinska stvar. Ako se bas za nju odlucite sigurno je to da se sigurno necete pokajati pre ili kasnije.
Nikolina Pantelic
Po pitanju zamene ventila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili, sigurno se necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Licno mislim da je po pitanju zamene ventila samo bitno da nekom mestu akazete poverenje.
Jana Stankovic
Licno mislim da je po pitanju zamena ventila, idealno resenje da posetite agenciju Dragon i da se bas namestu te agencije licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Po pitanju zamene ventila, ubedljivo je najbolje da posetite vodoinstalatera Brzu Vodu i da se kod njega licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna, brza i pouzdana zamena ventila onda treba da se obratite vodoinstalateru Aci. To je vodoinstalater sa kojim mozete po raznim pitanjima da saradjujete bez problema.
Dusan Markovic
Smatram da skoro svaki covek u svojoj kuci moze da zamni ventil. Ventili su na neki nacin potrosna roba i zbog toga vam se moze desiti da vas ta zamena poprilicno kosta.
Stojance Ristovski
Veoma savesnu i pozdanu zamenu ventila moze da vam uradio vodinstalater Dule i to po veoma povoljim cenama. Vodoinstalater Dule se nalazi u neposrednoj blizini centra grada.