Zamena štikli je nesto sto je svaka dama barem jednom radila. Verovatno ne postoji nijedan komad obuće koji je toliko sexy kao što su to cipele sa štiklom. U tome će se složiti ne samo svi muškarci, nego i sve žene – štikle su jednostavno njihova omiljena obuća!

Pročitaj više

Zamena štikli je nesto sto je svaka dama barem jednom radila. Verovatno ne postoji nijedan komad obuće koji je toliko sexy kao što su to cipele sa štiklom. U tome će se složiti ne samo svi muškarci, nego i sve žene – štikle su jednostavno njihova omiljena obuća!

Što tanja i viša štikla, to su cipele izazovnije, ali šta ako se desi jedan nespretan korak i štikla pukne, prelomi se, polomi se..? Ne očajavajte, ako vam je to omiljeni par cipela, odmah se obratite majstoru obućaru iz vašeg komšiluka.

Zamena štiklica na ženskim cipelama

Obućari svoje radnje drže dugo godina, ili je možda bolje i tačnije reći – više decenija. Kvalitetnim radom i iskustvom, privukli su veliki broj zadovoljnih mušterija, koje se uvek iznova vraćaju, prenoseći preporuke dalje.

Kada je reč o zameni štiklica na ženskim cipelama, u ponudi obućarskih radnji se nalazi preko dvesta modela, tako da ne morate da brinete da li ćete naći odgovarajuću zamenu za polomljenu štiklu.

Pri radu, majstori koriste vrhunski materijal, i striktno poštuju rokove, pošto vam možda baš taj par cipela sa štiklom treba za neku posebnu priliku.

Ukoliko se dvoumite da li da popravljate štikle, odnosno da ih zamenite, ili da kupite sasvim nov par cipela, odgovor se krije u pitanju – koliko ste platili svoje cipele? Ako je reč o skupom modelu, brendiranog proizvođača, tada je svakako daleko povoljnija varijanta da štikle zamenite i da nastavite da uživate u svom omiljenom paru obuće.

Uostalom, uvidećete i sami – baš iz razloga što se koriste kvalitetne štikle za zamenu, kao i lepkovi i ostali materijal, vaše cipele će biti postojane i trajne, možda još izdržljivije nego kada ste ih kupili kao nove. Pri tome, zamenjenu štiklu niko ne može da primeti, jer se posao obavlja precizno i pedantno.

U praksi se ponekad dešava da dame žele da se štikle skrate, zbog toga jer su previše visoke. I ova usluga je takođe moguća, dovoljno je samo da posetite obućarsku radnju, donesete cipele i da se sa majstorom dogovorite oko svih detalja koji se tiču novog izgleda vaših cipela.

Kada su u pitanju šire štikle, može da se izvrši zamena potrošenih peta, i to se u ovom slučaju radi uz pomoć kvalitetnih gumenih materijala. Ovakva guma u svom sastavu ima dosta kaučuka, što čini da je otporna na razne vrste habanja, i ublažava udarce, odnosno lupkanje pri hodu; zbog svega ovoga imaćete osećaj prijatnosti pri nošenju.

Kao što smo naveli u tekstu do sada, nije važno kakvog oblika je vaša štikla, pošto obućari imaju zaista širok izbor modela, kao i boja i veličina. Ponekad dame požele da se dodatno ojača stabilnost cipele, što je takođe korisna usluga koju možete da iskoristite.

Zamena štikli – cena:

Koliko ćete platiti za zamenu štikli zavisi od mnogo faktora, kao što je materijal od koga je štikla izrađena, koju visinu želite, da li se presvlači kožom i slično. Ipak, može se reći da je prosečna cena oko 1600 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate obućarske radnje koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst