Dodaj firmu

Zakazivanje sahrana Millennium

Kompletne pogrebne usluge na jednom mestu u Beogradu. prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, organizacija sahrane, refundacija preko PIO fonda, pogrebna oprema, prikupljanje dokumentacije.
Pročitaj više

Prote Milorada Pavlovića 57a
Čukarica, Beograd

Zakazivanje sahrana Vrata Raja

Pogrebna oprema i usluge “Vrata Raja” nalazi se u Beogradu. “Vrata Raja” će vam pomoći u teškim trenucima i umesto vas preuzeti sve obaveze oko preuzimanja pokojnika, pripreme sahrane i papirologije koja je njen neizostavni deo.
Pročitaj više

Svetog Nikole 50
Zvezdara, Beograd

Oganj Udruženje

Udruženje "Oganj" omogućava svojim članovima da uz značajne pogodnosti otplate troškove svoje sahrane ili kremacije na način koji bi oslobodio njihove bližnje svih obaveza, koje Udruženje preuzima na sebe u slučaju smrti člana
Pročitaj više

Sime Igumanova 14
Vračar, Beograd

In Memoriam pogrebne usluge

In Memoriam pogrebne usluge dostupne su na svim grobljima u Beogradu i Srbiji sa željom da Vam bar malo olakšamo teške trenutke. Naše usluge obuhvataju organizaciju sahrana i kremacija, prodaju pogrebne opreme, kao i prevoz pokojnika u zemlj...
Pročitaj više

Drenovačka 1, Karaburma
Palilula, Beograd

Pan Man pogrebne usluge

Sa preko tri decenije iskustva Pan Man pogrebno nastoji da Vam pruži podršku i u najtežim trenucima. Na jednom mestu nudimo: organizaciju sahrana, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, sređivanje dokumentacije, prodaju pogrebne opreme
Pročitaj više

Kosovska 22
Beograd

Pogrebne usluge Kralj

Sve usluge oko organizacije sahrane i prevoza pokojnika poverite Pogrebnom preduzeću Kralj, uz moguću refundaciju troškova od PIO fonda
Pročitaj više

Mladenovačka 11, Sretena Mladenovića Mike 14b
Čukarica, Beograd

Sever Pogrebne usluge

Pogrebne usluge Sever dostupne su svim klijentima u Beogradu ali i u celoj zemlji. Umesto vas organizujemo kompletnu sahranu i dokumentaciju, prodaju kompletne opreme za sahrane.
Pročitaj više

Put za koloniju 109
Voždovac, Beograd

Zakazivanje sahrana Pogrebne usluge Delić

Firma za pogrebne usluge Delić nalazi se na opštini Rakovica u Beogradu i ima višegodišnje iskustvo u obavljanju pogrebnih usluga, organizaciji sahrana
Pročitaj više

Borska 7
Rakovica, Beograd

Karma medjunarodne pogrebne usluge

Pogrebna oprema i prevoz na teritoriji Beograda, Srbije i cele Evropske Unije. Povoljno i ekspeditivno sa iskustvom dužim od 20 godina. 00-24h
Pročitaj više

Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo, Beograd

Neol-San

Marička 45
Rakovica, Beograd

U životu dolazi trenutak kada dragim osobama moramo uputiti poslednji pozdrav. Ožalošćena porodica često je u šoku, pogotovo ako je osoba preminula iznenada, i nema dovoljno snage da organizuje sve što je potrebno za zakazivanje sahrana. 

Postoje preduzeća koja se bave pružanjem usluga organizovanja sahrana, prodajom pogrebne opreme, prevozom pokojnika i slično. Njihova pomoć, u vidu pruženih usluga, često nam je neophodna u teškim momentima.

Kako se zakazuju sahrane?

Kada govorimo o gradskim grobljima, sahrane se mogu obaviti svakoga dana, na svih deset beogradskim grobalja, osim nedelje i prvog dana državnog praznika. 

Možda mnogi ljudi ne znaju šta je potrebno da bi se sahrana zakazala, pa ćemo ukratko objasniti. Zakazivanje sahrane, odnosno datuma i termina, vrši se na osnovu izvoda iz matične knjige umrlih. 

Porodica preminule osobe može posedovati grobno mesto, a ukoliko ne, biće dodeljeno na korišćenje prema opštini stanovanja preminulog, na grobljima Nova Bežanija, Orlovača, Zbeg i Lešće. 

U prvom slučaju, dakle ako posedujete zakupljeno grobno mesto, pri samom zakazivanju ukopa, nosilac prava korišćenja ili njegov najbliži srodnik treba da podnese izjavu kao i traženu dokumentaciju o rodbinskim vezama ranije sahranjenih i preminule osobe.

Sa druge strane, sahrane se mogu obaviti i na seoskim grobljima. 

Zakazivanje sahrana – iskustva

Preduzeća koja se bave pružanjem pogrebnih usluga, za vaše potrebe zakazaće datum i termin sahrane, i moći ćete da odaberete celokupnu pogrebnu opremu.

Na njihovim web prezentacijama pronaći ćete katalošku ponudu sanduka, odnosno kovčega, dušeka, jastuka i pokrova za telo pokojnika. 

U dogovoru sa vama, odabraće se krst sa slovima, odštampaće se umrlice i dati čitulje u dnevnim novinama. 

U zavisnosti od toga gde je lice preminulo, obaviće se prevoz, od kuće ili stana do rashladnog uređaja u kome pokojnik biva smešten do dana sahrane, ili iz bolnice direktno na groblje kada bude zakazan termin za ukop. 

Preduzeća koja se bave pružanjem pogrebnih usluga, mogu organizovati pogrebni orkestar, ukoliko tako želite, a na raspolaganju vam stoji i izbor kompletne crnine. 

U ponudi su i venci, suze, buketi cveća i ikebane, a što se tiče kompletne dokumentacije i administrativne procedure, takođe se možete osloniti na njih. 

Sve započinje time što pozovete preduzeće koje se bavi ovom vrstom delatnosti, nakon čega će ovlašćeno lice doći u vaš dom, ili ćete vi doći u prostorije firme da se dogovorite oko svih detalja i zakazivanja sahrane.

Zakazivanje sahrane – cena:

Prosečni troškovi sahrane su 33700 dinara, računajući i pogrebnu opremu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za pružanje pogrebnih usluga ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane