United work and travel

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - UNITED WORK AND TRAVEL


Agencija United Work and Travel (UWT) osnovana je 2002. godine i specijalizovana je za kulturno-obrazovne, studentske i radne programe sa Sjedninjenim Američkim Državama kao što su:


Sada već davne 2002. godine agencija UWT počela je sa organizacijom male grupe strudenata željnih avanture da borave i rade u Americi nekoliko meseci, sa ciljem da preko kulturne razmene studenti dobiju jedinstveno životno i radno iskustvo koje će večno pamtiti.

Studentima je omogućeno da kroz putovanja, susrete i druženja sa Amerikancima usavrše znanje engleskog jezika i bolje upoznaju američku kulturu, običaje, kao i način života i rada. Za 12 godina rada, kroz programe naše agencije prošlo je preko 3.000 učesnika programa.

Danas naša agencija ima poslovne partnere u 18 zemalja širom sveta i omogućava širokoj masi omladinaca i studenata da ostvare svoje snove i posete Sjedinjene Američke Države. Naš poslovni partner u SAD, agencija United Work and Travel je 2003. godine ovlašćena od strane US Department of State da bude sponzor J-1 Summer Work & Travel programa i učesnicima izdaje dokumenat DS-2019. United Work and Travel je deo kompanije American Pool Enterprises, Inc. i pod tim imenom se nalazi na vebsajtu Department of State kao sponzor.

Naš odnos sa američkim poslodavcima se zasniva profesionalizmu i razumevanju kulturne razlike, koji nam pomaže da svakog učesnika na programu pažljivo selektujemo na određenu radnu poziciju. U ponudi imamo poslove sezonskog karaktera kao što su: posao spasioca na bazenu, poslovi u zabavnim parkovima, odmaralištima, hotelima, restoranima, prodavnicama..., širom SAD.

Pozovite nas, mi imamo rešenje za ostvarenje Vaših snova!

Sve dodatne informacije o našim programima, možete dobiti na telefon ili e-mail:
Tel: 011/ 365 00 82
E-mail: office@unitedworkandtravel.rs

Hvala na poverenju!

United Work and Travel, Nemanjina 40, TC Futura, lokal 4, Beograd


slika

Iskustva i preporuke posetilaca

17.05.2017 01:20
Sandra Marinkovic

Danas njihova agencija ima poslovne partnere u osamnaest zemalja sirom sveta i omogucava sirokoj masi omladinaca i studenata da ostvare svoje snove i posete Sjedinjene Americke Drzave.

15.03.2017 09:00
Ana Milosavljevic

Ova agencija nudi najbolje uslove kada je u pitanju rad u inostranstvu za studente.Imaju kontakte sa velikim brojem starih kompanija,tako da je izbor poslova veliki i prilagodjen svima.

25.10.2016 01:31
Zarko Manic

Svakom ko zeli da pronadje posao u Americi,da radi i putuje preporucujem ovu agenciju.Ja sam vec tri puta isao preko njih i sve je bilo vrhunski organizovano od odlaska do povratka.Sve pohvale i preporuke.

09.06.2016 04:20
Borislav Milic

Profesionalni su pre svega i imaju kontakte sa mnogim poslodavcima u Americi.U ponudi imaju poslove sezonskog karaktera kao sto su posao spasioca na bazenu,poslovi u zabavnim parkovima,odmaralistima,hotelima,restoranima,prodavnicama.

14.08.2015 01:08
Nikola Maric

Work and travel radni programi su mi omogućili da steknem nezaboravno iskustvo i prijatelje. Zahvaljujući Vama sam proputovao svet

18.04.2015 02:16
Isidora Kopunovic

Interesuju me work and travel radni programi, koji su vam uslovi?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Work and travel
Osnovni proizvodi/usluge za firmu United work and travel
  • united work and travel beograd,
  • united work and travel