Word

0.0 | 0 ocena

Word pripada MS Office poslovnom paketu programa i služi za pisanje i uređivanje teksta. Zahvaljujući tome što nudi mnoštvo mogućnosti za prilagođavanje teksta shodno svačijim potrebama, u današnje vreme Word važi za jednostavniji i brži vid kreiranja i oblikovanja dokumenata od ručnog pisanja.

Visok nivo poznavanja logike i načina funkcionisanja programa Word u velikoj meri olakšava i ubrzava kreiranje dokumenata svakog tipa, bilo da su to molbe, ugovori, zahtevi, pisma, novinski članci, akademski radovi ili književnoumetnička dela.

Word kurs

Kursevi za Word osmišljeni su tako da na jednostavan i postepen način polaznicima predoče sve mogućnosti i pogodnosti ovog široko rasprostranjenog programa. Uz minimum napora svako može naučiti da upravlja različitim verzijama dokumenata, kreira i formatira tekstualne segmente kroz upoznavanje sa svim ponuđenim alatima, pravi i uređuje tablice i spiskove, uveze i integriše slike, tabele, grafikone i druge tipove objekata, pripremi dokument za deljenje i štampu, itd.

Savladavanje osnovnih i naprednih tehnika pisanja i obrade teksta smanjuje količinu utrošenog vremena i pospešuje stručnost i efikasnost pri obavljanju svakog posla u kom je poznavanje Word-a podrazumevana i neophodna veština.

Word škola

Za upis u školu Word-a nije potrebno ništa više od osnovnog poznavanja rukovanja računarom. Word predstavlja jedan od najpopularnijih i najkorisnih programa koji svoju primenu nalazi u ličnoj, poslovnoj i obrazovnoj sferi života. U današnje vreme, sa kreiranjem dokumenata u Word-u  učenici se susreću već na osnovnoškolskom nivou. 

Škole Word-a organizuju kurseve za one koji se po prvi put susreću sa ovim programom, ali i za one koji žele da unaprede i sistematizuju već postojeće znanje.

Kursevi Worda-a traju od 8 do 12 školskih časova u dinamici od oko dve nedelje, a organizuju se u grupnoj i individualnoj varijanti. 

Cena Word kursa iznosi od 5000 do 7000 dinara. Kako je navedeni iznos informativnog karaktera, 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Word
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Nenad Pavlovic

Kada budete konkurisali za neki posao svako ce vas pitati da li imate elementarno ili mozda napredno poznavanje rada na racunaru. Pri tome se podrazumeva da umete da radite u Wordu sto svakako predstavlja jedan od pokazatelja kompjuterske pismenosti.

09.05.2017
Lea Stankovic

Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, nije previse komplikovano da naucite rad da radite u ovom programu.

25.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Naravno da je kod Worda veoma vazno da pronadjete pravi kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko bitne.

12.04.2017
Simona Vucinic

Po pravilu, word je odlican program. Ukoliko se bas za njega odlucite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.

28.03.2017
Todor Markovic

Po meni je sto se njega tice, sigurno kvaltiet i vise nego vazan. Sve drugo je samo cisto gubljenje vremena.

13.03.2017
Marta Dencevic

Word je odavno postao osnovna kompjuterska pismenost.

21.02.2017
Janko Zivanovic

Mislim da deca u osnovnoj skoli pocinjeu da uce Word na jedan pravi nacin. Od toga zaista ipak nema nista bolje.

03.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, ipak je veoma vazno da se situacija sa Wordom u potpunosti razbistri u glavama onih koji su tek poceli da ga uce.

24.01.2017
Petar Jankovic

Word spada u osnovnu kompjutersku pismenost i nista vise po tom pitanju ne treba dalje da se brinete.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

Ovo je ipak ako mene pitate, osnovna kompjuterska pismenost bez koje se ipak ne moze.

16.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju worda, ako planirate da se zaposlite, odmah treba da znate da je ovo jedna od prvih stvari koje ce vam traziti da uradi ako to vec do sada niste uradili.

30.11.2016
Jana Stankovic

Kada se kaze Word, misli se vec na neko elementarno znanje, poznavanje rada na racunaru. Bas iz tog razloga treba da posetite skolu za ucenje rada na racunaru Educon.

15.11.2016
Biljana Brankovic

u wordu zaista nije tesko raditi ali u svakom slucaju treba da znate da to uradite na pravi nacin. pri tome, ubedljivo je onda najbolje resenje da posetite skolu Educon I da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

24.10.2016
Marko Petrovic

Slanje poruka putem mejla, pisanje tekstova u Wordu je nesto sto se u danasnje vreme smatram osnovnom kompjuterskom pismenoscu.

24.08.2016
Dusan Markovic

Elementarno poznavanje rada u Wordu je u najvecem broju slucajeva standardni deo zahteva koji se navode u konkrsima. Pri tome, mozete i sami da naucite da radite u wordu bez nesto puno muke. Maravno, samo ukoliko ste zaista zainteresovani da radite.

20.07.2016
Lea Stankovic

Kada budete konkurisali za neki posao svako ce vas pitati da li imate elementarno ili mozda napredno poznavanje rada na racunaru. Pri tome se podrazumeva da umete da radite u Wordu sto svakako predstavlja jedan od pokazatelja kompjuterske pismenosti.