Kontakt podaci za vašu firmu

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
5.0 | 4 ocena
Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 20 godina kompanija WVS d.o.o nudi Vam isključivo najkvalitetnije dijetetske suplemente, paletu od preko 50 proizvoda za koje posedujemo sve dozvole nadležnih organa…...
Pročitaj više
Knez Mihajlova 21, (TC Milenijum, lok 42)
Beograd
Ultimate Nutrition Da li ste dovoljno informisani?Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalite...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 20
Beograd

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
4.0 | 1 ocena
Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju jačanju prirodnih funkcija organizma…...
Pročitaj više
Svetogorska 25/5
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Filipovic
Whey protein je jedan od najcistijih proteina na nasem trzistu. To znaci da on nema nekih dodatnih sastojaka. Naravno, iako se nalazi u cistom obliku, ovaj protein moze biti u razlicitim ukusima kako bi lakse mogao da se konzumira.
Ivana Petrovic
Ovo je ubedljivo najbolji protein na nasem trzistu.
Petar Jankulovski
Mogu samo slobodno da kazem da su po pravilu ovo odlicni proteini u koje zaista sto se mene tice, mozete da imate puno poverenje. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Marina Zivkovic
Sto se tice whey proteina, najbolje resenje je da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko gore resenje. Nije se ipak lako igrati sa zdravljem.
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, whey protein je posebna vrsta proteina. Ako se bas za njega odlcuite, moracete da vidite sta po tom pitanju dalje mozete da uradite.
Jovana Milinkovic
Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice bar ovog proteina veoma vazno samo da ga kupite na nekom provernom mestu a ne da vam uvale neko djubre.
Milen Jovanovic
Sto se tice ove vrste proteina, odmah treba da znate da je i vise nego bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je naravno daleko manje vazno.
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim, ove proteine svi nekako bas hvale tako da se sigurno isplate.
Filip Milutinovic
Ukoliko mene pitate, ovo je odlican protein ali je inace veoma vazno da od samog pocetka znate da je i vise nego potrebno da ulozite bas dosta novca.
Simona Vucinic
Po pitanju ove vrste proteina samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da brinete.
Mihajlo Nastasovic
Po ovom pitanju, ako mene licno pitate, veoma je vazno da se posavetujete unapred pre kupovine a nekim strucnim licem koje ce po ovom pitanju moci ipak najbolje da vas posavetujete.
Marta Dencevic
Whey protein je mozda jedan od boljih proteina ali je zato u isto vreme i protein sa cijim denvnim unosom ne treba da preterujete.
Todor Markovic
Po pitanju ove vrste proteina mogu samo da vam kazem da je ovo definitivno najbolji izbor za vas.
Ljubinka Sreckovic
Licno mislim da veoma kvalitetan whey protein i to po veoma povoljnim cenama mozete da kupite u mestu za bas te suplemente Dietfood.
Nikolina Pantelic
Verovatno je whey protein jedan od najkvalitetnijih proteina koji postoje. Zbog toga je to protein u koji mozete da imate puno poverenje da cete moci kvalitetno da ga iskoristite. Sam treba da ga kupite na nekom proverenom mestu kao sto je Diastar.
Jana Stankovic
Ako vec treba da konzumirate proteine, onda je whey protein definitivno jedan od najboljih a mozete da kupiti u Zeo - Tex.
Biljana Brankovic
Kazu da je whey protein zaista jedan od najcistijih i najkvalitetnijih proteina koji postoje na nasem trzistu.
Janko Zivanovic
Pravac Diastar i tamo sigurno mozete da kupite neke od najkvalitetnijih deijetskih suplemenata kao sto je primera radi Whey protein. Pri tome su i cene i vise nego povoljne.
Petar Jankovic
Ovo je koliko je meni poznato jedan od najcistijih proteina koji postoje na nasem trzistu. Ukoliko planirate da koristite kvalitetan whey protein treba da budete spremni i da kvalitetno platite.
Marko Petrovic
Ako se mladi sportitisti odluce da koriste odredjene suplemente kao sto je Whey protein, onda smatramd a treba da ih kupuju iskljucivo u proverenim prodavnicama a ne preko interneta kao sto to ljudi obicno imaju obicaj da rade.
Dusan Markovic
Whey protein je jedan od najcistijih proteina na nasem trzistu. To znaci da on nema nekih dodatnih sastojaka. Naravno, iako se nalazi u cistom obliku, ovaj protein moze biti u razlicitim ukusima kako bi lakse mogao da se konzumira.
Ivan Stojanovic
Ovo je jedan od najboljih proteina na nasem trzistu. Karakteristican je po tome sto se lako vezuje i sto je lako svarljiv. Medjutim, sa cenom bas i nije pristupacan. obicno mu je cene za pakovanje od 4 kilograma oko 7000-8000 dinara.