Aura Profi spa centar

0.0 | 0 ocena
Ulica: Masarikova 2
Grad: Šabac
Aura Profi spa centar
Telefon: 015/
Mobilni: 063/
auraprofi.com

O nama

AURA PROFI SPA CENTAR

U umirujućem kutku Aura Profi Spa centra nalazi se poseban deo za naše klijente koji je namenjen relaksaciji i očuvanja zdravlja tela i lica.

U Spa centru Aura Profi možete uživati u masažama koje izvode naši profesionalni viši strukovni fizioterapeuti kao i najnovijoj opremi koju posedujemo a koja je pre svega namenjena za korišćenje u procesu mršavljenja.

Masaže u kombinaciji sa našim tretmanima kao što je tretman Guam hladnim i toplim blatom borba sa celulitom postaje mnogo lakša i brža.

U ponudi su mnogobrojne masaže koje će vas u zavisnosti od stanja vašeg tela preporoditi:

  • Relax masaža
  • Sportska masaža
  • Terapeutska masaža
  • Anti celulit masaža
  • Masaža vulkanskim kamenjem

Sve masaže mogu biti parcijalne ili masaže celog tela a u proseku traju između 30-60 minuta.

Pored masaža tu je i piling tela koji će pripremiti vašu kožu za proleće i leto i negovati ga tokom cele godine, jer se uz pomoć pilinga odstranjuju sve mrtve ćelije na koži.

Tretman Guam toplim i hladnim blatom u Spa centru Aura Profi ubiće i najtvrdokorniji celulit zahvaljujući svom sastavu u visok procentu Guam algi, gline i eteričnih ulja koji deluje i na natvrdokorniji celulit.

Rezultati se vide nakon samo jednog tretmana a u zavisnosti od godišnjeg doba i stanja vaše kože koristimo toplo blato koje greje telo u zimskim mesecima, a ukoliko imate problem sa kapilarima možemo koristiti i hadno blato koje neguje i hladi kožu.

Ne možemo zanemariti ni efekat nege kože koje pruža Guam blato, a koža je nakon ovog tretmana mekana i nežna poput svile.

Radno vreme:

Ponedeljak - petak: 9 – 20h
Subota: 9 – 17h

Cenovnik

1. Epilacija stomaka
5.000,00 rsd
2. Epilacija grudi
6.500,00 rsd
3. Epilacija leđa
10.000,00 rsd
4. Epilacija pola leđa
6.500,00 rsd
5. Epilacija cele noge
10.000,00 rsd
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu