FLOATING STUDIO SPOKOJSTVO

  • 1
5.00 | 3 ocena

Ublažite bolove u mišićima i zglobovima

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Ublažite bolove u mišićima i zglobovima din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Ublažite bolove u mišićima i zglobovima


Svakodnevne obaveze i aktivnosti nas ponekad sprečavaju da izdvojimo malo vremena za lični odmor i svoje potrebe. Ali ima i onih kojima fizička aktivnost predstavlja svakodnevnicu - da li svakodnevno trenirate, bavite se sportom, istrčite po koji krug ili brojite kilometre?

Svakako se svi zajedno suočavamo sa sličnim problemom:

- Upala i bol u mišićima
- Otečeni i bolni zglobovi
- Bol u kičmi i pritisak u leđima (leđa se nesvesno krive u neodgovarajući položaj, što kasnije može dovesti do problema)
- Umor i iscrpljenost
- Nedostatak sna i energije koji dovode do lošeg raspoloženja i gubljenja entuzijazma.

Terapija plutanjem je popularna svuda u svetu, veliki broj sportista je prepoznao pozitivne efekte ove metode i redovno posećuju najbliža studija za plutanja.


Na žalost, kada se trudimo da damo sve od sebe, trenirajući previše dugo i ispitujući sopstvene granice izdržljivosti, dovodimo svoje telo do povreda, koje će zarastati brže ili sporije u zavisnosti od vrste. Povreda će nas sprečiti da se vratimo u trening na nedelju, mesec ili godinu dana.

Terapija plutanjem se preporučuje posle svakog napornog treninga. Otklonićete upalu i bol u mišićima uz pomoć magnezijuma. Plutanjem će te smanjiti nakupljenju mlečnu kiselinu iz mišića posle dinamičnog treninga. U toku seanse kroz vizuelizaciju, uspećete lakše da predvidite pokrete i da razmišljate o novim i efektivnijim vežbama. Pod dejstvom senzorne deprivacije (kada su svetlo i muzika ugašeni), lakše ćete uspeti da se fokusirate na određene ciljeve dok se vaš um i telo upuštaju u duboku relaksaciju. Redovan odlazak na seansu plutanja će poboljšati vaš preformans ne samo u fizičkom smislu, već će poboljšati produktivnost i kreativne sposobnosti.

Dok se natečenost bude povlačila, cirkulacija se poboljšava kroz celo telo, prolazi i bol u stopalima koji je povezan sa kičmenim stubom. Kičma se smešta u pravilan položaj jer nije pod uticajem gravitacije jer vas voda održava na površini.
U tanku za plutanje gravitacija je minimalna, pa se mišići i ligamenti prirodno istežu i kičma se nalazi u pravilnom položaju, dolazi do veće proizvodnje endorfina - hormona sreće, pa samim tim taj osećaj pruža protiv bolno dejstvo na ceo organizam.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Wellness i Spa