Dodaj firmu

FLOATING STUDIO SPOKOJSTVO

4.6 | 5 ocena
Član 1 godinu


Da li se borite protiv stresa, hroničnog umora i
neispavanosti?
Pored svakodnevnih aktivnosti i obaveza, naše telo mora da proizvodi dovoljno energije kako bi izašlo na kraj sa našim fizičkim i mentalnim aktivnostima.

Jako često se dešava da nemamo dovoljno vremena za odmor ili pauzu, a kada spavamo, naš mozak i dalje ne prestaje da obavlja određene procese. Samim tim, stvaranje velike količine stresa, remeti naš mentalni rad, dovodeći do problema sa režimom ishrane i nedostatku kvalitetnog sna utičući negativno na ostale procese u organizmu.

Iznenadićete se ako niste znali da je samo sat vremena plutanja u tanku, u kojem je rastvorena velika količina Epsom soli, dovoljno da se Vaše telo restartuje i opusti, a um razbistri i otvori vrata novim idejama i okrene pozitivnim i kreativnim mislima. Imaćete osećaj da ste imali tri sata kvalitetnog sna, a da niste ni morali da spavate.

Terapija plutanjem će pomoći da otklonite bolove u mišićima i
zglobovima, skloniti blokadu u mislima, poboljšati san i ako je
Vaš problem da dugo spavate i opet se probudite umorni i neispavani.
Ako se pitate kako ćete plutanjem otkloniti stres, odgovor je veoma
jednostavan, u toku seanse plutanja i pod uticajem senzorne
deprivacije, mozak proizvodi veliku količinu Endorfina, Serotonina i
Dopamina - hormona sreće! Nivo adrenalina i kortizola se smanjuje, što vaše telo čini odmornijim i obnovljenim.

U toku plutanja, Vaše telo se nalazi u ležećem položaju, temperatura unutar tanka je 35 stepeni Celzijusa, veoma prijatna atmosfera i opuštajuća muzika deluju na duh i telo veoma umirujuće. Kičma se nalazi u pravilnom položaju, a osećaj da se nalazite u bezgravitacionoj atmosferi u rastvoru Epsom soli (magnezijum sulfat) uticaće povoljno na ceo Vaš organizam, otkloniće pritisak u leđima i pružiti vašoj kičmi adekvatan i prijatan položaj.

Kategorija: Wellness i Spa Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 028551
Firma: FLOATING STUDIO SPOKOJSTVO
Website: spokojstvo.rs
Idi na vrh strane