Passpartù Spa

  • 1
  • %
5.00 | 1 ocena

O nama - PASSPARTÙ SPA


Passpartù Spa je mali deo raja smešten u samom srcu starog dela Beograda. Sa željom da našim posetiocima omogućimo jedinstven koncept uživanja, u sklopu objekta nalaze se još luksuzan hotel i restoran sa najlepšim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje.

Oslobodite se nagomilanog stresa i priuštite Vašem organizmu toliko potrebno opuštanje, posetite Passpartù Spa. U moderno opremljenom spa centru posetiocima su na raspolaganju sauna sa efektom slane sobe, bazen, parno kupatilo, đakuzi i mogućnost masaže po izboru.

Passpartù Spa pruža luksuzne tretmane osmišljene tako da umanje štetne efekte urbanog načina života. Jedan od najefikasnijih načina da obezbedite savršeno zdravlje, poboljšate izgled i rešite se problema sa spavanjem jeste boravak u sauni. Pored klasičnog vrelog vazduha, naša sauna ima i efekat slane sobe.

Za sve koji uživaju u plivanju, rezervisan je bazen sa đakuzijem u kome možete da se relaksirate uz neodoljive mehuriće. Takođe, možete koristi parno kupatilo ili neku od profesionalnih masaža po Vašem izboru.

Passpartù hotel svojim gostima stavlja na raspolaganje moderne i komforne sobe namenjene kako poslovnim ljudima, tako i porodicama sa decom. U okviru sobe nalazi se kupatilo sa tušem, kao i centralna klima, LCD TV sa kablovskim programima, telefon, besplatan Wi-Fi internet i sef. U cenu boravka je uključen i doručak.

Ukoliko tragate za prijatnim mestom za uživanje u društvu porodice ili prijatelja, posetite Caffe & Restaurant Passpartù. Svojom pozitivnom atmosferom i vrhunskim specijalitetima koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva, naš restoran je omiljena tačka susreta gurmana svih generacija.

Otkrijte rajski kutak za opuštanje u Vašoj blizini - Passpartù Home!

Radno vreme:
svaki dan od 08-00h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: PasspartuHome
Instagram: @passpartu_home

Passpartù Spa, Kneginje Ljubice 20, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Wellness i Spa
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Passpartù Spa
  • Passpartù Spa,
  • Passpartu Spa Stari grad,
  • Spa centar Passpartu,
  • Spa centri Stari grad,
  • Passpartù Spa Beograd,
  • Passpartù Spa radno vreme