Finansijski biro doo

5.0 | 6 ocena
Ulica: Lukijana Mušickog 11
Grad: Novi Sad
Finansijski biro doo
Telefon: 021/
Mobilni: 063/
finansijskibiro.com

O nama

Finansijski biro doo je novosadska firma registrovana za softverske usluge. Između ostalog, specijalizovani smo za web design, odnosno izradu sajtova sa mnoštvom specifičnih zahteva (online prodavnice, live chat i drugo), SEO optimizaciju, dizajn logoa i web marketing. Postojimo od 1993. godine i svoje poslovanje stalno unapređujemo i dopunjujemo, kako bismo mogli da vam izađemo u susret na različitim poljima.

Bez obzira čime se bavite, savremeno doba jednostavno ne dopušta da vas nema na internetu. Ipak, pored osnovnog sajta na kojem vaši potencijalni klijenti mogu da se informišu o vama, postoji još bezbroj načina da im se predstavite i budete deo svakodnevice najrazličitijih ciljnih grupa. Uz našu pomoć, bićete prisutni baš tamo gde želite i u meri u kojoj želite. Sve što je potrebno je da za početak imate kvalitetnu internet prezentaciju, optimizovanu za pretragu na Google-u, a kasnije tome možete da dodate i odgovarajuću web marketing kampanju.

Usluge Finansijskoj biroa u oblasti web-a su sledeće:

  • Izrada web sajtova
  • Izrada internet prodavnice (online shop)
  • SEO optimizacija sajta
  • Logo Design (brendiranje firme)
  • Web marketing (društvene mreže, Google Ads..)
  • Tehnička podrška

Digitalno doba otvorilo je čitav niz mogućnosti online poslovanja, gde uopšte ne morate da imate ni radnju, ni radionicu, niti prodavnicu ili bilo šta drugo, već će sve postojati virtuelno, a vi ćete pravilnim poslovanjem i profesionalnim održavanjem svojih stranica uspešno voditi biznis. Finansijski biro doo u tome će vam pomoći svim svojim veštinama i znanjima, a verujte, imamo ih zaista mnogo.

Radimo u različitim programskim jezicima, u zavisnosti od vaših potreba i želja, od jednostavnih informativnih sajtova, do interaktivnog sadržaja i online prodavnica sa neograničenim brojem artikala i mnoštvom dodatnih funkcija. Naše iskustvo, kreativnost i znanje, udruženi sa vašim poslovnim planovima mogu da donesu sjajne rezultate.

Moderan i funkcionalan dizajn, prilagođen svim uređajima i veličinama ekrana (telefoni, tableti, monitori, pametni televizori..), interaktivni sadržaj i reklama osmišljena samo za vas, sve to dobićete po povoljnim uslovima u Finansijskom birou u Novom Sadu. Cene variraju u zavisnosti od dogovora, ali smo sigurno da imamo pravo rešenje i za vas i za vaš budžet.

Kontaktirajte nas kako bismo napravili dogovor po vašoj meri. Finansijski biro otvoren je za saradnju.

Radno vreme:

Ponedeljak - petak 08 - 16h

Web: www.finansijskibiro.com

Adresa: Lukijana Mušickog 11, Novi Sad

Finansijski biro uspešno komunicira na svim najpopularnijih internet platformama. Kontaktirajte nas.

FB:

IG:

TW: Finansijski biro doo

YT: Finansijski biro doo

IN: Finansijski biro D.O.O.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini