Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Popravka monoblok wc šolje

Pre deceniju ili više godina, sve wc šolje su nalikovale jedna drugoj, i razlike su bile minimalne. Danas je na tržištu u ponudi veliki izbor raznih modela, koji imaju mnoge funkcije, a pored toga, ono što ih odlikuje, to je odličan estetski dizajn.

Zbog toga ljudi imaju velike probleme, ili da ih nazovemo drugačije slatkim mukama, kada treba da odluče šta tačno da kupe za svoje kupatilo. Monoblok wc šolje su postale prvi izbor i veoma su popularne. Razloga za to ima više. Pre svega, veoma su lepog dizajna, tako da oplemenjuju prostor u kome se postave, odnosno, savršeno se uklapaju sa ostatkom enterijera kupatila, a sa druge strane, imaju funkcije koje vam čak ostvaruju i uštedu. Priimera radi, to su dva dugmeta za ispiranje, gde jedno pušta jači, a drugo pušta slabiji mlaz vode. Pored pomenutih, ima još funkcija koje mogu da budu veoma praktične.

Ali, kao i svaka druga sanitarija i wc šolja monoblok može da se pokvari, tj. neki njen deo i tada je vaš najbolji izbor da pozovete naše majstore. U najkraćem roku će izaći na teren i saniraće kvar. Pri tome, dolazak na adresu vam neće dodatno naplatiti.

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: WC solje Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 036508
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane