Vulkanizer Shop InvestVulkanizerska radnja "Shop Invest" nalazi se u Vareskoj bb, na teritoriji opštine Rakovica u Beogradu. Dugogodišnjim radom i iskustvom, zadobili smo poverenje naših sugrađana po pitanju odgovorne i perfektne vulkanizerske usluge u gradu.
Širok asortiman naših usluga, odnosi se na različite modele i tipove automobila. Upotrebom savremene tehnologije, originalnog alata i oslanjanjem na znanje naših majstora, u mogućnost smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vulkanizer "Shop Invest" bavi se: - prodajom novih i polovnih guma - balansiranjem guma - demontažom guma - montažom guma - čuvanjem guma tokom zime i leta - krpljenjem guma
Saradnjom sa renomiranim proizvođačima auto guma, možemo da Vam ponudimo gume za Vaše vozilo zavidnih performansi. U našem posedu pronaći ćete najkvalitetnije auto gume za putnička i lakša teretna vozila. Bilo da se odlučite za nove ili polovne auto gume, garantujemo Vam za kvalitet istih i Vašu bezbednu vožnju.
Balansiranjem guma, postiže se pravilno okretanje točka na vozilu. U toku vožnje, često se dešava da dođe do disbalansa guma, nakon čega imate manju kontrolu nad Vašim automobilom. Ukoliko se susretnete sa ovim problemom, tu smo za Vas.
Timu naših stručnih majstora prepustili smo demontažu i montažu auto guma, kao i krpljenje i balansiranje istih, što će Vam pružiti neophodnu bezbednost prilikom putovanja.
Od stanja u kom se nalaze gume na Vašem automobilu, zavisi sigurnost Vas i Vaših saputnika u toku vožnje. Neophodno je tokom sezona obratiti pažnju na to da li smo letnje, zamenili zimskim gumama, i obratno. Vulkanizer na Rakovici "Shop Invest" sačuvaće Vaše gume od oštećenja u toku sezona kada iste ne koristite.
Svojim radom doprinosimo sigurnosti u saobraćaju i Vašoj udobnijoj vožnji. Vrhunska usluga, po najpovoljnijim cenama. Vulkanizer na Rakovici "Shop Invest".
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Vulkanizeri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vulkanizer Shop Invest
  • Vulkanizer Shop Invest,
  • Vulkanizer Shop Invest radno vreme