Vulkanizer IĆA

  • 3
4.67 | 12 ocena

O nama - VULKANIZER IĆA


Vulkanizer Ića već 25 godina nalazi se na istom mestu u Žarkovu, tačnije na samom prelasku sa Banovog brda u Žarkovo, na uglu ulica Vodovodske i Trgovačke. Naša mala majstorska radionica je pravo mesto na kome možete da pouzdano, brzo i efikasno rešite sve probleme sa pneumaticima na Vašem vozilu.

Domen našeg rada obuhvata kompletne vulkanizerske usluge za sve modele putničkih automobila, kao i kombi vozila. Pored zavidne tradicije uspešnog poslovanja, naš rad karakteriše stručnost i profesionalnost zaposlenih, kao i upotreba najsavremenijh mašina i materijala.

Vulkanizer Ića nudi sledeće usluge:

Ukoliko posedujete vozila francuskih proizvođača, poput Pežoa ili Citroena, onda znate da postoji problem sa balansiranjem točkova na ovim vozilima, jer njihove felne nemaju centralnu rupu. Vulkanizer Ića je jedan od retkih servisa u gradu koji poseduje specijalni dodatak, takozvanu francusku flanšnu, koja omogućava jednostavno balansiranje točkova bez centralne rupe.

Još jedna usluga koju nudi vulkanizer Ića jeste popravka ili krpljenje guma. Kao servis sa renomeom i dugogodišnjim iskustvom, u našem radu primenjujemo samo ispravne načine saniranja probušene gume. Takođe, specijalizovani smo za krpljenje guma sa oštećenjem sa strane.

Ako nemate gde da odložite pneumatike kada nisu u upotrebi, vulkanizer Ića nudi usluge sezonskog čuvanja u moderno opremljenom hotelu za gume. Kod nas možete i da kupite polovne gume vrhunskog kvaliteta, po pristupačnim cenama.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07:00-20:00h
subota od 08:00-18:00h
nedelja od 08:30-17:30h

Vulkanizer Ića, Vodovodska 6 (na početku ulice), Žarkovo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.08.2020 12:40
Neregistrovan korisnik

Povoljni su i dobri

11.08.2020 11:45
Neregistrovan korisnik

Odlican vulkanizer u Zarkovu

24.01.2020 01:28
Milos Ognjanovic

Pravi majstori za gume i felne, samo bi bilo vrh i da daju neku akciju

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Vulkanizeri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vulkanizer IĆA
  • Vulkanizer IĆA,
  • Vulkanizer IĆA Čukarica,
  • Vulkanizer na Čukarici,
  • IĆA Vulkanizer Beograd,
  • Vulkanizer IĆA radno vreme