Predškolska ustanova Iskrica

 • 1
4.50 | 20 ocena

O nama - PREDŠKOLSKA USTANOVA ISKRICA


Novootvoreno obdanište i vrtić Iskrica nalazi se u centralnom gradskom jezgru, u ulici Dragoljuba Milovanovića Bene 11, i do njega se lako dolazi iz svih pravaca. Obezbeđen je celodnevni boravak dece za sve uzraste do polaska u školu. Kapacitet je do 90 dece, a za njihovo kreativno i zdravo napredovanje garancija su stručnost zaposlenih i sve neophodne dozvole izdate od nadležnih institucija.

PU „Iskrica“ je registrovana kao ustanova za delatnost dnevne brige o deci, ali i za sve vrste pratećih zabavnih i rekreativnih aktivnosti. Postoji mogućnost i vikend boravka sa noćenjem.

Na raspolaganju su Vam:

 • - dnevni boravak
 • - produženi boravak
 • - proslave rođendana
 • - tematske radionice
 • - školica glume
 • - školica sporta
 • - školica engleskog jezika
 • - školica španskog jezika
 • - školica folklora
 • - vikend boravak sa noćenjem
 • - Kutak za roditelje (savetovalište)

Na više od 200 kvadrata raspoređenih u tri etaže, namenski su opremljene četiri prostorije. Na raspolaganju su potpuno nov nameštaj, dečiji krevetići, savremena didaktička sredstva, kao i brojne kvalitetne i bezbedne igračke. Svaki od spratova ima adekvatan sanitarni čvor, takođe nov, i prilagođen svim dečijim potrebama. Tu su i dve garderobe za presvlačenje, kao i zajedničke prostorije za igru i ručavanje.

Obezbeđena je kvalitetna i proverena nutricionistička i hranljiva vrednost svakog obroka, kroz dostavu hrane od strane ovlašćenog i licenciranog dobavljača, čije usluge odgovaraju svim propisanim standardima. Usluga serviranja hrane obavlja se kroz pomoćnu kuhinju, čija opremljenost odgovara sanitarnim i drugim potrebama za bezbedno služenje hrane.

Vrtić „Iskrica“ je inkluzivnog karaktera i sva deca su dobrodošla.

Uz neophodno staranje o njima u okviru dnevnog boravka, postoji mogućnost organizovanja proslave rođendana, pohađanja brojnih tematskih radionica, poput školice glume, školice crtanja, školice sporta, folklora, škole jezika i drugog.

Zaposleni su pažljivo birani, tako da o Vašim mališanima brine veoma ljubazno i kreativno osoblje koje je pre svega stručno i posvećeno radu sa decom. Ambijent je osmišljen tako da se oni osećaju gotovo kao kod kuće, uz sve prednosti koje u odnosu na porodični dom može da ponudi kolektivni centar namenski opremljen - dovoljno prostora, velike i male kvalitetne igračke, nameštaj prilagođen deci...

„Iskrica“ ima i Kutak za roditelje u okviru kojeg savetodavne usluge pružaju pedagog, psiholog, sociolog, kroz kontinuirano praćenje napretka i razvoja svakog deteta. Tu su, po potrebi, i fizioterapeut i pedijatar, kao i defektolog. Ukratko, ova predškolska ustanova pruža stručnu i posvećenu podršku svim izazovima savremenog roditeljstva u cilju što srećnijeg i zdravijeg detinjstva.

U „Iskrici“ je moguć i boravak dece uz subvencije grada, gde grad snosi 80% troškova, te je cena 4.700 din. Ona deca koja su upisana bez subvencija ostvaruju popust od 45%, dok su za više dece iz iste porodice obezbeđeni popusti u vidu dodatnih 20% za treće dete, odnosno 10% za drugo. Za dane odsustva iz vrtića, cena je umanjena za 30% po danu.

Za sve Vaše nedoumice i pitanja u vezi sa upisom, proslavom rođendana ili vikend boravkom, odgovore možete potražiti putem telefona ili lično. Dođite i uverite se sami da je pred Vama jedan od najlepših i najprijatnijih vrtića u gradu u kojem će Vaša deca bezbrižno i bezbedno odrastati uz stručan i nadzor pun ljubavi i razumevanja.

Radno vreme: pon - pet 07 - 17h
Facebook: predskolska.ustanovaiskrica.7
E-mail: obdanisteiskrica@gmail.com


Predškolska ustanova "Iskrica", Dragoljuba Milovanovića Bene 11, Kragujevac

Iskustva i preporuke posetilaca

14.01.2019 03:22
Goran Tomić

Bas mi je drago kada vidim da se u Kragujevcu otvori neki novi vrtić, pogotovu ako je veliki i lep.

Ovaj vrtic se nalazi u mojoj neposrednoj blizini i sva sreca da sam ga nasao na internetu odmah cim se pojavio.

Generalno jako je veliki problem sa vrticima kako u Kragujevcu tako cini mi se i u drugim gradovima, jer je jako vazno da vrtic ispunjava sve uslove koji su potrebni deci, a u to podrazumevam i strucno i adekvatno obuceno osoblje koje radi u okviru vrtica sa decom i na njihovoj edukaciji.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Predškolska ustanova Iskrica
 • Predškolska ustanova Iskrica,
 • Vrtić Iskrica,
 • Vrtići u Kragujevcu,
 • Predškolse ustanove Kragujevac,
 • Predškolska ustanova i vrtić Iskrica radno vreme