Vrtić Pačići

0.0 | 0 ocena
Ulica: Jurija Gagarina 51, Blok 70
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Vrtić Pačići
Mobilni: 060/

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Rade Jeftic
  21.06.2018 04:36

  Vrtic Pacici nalazi se na Novom Beogradu. Oboje dece mi idu u ovaj vrtic i jako sam zadovoljan roditelj. Imamo odlicnu saradnju sa vaspitacima,stalno su vam na raspolaganju. Jako se trude da boravak deci bude prijatan i zanimljiv,a i kreativan,tako da sve pohvale od strane zadovoljnog roditelja.

  Sanja Vasic
  05.06.2018 03:51

  Svaki roditelj ukoliko se odluci za privatni vrtic Pacici moze biti spokojan jer je njihovo dete na sigurnom i pravom mestu. Jako dobra i kvalitetna briga za svako dete,ono sto mi se jako svidja jeste sto cesto decu izvode napolje,na svez vazduh sto samim tim omogucava i bolji i kvalitetniji san i odmor koji imaju u sklopu boravka .Sve pohvale i preporuke!

  Jelena Jovanovic
  07.05.2018 11:06

  Vrtic PALCIC je akreditovana predskolsak ustanova smestana u mirnom kraju Novog Beograda,koji nudi idealne uslove za srecno odrastanje vase dece.Polaznici se mogu upisati uzrasta od 3-7 godina.Ovaj vrtic radi po programu Montesori obrazovanja koji polazi sa stanovistada je svako dete individua za sebe i ima ogoman potencijal za razvoj.Posebnu paznju posvecuju u otkrivanju talenta kod dece i trude se pazljivo da neguju iste. Uverite se i sami u njihov kvalitet!

  Jovana Pavlovic
  10.11.2017 10:06

  Sladak Vrtic sa divnim vaspitacicama i zenama koje vode ovu ustanovu. Ovaj vrtic stvarno odaje utisak kao da ste u toplom domu.

  Idi na vrh strane