Vrtić Pačići

  • 3
5.00 | 12 ocena

O nama - VRTIĆ PAČIĆI


Vrtić Pačići je akreditovana predškolska ustanova smeštena u mirnom kraju Novog Beograda koja nudi idealne uslove za srećno odrastanje Vaših mališana. U maštovito uređenom prostoru našeg novootvorenog vrtića koji se nalazi u bloku 70, pružamo sigurno i kreativno okruženje za rast i razvoj dece uzrasta od 0 do 7 godina.

Opremljen po visokim svetskim standardima i u potpunosti prilagođen potrebama mališana, vrtić Pačići nudi celodnevni boravak za decu, po potrebi i vikendom. U ugodnom i svetlom prostoru deci su na raspolaganju brojni sadržaji i programi prilagođeni njihovom uzrastu.

Vrtić Pačići radi po principima Montesori obrazovanja koje polazi sa stanovišta da je svako dete individua za sebe i ima ogromni potencijal za razvoj. Posebnu pažnju posvećujemo otkrivanju talenata kod dece i brižljivo se trudimo da negujemo iste.

Naš tim čine kvalifikovani vaspitači i stručni saradnici koji poseduju dugogodišnje iskustvo i sva neophodna ovlašćenja za rad sa decom, kao i diplome za Montesori program edukacije. U okviru vrtića Pačići sprovode se sledeći vaspitno-obrazovni programi:
-Razvoj samopoštovanja putem kooperativne komunikacije
-Easy English – učenje engleskog jezika (uračunato u cenu)
-Muzički programi
-Edukacija kroz igru
-Dete, vaspitač i matematika
-Čuvari osmeha

Zahvaljujući prelepom okruženju u kome se vrtić Pačići nalazi, kao i blizini reke Save, mališani imaju priliku da svakodnevno borave na svežem vazduhu i uživaju u igri sa drugarima. Osim toga, praktikujemo i rekreativne šetnje, uz stručni nadzor vaspitača.

Vrtić Pačići posebnu pažnju posvećuje ishrani dece kako bi mogli da se optimalno razvijaju i budu jaki i zdravi. Tokom boravka u vrtiću mališani imaju dva glavna oborka i dve zdrave užine. Pored kvalitetne hrane, jako je bitan i san, tako da je obezbeđen i odmor.

Neka i Vaše dete odrasta srećno i zadovoljno u vrtiću Pačići!

Radno vreme: od 07-18h

Pratite nas putem Facebook-a: www.facebook.com/vrticpacici/

Vrtić Pačići, Jurija Gagarina 51, blok 70, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

21.06.2018 04:36
Rade Jeftic

Vrtic Pacici nalazi se na Novom Beogradu. Oboje dece mi idu u ovaj vrtic i jako sam zadovoljan roditelj. Imamo odlicnu saradnju sa vaspitacima,stalno su vam na raspolaganju. Jako se trude da boravak deci bude prijatan i zanimljiv,a i kreativan,tako da sve pohvale od strane zadovoljnog roditelja.

05.06.2018 03:51
Sanja Vasic

Svaki roditelj ukoliko se odluci za privatni vrtic Pacici moze biti spokojan jer je njihovo dete na sigurnom i pravom mestu. Jako dobra i kvalitetna briga za svako dete,ono sto mi se jako svidja jeste sto cesto decu izvode napolje,na svez vazduh sto samim tim omogucava i bolji i kvalitetniji san i odmor koji imaju u sklopu boravka .Sve pohvale i preporuke!

07.05.2018 11:06
Jelena Jovanovic

Vrtic PALCIC je akreditovana predskolsak ustanova smestana u mirnom kraju Novog Beograda,koji nudi idealne uslove za srecno odrastanje vase dece.Polaznici se mogu upisati uzrasta od 3-7 godina.Ovaj vrtic radi po programu Montesori obrazovanja koji polazi sa stanovistada je svako dete individua za sebe i ima ogoman potencijal za razvoj.Posebnu paznju posvecuju u otkrivanju talenta kod dece i trude se pazljivo da neguju iste. Uverite se i sami u njihov kvalitet!

10.11.2017 10:06
Jovana Pavlovic

Sladak Vrtic sa divnim vaspitacicama i zenama koje vode ovu ustanovu. Ovaj vrtic stvarno odaje utisak kao da ste u toplom domu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vrtić Pačići
  • Vrtić Pačići,
  • Vrtić Pačići Novi Beograd,
  • Vrtić Pačići radno vreme,
  • Privatni vrtić Pačići,
  • Vrtić blok 70,
  • Privatna predškolska ustanova Pačići