Predskolska Ustanova Luna

0.0 | 0 ocena
Ulica: Klare Cetkin 7, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Predskolska Ustanova Luna
Mobilni: 064/

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  30.10.2017 03:05

  Ove komentare pišu vaspitačice iz vrtića i prijatelji vlasnice. Vrtić je užasan, sve najgore.

  Radmila Đorđević
  29.10.2017 09:27

  Ove komentare pišu zaposleni u vrtiću, ne obazirite se na njih, Komentari su lažni. Mi smo išli u vrtić Luna u Zemunu i ne mogu nikome da ga preporučim. Bio je jedan dečak koji je tukao svu decu, vređao i maltretirao, ali ga je vlasnica volela i on je bio njen miljenik i miljenik ostalih vaspitačica. Lagale su roditelje da nije istina i da deca lažu da ih on maltretira, a on je neku decu umeo i da gađa stolicama u glavu i da udara nogom u stomak. Učile su decu da ne smeju da se požale roditeljima... Kad smo shvatili i počeli da se žalimo, prvo su pokušali da nas ubede da nije tako, ali kad nisu više mogle da izmišljaju, onda su govorile deci da su tužibabe. Tamo jedna bivša kasirka radi kao vaspitačica. U predškolskom se ništa ne radi. Mi smo naše dete ispisali pre predškolskog, hvala Bogu, ali sam razgovarala s roditeljima dve generacije koje su bile tamo završile predškolsko i niko nije zadovoljan. Deca kad dođu u školu kao da su prvi put slova videla. Ali zato im nije sramota da naplaćuju 28.000 dinara, i da prijavljuju kad dete ne dođe pa da ti dobiješ manje para od refundacije, a oni ne umanjuju cenu kad dete ne dođe jer je bolesno. Prošle godine je bila epidemija boginja, nisu deca išla po mesec dana, ona je to uredno prijavila i dobili smo samo pola novca od refundacije. Leti deca ne mogu da odsustvuju više od mesec dana. Ne mogu da pošaljem dete na selo dva meseca jer će ona da mi ga ispiše iz vrtića. Plus su nam naplaćivali 3000 za dodatne časove karatea, koje deca nisu ni imala, ili su imala svaki drugi ili treći put. Profesorka engleskog se pojavljivala jednom mesečno ili ređe, a lažu da imaju redovne časove engleskog. Sve u svemu, zaobilazite ovaj vrtić ako ikako možete. Znam da ima malo privatnih vrtića u tom kraju, ali bolje ićie negde dalje nego da vam dete čuva kasirka za 28.000 dinara, da ga tuku i maltretiraju, ponižavaju vaspitačice i da vas stalno neko laže.

  Jovica Vitakic
  28.06.2016 04:22

  Sve pohvale za nastavno osoblje i pedagoge ove decije ustanove.Bas su posveceni radu i budite sigurni da ce te vase dete ostaviti u pravim rukama.Uslovi rada i boravka vase dece su besprekorni.

  Ljubica Topalović
  21.03.2015 12:51

  Zanimaju me privatni vrtici i predskolska ustanova u Beogradu? Koja je cena na mesecnom nivou?

  Sneza
  24.11.2013 05:31

  Raduje saznanje da neko obrazuje decu kroz umetnost, kako je slucaj sa ovim vrticem.

  ljiljana
  21.11.2013 08:41

  kad je moje dete islo u taj vrtic nija htelo kuci da se vrati za razliku od drzavnog vrtica u koji je ulazilo placuci a izlazilo trceci

  andjelka
  20.11.2013 05:55

  Promenila sam nekoliko privatnih vrtica i od svi je vrtic Luna najbolji. Vrlo su profesionalni i imaju bogatu ponudu programa za decu uz povoljne cene i svim mama ga toplo preporucujem.

  Idi na vrh strane