Dečiji vrtić Pčelice - privatna predskolska ustanova

  • 8
5.00 | 11 ocena

O nama - DEČIJI VRTIĆ PČELICE PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA


Dečiji vrtić Pčelice je osnovan 2005. godine. Osnivač i direktor ustanove je dipl. psiholog Maja Todorović.

Dečiji vrtić Pčelice nalazi se na dve atraktivne lokacije pored Beogradske Arene u kombinaciji urbane gradnje i masivnih zelenih površina. Vrtić u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 68 i 64 obuhvata sedam vaspitnih grupa uzrasta od 1-7 godina, a vrtić u Bulevaru Zorana Đinđića 48a pet vaspitnih grupa uzrasdta od 1-7 godina. Deca su organizovana u male grupe po kriterijuma kalendarskog uzrasta i individualnih karakteristika. Vrtić je od strane Ministarstva prosvate verifikovana predskolska ustanova. Stručni tim vrtića čine licencirani vaspitači, medicinske sestre-vaspitači, dva psihologa, profesor engleskog jezoka, logoped. Rad sa decom odvija se u skladu sa odobrenim programima koji su razvojno psihološki ciljani da maksimalno stimulišu uzrasne potencijale. Superviziju realizacije programa kontinuirano vrše Ministarstvo prosvete i stručno usmeren direktor. Programi se realizuju u prostorijama vrtića, kulturnim, sportskim i proizvodnim institucijama grada kako bi se deca neposredno upoznala sa svim vrstama čovekovog stvaralaštva u sredini u kojoj žive. Strogo održavanje higijene osigurava zdravstvenu bezbednost dece.

Pored redovnih u vrtiću se realizuju i dodatni programi spoljnih saradnika i to:

-Engleski jezik

Adekvatno i efikasno savladavanje jezika kroz kreativne radionice vodjeni igrom, kroz metodu otkrivanja.

-Balet

Deca se upoznaju sa osnovama baleta. Upoznaju se sa osnovnim baletskim vežbama u sedećem stavu, na podu i u stojećem stavu; upoznaju se sa prvom i drugom baletskom pozicijom; rade se baletske koreografije na poznatu dečiju muziku; zastupljena je baletska improvizacija gde deca sama spajaju pokret i muziku.

-Tekvondo

Usvajanje i vežbanje drevne veštine dalekog istoka, razvija kod dece borbenost karaktera u isto vreme negujući saradnistvo i poštovanje protivnika. Program realizuje Tekvondo klub Galeb.

-Ples

Plesni klub Vračar - Ples poboljšava komunikaciju među decom, stvara osećaj opuštenosti i dobrog raspoloženja, razvija timski duh, jača samopouzdanje, unapređuje fizički, mentalni i emocionalni razvoj dece, podstiče razvoj motornih veština, budi osećaj za lepo. Angažovanjem cele muskulature tela postiže se bolji tonus mišića i poboljšava se cirkulacija.

Visoka profesionalnost Pivatne predškolske ustanove određena je

  • - kvalitetnim stručnim kadrom na čelu sa psihologom
  • - konfornim i adekvatno uzrasno-edukativno opremljenim prostorom stručnim i verifikovanim programima

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2013 11:28
Sanja Živković

Najbolji vrtić I po kvalitetu rada sa decom I po kadru koji je zaposlen u njemu. Ona poznata rečenica "Deca su nam najvažnija" nije farsa kao u većini vrtića. Imam dosta iskustva sa vrtićima I privatnim I državnim, ali kada sam pronašla "Pčelice " život je postao lepši kako mom detetu tako I meni. Treba samo pogledati jednu od predstava koju izvode deca ovog vrtića I sve će vam biti kristalno jasno. Znanje koje deca ponesu iz ovog vrtića je neprocenjivo od grčke mitologije, planeta do anatomije čoveka. Ovaj vrtić je pružio mom detetu sjajne I bezbrižne dane. Svoje drugo dete sigorno neću uskratiti za ovo iskustvo. Toplo ga preporučujem svim roditeljima

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečiji vrtić Pčelice - privatna predskolska ustanova
  • deciji vrtic pcelice privatna predskolska ustanova,
  • deciji vrtic pcelice,
  • pcelice vrtic,
  • pcelice deciji vrtic,
  • jaslice beograd,
  • Dečiji vrtić Pčelice - privatna predskolska ustanova radno vreme