Vrtić Dečiji Čarobni Svet

4.0 | 2 ocena
Ulica: Petra Lekovića 24a
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Vrtić Dečiji Čarobni Svet
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
decijicarobnisvet.rs

O nama

DEČIJI ČAROBNI SVET VRTIĆ

Ustanova Dečiji čarobni svet otvara svoja vrata za decu uzrasta od sedmog meseca do školaraca.

Glavna prednost našeg vrtića su male grupe čiji je maksimalni kapacitet četrnaestoro dece po grupi, na dva vaspitača. Grupe su podeljene prema dečijem uzrastu na mlađu i stariju jaslenu, mlađu i stariju vrtićku, predškolsku grupu i produženi boravak.

Prilikom opremanja prostora vrtića Dečiji čarobni svet želeli smo da stvorimo prostor u kome će svako dete da se oseća slobodno i prijatno. Celodnevni boravak organizovan je u velikim i svetlim sobama koje su opremljene različitim didaktičkim materijalom, kao i najnovijom tehnologijom.

Vrtić Dečiji čarobni svet poseduje atelje za slikanje i vajanje, kao i salu za folklor, balet i sportić.

Kuća površine 420 m2 u koju je smešten Dečiji čarobni svet poseduje i dva velika dvorišta. Prednje dvorište koje je namenjeno starijim drugarima poseduje kućicu sa toboganom, dve ljuljaške i trambolinu. Adaptacija zadnjeg dvorišta je planirana za mart 2019. godine.

Vrtić koristi modele Montesori programa i NTC sistema učenja, ali radi i po modelu A, koji je jedan od dva verifikovana programa Ministarstva prosvete. Sistem modela A je praćenje potreba deteta i ponavljanje gradiva sa detetom bez ugrožavanja rada sa ostalim drugarima.

U okviru cene jaslica, ustanova obezbeđuje pelene, vlažne maramice i pregled pedijatra, logopeda i defektologa sa izveštajem.

Za starije grupe, plaćanjem boravka u Ustanovi su plaćeni i engleski jezik, sportić, slikanje i vajanje, kao i pregled pedijatra i logopeda sa izveštajem.

Svi zaposleni i saradnici u vrtiću Dečiji čarobni svet su kvalifikovani za posao koji obavljaju. Briga vaspitača u svim grupama je usmerena isključivo ka deci, što znači da vaspitači ne obavljaju nikakve druge poslove, kao što su pripremanje obroka, ili održavanje higijene prostora.

Po zahtevu roditelja, u vrtiću se mogu obezbediti individualni časovi svih jezika, vežbe sa logopedom i defektologom. Roditelji se blagovremeno obaveštavaju o ceni svih dodatnih aktivnosti.

U sklopu vrtića se nalazi moderno opremljena kuhinja, a sve namirnice koje se koriste u pripremi dečijih obroka se nabavljaju na nedeljnom nivou i prolaze apsolutnu kontrolu svežine. Vrtić ima ugovor sa CIN- om (Centar za ispitivanje namirnica), ovlašćenim preduzećem koje redovno kontroliše bakteriološku ispravnost radnih površina kuhinje, ruku zaposlenih u istoj, kao i mikrobiologiju svakog ostavljenog uzorka hrane.

Vrtić Dečiji čarobni svet je u sistemu subvencija, kao i veliki broj drugih ustanova.

Ono što nas izdvaja od ostalih su beneficije za roditelje:

 • Za boravak deteta 12 meseci u toku školske godine, naknada se plaća za 11 meseci, jer imamo punu svest da roditelji jedan mesec godišnje ne dovode decu u ustanovu
 • Mesečna naknada za boravak deteta u ustanovi se umanjuje u visini od 570, 00 dinara za svaki dan nedolaska deteta u ustanovu. Na ovaj način smo zaštitili roditelje od apsurdne situacije da više novca izdvoje za naknadu za vrtić u periodu kada dete ne dolazi zbog bolesti, jer im se za te dane ne isplaćuje ni subvencija
 • Sva prava i obaveze roditelja, deteta i ustanove, i utvrđene procedure su navedene zaključenim ugovorima i aktima ustanove koji su vidno istaknuti i tako uvek dostupni roditeljima.

Radno vreme vrtića je od 7.00 – 18.00 h radnim danima.

Vikendom nudimo day care koji se plaća dodatno i trebalo bi da se najavi par dana unapred.

Svakog poslednjeg petka u mesecu, organizuje se čarobni petak rezervisan za sve mališane preko 3 godine koji su u mogućnosti da dođu u petak, redovno u vrtić, u kom su im popodne organizovane specijalne aktivnosti, posle kojih zajedno spavaju u vrtiću, a ostaju do subote do 12h.

Nalazimo se u mirnom delu Banovog brda, blizu Košutnjaka, u ulici Petra Lekovića 24a. Neka i Vaše dete bude deo najlepšeg sveta!

Pratite nas putem društvenih mreža:

Instagram:

Facebook:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  PU Veselo Dvorištance, Blagoja Parovića 117a, Košutnjak, Čukarica, Beograd
  Play Learn Grow internacionalni vrtić, Šolina 7a, Savski venac, Beograd
  Predškolska ustanova Plavi Maslačak, Rajka Ružića 45, Čukarica, Beograd
  Naš vrtić, Rajka Mitića 14, Savski venac, Beograd
  Kreativni Zamak, Andre Nikolića 29, Savski venac, Beograd
  Vrtić Zašto-Zato, Praška 11, Čukarica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Mira Popare 90, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Dečiji vrtić Kreativna kockica PU, Vidikovački Venac 70, Vidikovac, Rakovica, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Sunašce, Susedgradska 2ž, Rakovica, Beograd
  Vilin vrt vrtić, Matije Gupca 44, Rakovica, Beograd