BiBi dečiji svet

5.0 | 13 ocena
Ulica: Tabanovačka 3
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
BiBi dečiji svet
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.vrticbibi.rs

O nama

BIBI DEČIJI SVET

Vaspitno-obrazovna ustanova BiBi je jedinstveni sportski vrtić u Beogradu, koji svim mališanima nudi prostor za slobodu, rekreaciju, kreativan rad i pravilan psiho-fizički razvoj. Iako se nalazi u neposrednoj blizini Autokomande, naš vrtić je prava prostrana i zelena oaza, daleko od gradske buke.

Vrtić BiBi smešten je u luksuzno opremljenu vilu koja se prostire na 550m2 i zadovoljava sve standarde koji su obavezni za predškolske ustanove. Funkcionalan raspored prostorija i maštovito uređen prostor, stvaraju idealne uslove za optimalan psiho-fizički razvoj dece. U sklopu našeg vrtića nalazi se i prava fiskulturna sala, kao i bazen. Školu plivanja na našem bazenu i sportsko-rekreativni program pod nazivom „Zdravo dete“ vodi dr „Feelgood “

Zahvaljujući velikom dvorištu koje se prostire na površini od 600m2, mališani imaju priliku da svakodnevno borave na svežem vazduhu, kao i da uživaju koristeći tobogan, ljuljašku i poligone. Poseban značaj u našem radu stavljamo na razvoj sportskih aktivnosti koje deci omogućavaju višestruku dobit u njihovom razvoju na svim poljima.

Program rada vrtića BiBi odvija se u dva smera koja se međusobno prožimaju: društveno vaspitanje i razvoj individualnih karakteristika. Naš tim čine psiholozi, vaspitači, sportski i kreativni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Saradnju sa roditeljima smatramo desnom rukom u našem zajedničkom cilju da podižemo zdravu, veselu i lepo vaspitanu decu.

Mališani su svakodnevno uključeni u redovne aktivnosti: gimnastika, fudbal, košarka, folklor, razni plesovi, engleski jezik, logopedske vežbe i još mnogo toga, u skladu sa mogućnostima dece i njihovim uzrastom. Naša deca dobar deo dana provode u dvorištu, u direktnom kontaktu sa prirodom, bilo da imaju radionice, uzgajaju biljke ili uživaju u slobodnoj igri sa drugarima.

Pored sportskih aktivnosti, sva dece od treće godine uključena su u program učenja engleskog jezika. Takođe, sastavni deo dečijeg dana čine i pozorišne radionice na kojima deca uče kako da izraze svoja osećanja, stavove, govorne i izražajne potencijale, da razviju motoričke sposobnosti, maštu, stvaralaštvo, sigurnost i samopouzdanje, kao i da uče da sarađuju, poštuju sebe i svet oko sebe.

Još jedna prednost je veliki parking prostor ispred vrtića, tako da roditelji ne moraju da brinu oko toga da li će naći parking mesto ili koliko dugo će se zadržati. Pozivamo Vas da nas posetite i zavirite u naš svet!

UPIS JE U TOKU! Dođite da rastemo zajedno!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07:30-18:00h

BiBi dečiji svet, Tabanovačka 3, Autokomanda, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Cvetić Repić, Labska 3, Savski venac, Beograd
  PU Juca - Dečija Otkrivalica, Pčinjska 21, Voždovac, Jelene Ćetković 12, Stari grad, Voždovac, Beograd
  Vrtić Šumice, Veljka Milićevića 14, Voždovac, Beograd
  Privatna predškolska ustanova Vivak vrtić i jaslice, Milovana Marinkovića 14, Voždovac, Beograd
  Play Learn Grow internacionalni vrtić, Šolina 7a, Savski venac, Beograd
  Pitagora montesori školica, Jove Ilića 112, Voždovac, Beograd
  Naš vrtić, Rajka Mitića 14, Savski venac, Beograd
  Predškolska Ustanova i vrtić Srećkolino, Šumatovačka 39a, Vračar, Beograd
  Predškolska ustanova vrtić Big bird, Dukljaninova 1, Voždovac, Beograd
  Vrtić Vremeplov, Miklošićeva 36, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane