Na mnogo načina, gume utiču na to kako ćete se osećati za volanom. Primera radi, ako vozite sa sve četiri nove Vredestein gume, vi ste bezbrižni, sigurni i bezbedni, u ma kakvim uslovima da se nalazite. I u suprotnom primeru, ako imate istrošene i „ćelave“ gume, uplašiće vas i nekoliko kapi kiše, jer gume bez šara ne mogu ni da koče kako bi trebalo, što vas sve izlaže riziku, kao i druge učesnike u saobraćaju, sa kojima dolazite u kontakt.

Letnje Vredestein gume

Pročitaj više

Izaberite neku od vulkanizerskih radnji gde mozete kupiti VREDESTEIN GUME

Beograd

Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501 Pozovi

Mutata Auto Bulevar se bavi prodajom guma za sve tipove vozila (putnička, teretna i građevinska). U ponudi ćete naći gume najboljih svetskih proizvođača: Michelin, Dunlop, Goodyear, Tigar, Lassa, Sava, Riken, Hankook, Pirelli, StarFire, Cordi...
Pročitaj više

Autocentar Dojčinović
Autocentar Dojčinović
Milorada Jovanovića bb Pozovi

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova....
Pročitaj više

Na mnogo načina, gume utiču na to kako ćete se osećati za volanom. Primera radi, ako vozite sa sve četiri nove Vredestein gume, vi ste bezbrižni, sigurni i bezbedni, u ma kakvim uslovima da se nalazite. I u suprotnom primeru, ako imate istrošene i „ćelave“ gume, uplašiće vas i nekoliko kapi kiše, jer gume bez šara ne mogu ni da koče kako bi trebalo, što vas sve izlaže riziku, kao i druge učesnike u saobraćaju, sa kojima dolazite u kontakt.

Letnje Vredestein gume

Leti obično svi odlazimo nekuda daleko na odmor koristeći svoj automobil. Vredestein gume se mogu pohvaliti da su veoma pogodne za duža putovanja, ali isto tako predstavljaju idealan pneumatik za gradske sredine, gde se podrazumeva često zaustavljanje.

Zimske Vredestein gume

Za Vredestein pneumatike se može reći da su to energetski efikasne gume sa visokom rezervom sigurnosti. Optimizovani profil gazećeg sloja kao i kvalitetna silikonska smesa, otpor kotrljanja čine niskim, pa tako pneumatik ostaje dugo otporan na habanje.

Vredestein gume od 13’

Gume ovog proizvođača će vam omogućiti odlično rukovanje i kočenje kako na suvim, tako i na vlažnim površinama. Možda ćete kod Vredestein guma najpre primetiti izvrstan dizajn. On ne samo što izgleda moćno, već ima niz svojih praktičnih prednosti.

Vredestein gume od 14’

Postoje i gume za sve sezone, takozvane All season, pa se može reći da takvi pneumatici imaju svoju zimsku i letnju stranu. Zimska strana ima posebne bočne letvice, dok letnja strana poseduje smanjen koeficijent vazduha.

Vredestein gume od 15’

Pneumatici ove kompanije omogućavaju dobro prijanjanje tokom snega i hladnoće, pružajući odličnu upravljivost, rukovanje i preciznost u bilo kojim uslovima. Ipak, za gume All season se može reći da nisu „prave“ zimske gume, koje karakterišu nešto drugačije osobine.

Vredestein gume od 16’

Dakle, zimska guma mora posedovati šaru koja ne sme biti plića od četiri milimetara, i sve ispod toga čini drastičnu razliku. Uloga šara je da „kopaju“ kroz sneg i da „grebu“ po ledu, što vam sve stvara osećaj sigurnosti dok upravljate vozilom. Pri tome, duboke šare na pneumaticima sakupljaju sneg, a pošto znamo da sneg najbolje prijanja na sneg, što više belog pokrivača zateknete na vašoj Vredestein gumi, to znači da je ona kvalitetnija.

Vredestein gume od 17’

Svaki stručnjak iz ove oblasti će vam savetovati nabavku letnjih pneumatika za period od aprila do novembra, i u drugoj polovini godine – zimske gume. Nikada nije dobra ideja da želeći da uštedite, nabavite samo dva nova zimska pneumatika, a druga dva su vam „ćelava“. Tada sebe izlažete riziku, i to tako da možete čak i izleteti sa puta. Ne želimo da vas plašimo, već se radi o tome da nove gume ostvaruju nesrazmerno veću trakciju, u odnosu na istrošene gume bez šara, što sve može stvoriti niz neprijatnosti.

Vredestein gume od 18’

Sa druge strane, sve prednosti koje zimska guma ima u periodu za koji je namenjena, to postaju ozbiljne mane kada dođe toplo vreme. Razlog je jednostavan, a krije se u materijalu od koga su pneumatici sačinjeni. Zimska guma je napravljena od mekše smeše, koja bi se na vrelom asfaltu dodatno razmekšala, što bi značilo da biste je na taj način uništili do sledećeg novembra. Da se to ne bi dogodilo, jednostavno pribavite sebi letnje Vredestein gume i bezbrižno sedite za volan.

Vredestein gume – cena:

Cena guma uvek zavisi od njihovih karakteristika kao što su prečnik, širina, visina i sezona kojoj je namenjen. U tom smislu, za letnje Vredestein gume trebalo bi platiti između 5700 din. i 43000 dinara, dok za zimske pneumatike treba izdvojiti od 5900 din. do 47200 dinara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Uros Filipovic
  24.10.2018 09:42

  Vredestein gume su koliko je meni poznato gume koje su odlicnog kvaliteta. Ono sto je generalno problem je to da su to sve gume koje nije bas toliko lako odrzavati.

  Filip Milutinovic
  14.09.2017 08:05

  Kada pricamo o Vredestein gumama, veoma je vazno da na vreme dodjete do kvaliteta. Sve drugo moze slobodno da bude jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Jovana Milinkovic
  05.05.2017 11:47

  Koliko samo mogu da vidim, tesko da od njih moze da postoji nesto bolje.

  Mihajlo Nastasovic
  21.04.2017 02:03

  Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to vredesteing gume.

  Lea Stankovic
  07.04.2017 02:05

  Po pitanju ovih guma je sigurno kvalitet nesto sto je manje vise svuda prisutno.

  Todor Markovic
  23.03.2017 07:51

  U svakom slucaju su ovo po meni gume i vise nego dobrog kvaliteta. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 09:26

  Sto se mene licno tiec, ove su gume sigurno nesto sto je manje vise vecni ljuid potrebno pre ili kasnije.

  Janko Zivanovic
  05.03.2017 03:16

  Sto se ovih guma tice, kvalitet uvek trebad a vam bude na prvom mestu. Sve drugo je potpuno pogresno.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 04:15

  Nisu bas ovo gume koje su svakome namenjene, koliko god vam to cudno zvucalo.

  Petar Jankovic
  14.02.2017 02:31

  Sto se tice ovih guma, odmah treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 08:13

  Koliko mi se samo cini, ovo su po pravilu gume koje mogu samo da budu vrhunskog kvaltieta. Sve drugo je manje vazno.

  Ivan Stojanovic
  18.01.2017 11:08

  Koliko se samo meni cini, ovo su gume odlicnog kvaliteta. Ako mene to vec pitate, onda se sigurno necete pokajati.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 09:16

  Najbolje je da pitate nekog vulkanizera kakvo ima je iskustvo po pitanju ovih guma ikoliko one generalno kostaju.

  Marko Petrovic
  13.12.2016 08:24

  Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko strucno i porevereno mesto i da vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 11:24

  Po pitanju vredestein guma, samo traba da posetite radnju Stankovic. To je zapravo radanj koja ima dugogodisnje iskustvo u radu u ovoj oblasti.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 11:05

  To su inace gume vrhusnkog kvaliteta a koje se inace mogu kupiti u agenciji Auto Pegaz.

  Dusan Markovic
  16.09.2016 10:55

  Vredestein gume su koliko je meni poznato gume koje su odlicnog kvaliteta. Ono sto je generalno problem je to da su to sve gume koje nije bas toliko lako odrzavati. Takodje, ne postoji u nasoj zemlji ni neki veliki broj masina na kojima bi te gume mogle da se upotrebe.