Kontakt podaci za vašu firmu
Preduzeće Gejzir na jednom mestu nudi sve što Vam je potrebno za uređenje Vašeg kupatila iz snova. Posebno izdvajamo vodovodni materijal domaćeg proizvođača Peštan iz Aranđelovca, kao i kompletan program kompanije Ekoplastik iz Italije....
Pročitaj više
Vojvode Stepe 212
Voždovac,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.05.2018 10:16
Djordje Markovic
Za sve one koji zele da se samostalno oprobaju u sredjivanju svog objekta onda je ovo odlicna firma za sve vas.U njihovoj sirokoj ponudi razliciti asortimana proizvoda za kanalizaciju i vodovod,sanitarije,opreme za razlicite vrste grejanja,boje lakovi,elektromaterijal.Nesto sasvim NOVO sta se nalazi u njihovoj ponudi je i najpovoljnije gorivo za grejanje-PELAT koji zamenjuje 3-4 metara kubnog tvrdog drveta.Pa vama sta treba vi izvolite!
Firma GEJZIR se bavi prodajom kompletnog asortimana proizvoda za vodovodne intalacije i kanalizaciju ,sanitarja,keramike i druge galanterije za kupatila vodecis svetskih i nasihproizvodjaca.U ponudi cete naici samo na kvalitet i fenomenalnu uslugu!Sve pohvale!
18.05.2018 10:01
Nikola Gavrilovic
Osnovna delatnost preduzeca HSGHidrosol Group je uvoz i distribucija vodovodnog i kanalizacionog materijala vodecih svetskih proizvodjaca. Nepovratne klapne koje su sastavn deo u svakom domacinstvu,nepovratnom klapnom i prempupavanjem kanalizacije iz objekata u spoljasnu kanalizaciju mrezu. Veoma strucno pristupaju svakom problemu.Sve pohvale.
14.04.2017 10:46
Borislav Milic
Vrhunski kvalitet usluge.Prepumpne stanice otpadnih voda,kompletna reviziona okna uz prepumpne stanice ili nepovratne klapne od Pehd,poklopce izradjene od pocinkovanog lima ili aluminijuma sa ispunom.
28.04.2015 04:31
Petar Nikolic
Najraznovrsnija oprema za vodovod i kanalizaciju, po veoma prisupačnim cenama.
25.03.2015 04:48
Milos Jovanovic
Ubedljivo najpovoljnija oprema za vodovod i kanalizaciju u Beogradu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Vodovod i kanalizacija