Kontakt podaci za vašu firmu
El vir commerce...
Pročitaj više
Hidro svet...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

18.05.2018 10:16
Djordje Markovic
Za sve one koji zele da se samostalno oprobaju u sredjivanju svog objekta onda je ovo odlicna firma za sve vas.U njihovoj sirokoj ponudi razliciti asortimana proizvoda za kanalizaciju i vodovod,sanitarije,opreme za razlicite vrste grejanja,boje lakovi,elektromaterijal.Nesto sasvim NOVO sta se nalazi u njihovoj ponudi je i najpovoljnije gorivo za grejanje-PELAT koji zamenjuje 3-4 metara kubnog tvrdog drveta.Pa vama sta treba vi izvolite!
Firma GEJZIR se bavi prodajom kompletnog asortimana proizvoda za vodovodne intalacije i kanalizaciju ,sanitarja,keramike i druge galanterije za kupatila vodecis svetskih i nasihproizvodjaca.U ponudi cete naici samo na kvalitet i fenomenalnu uslugu!Sve pohvale!
18.05.2018 10:01
Nikola Gavrilovic
Osnovna delatnost preduzeca HSGHidrosol Group je uvoz i distribucija vodovodnog i kanalizacionog materijala vodecih svetskih proizvodjaca. Nepovratne klapne koje su sastavn deo u svakom domacinstvu,nepovratnom klapnom i prempupavanjem kanalizacije iz objekata u spoljasnu kanalizaciju mrezu. Veoma strucno pristupaju svakom problemu.Sve pohvale.
14.04.2017 10:46
Borislav Milic
Vrhunski kvalitet usluge.Prepumpne stanice otpadnih voda,kompletna reviziona okna uz prepumpne stanice ili nepovratne klapne od Pehd,poklopce izradjene od pocinkovanog lima ili aluminijuma sa ispunom.
28.04.2015 04:31
Petar Nikolic
Najraznovrsnija oprema za vodovod i kanalizaciju, po veoma prisupačnim cenama.
25.03.2015 04:48
Milos Jovanovic
Ubedljivo najpovoljnija oprema za vodovod i kanalizaciju u Beogradu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Vodovod i kanalizacija