O nama - FOKUS VODOVOD GREJANJE I KANALIZACIJA


Prodavnica Fokus u Borči je prava adresa za profesionalne majstore, kao i sve one koji vole da samostalno uređuju svoj dom. U našoj bogatoj ponudi očekuje Vas kompletan asortiman proizvoda za vodovod i kanalizaciju, sanitarije, oprema za različite vrste grejanja, boje i lakovi, elektromaterijal...

NOVINA u ponudi prodavnice Fokus jeste trenutno najpopularnije i ekonomski najisplativije gorivo – pelet koji zamenjuje 3-4 metra kubna tvrdog drveta. Pored ekonomske uštede, glavna prednost grejanja na pelet jeste odsustvo štetnih gasova pri sagorevanju, zbog čega se naziva još i ekološkim gorivom budućnosti.

Pelet je pogodan za upotrebu u svim pećima, roštiljima i kaminima, a nakon njegovog sagorevanja dobija se neznatan ostatak, bez prašine. S obzirom da pelet dolazi spakovan u briketima, nije potreban pripremni rad za grejnu sezonu, kao što je to slučaj sa cepanjem i piljenjem drva.

Osim peleta, nudimo i kompletnu opremu za izvođenje instalacija za centralno grejanje, podno grejanje, panelno grejanje i etažno grejanje. Grundfos, Wilo, Sever, Watts, Slovarm..., samo su neki od vrhunskih brendova zastupljeni u našoj ponudi.

Ukoliko Vam je potreban vertikalni ili horizontalni bojler za kupatilo, protočni bojler za kuhinju ili kombinovani bojleri, prodavnica Fokus je prava adresa za Vas. U našem bogatom asortimanu nalaze se bojleri vodećih brendova: Gorenje, Ariston, Dom, Termorad, Invent, Akvahot...

Prodavnica Fokus nudi i širok asortiman proizvoda za vodovod (Peštan, Akvaterm, Rosan), kanalizaciju (Peštan), baterije (Rosan, MBM, Slovarm), kao i kompletan Rosan program. Ukoliko želite da ulepšate Vašu terasu ili dvorište, izdvajamo vrhunske baštenske garniture proizvođača Peštan.

Takođe, kod nas možete pronaći veliki izbor cevi (bakarne, aluminijumske, crne, pocinkovane, PVC), kao i žice za varenje (mesingane, autogene, CO2, srebrna). Zato nas posetite što pre i pronađite sve za uređenje Vašeg doma, po pristupačnim cenama.

Radno vreme:
-Zimsko:
ponedeljak – petak od 07:30-19:00h
subota od 07:30-16:00h
nedelja od 08-14h

-Letnje:
ponedeljak – petak od 07:30-20:00h
subota od 07:30-16:00h
nedelja od 08-14h

Fokus vodovod, grejanje, kanalizacija, Zrenjaninski put 141, Borča, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.05.2018 10:16
Djordje Markovic
Za sve one koji zele da se samostalno oprobaju u sredjivanju svog objekta onda je ovo odlicna firma za sve vas.U njihovoj sirokoj ponudi razliciti asortimana proizvoda za kanalizaciju i vodovod,sanitarije,opreme za razlicite vrste grejanja,boje lakovi,elektromaterijal.Nesto sasvim NOVO sta se nalazi u njihovoj ponudi je i najpovoljnije gorivo za grejanje-PELAT koji zamenjuje 3-4 metara kubnog tvrdog drveta.Pa vama sta treba vi izvolite!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Vodovod i kanalizacija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fokus vodovod grejanje i kanalizacija
  • Fokus vodovod grejanje i kanalizacija,
  • Fokus vodovod grejanje i kanalizacija Borča,
  • Prodavnica Fokus Beograd,
  • Fokus vodovodni materijal,
  • Prodavnica Fokus radno vreme