Vodoinstalaterske usluge Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: VII sutjeska 11 v, Kotež
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 19
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Vidikovački venac 104b, Srpskih udarnih brigada 17
Beograd
Adresa: Braće Jerković 50
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 287
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Pavla Popovića 9a
Beograd
Adresa: Voždovac
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Beograd
Beograd
Adresa: Beograd i unutrašnjost
Beograd
Adresa: Petkovacka 2d
Beograd
Adresa: Mirijevo
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa:
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd

Vodoinstalaterske usluge Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Vodoinstalaterske usluge Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac

Vodoinstalaterske usluge Pančevo

Adresa: Pančevo
Pančevo
Adresa: Kozaračka 78
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Vodoinstalaterske usluge
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Adaptacija kupatila - sa materijalom

Akcija -53% 399 Din.
Adaptacija kupatila - sa materijalom - 399 eur! Vodoinstalater DUŠKO!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Vodoinstalaterske usluge

Bez vode, život bi bio nezamisliv. Postoji jedna stara izreka koja kaže da su „voda i vatra dobre sluge, a zli gospodari“. Da je to tačno, uverili su se svi ljudi koji su nekada imali problema, u ovom slučaju, sa vodom. 
 
                
 
Dovoljno je samo spomenuti neispravne vodovodne instalacije i poplavu u stanu, podignut parket i oštećen nameštaj, pa da vam se „kosa digne na glavi“. Da se to ne bi dogodilo, tu su vodoinstalaterski servisi da na sve vaše pozive odgovore pravovremeno i kvalitetnom uslugom.

Vodoinstalaterske usluge – iskustva

Naši domaćini su takvi, da iz razloga uštede novca,  i iz želje za samostalnim majstorisanjem, uzmu alat i probaju da neke kvarove sami reše. Usled mogućeg komplikovanog problema, i nestručnosti (jer vi, ipak niste majstor-vodoinstalater), pored najbolje volje i vašeg truda, problem ostaje, ili čak postaje i veći, što sve kasnije iziskuje još veće troškove, glavobolje, a verovatno i svađu sa besnom suprugom – a to vam svakako nije potrebno. 
Zato, ne mučite sebe, pozovite vodoinstalaterski servis koji će vam u svako doba dana ili noći pružiti usluge kao što su:
- Saniranje oštećenih cevi
- Odgušenje zapušenih cevi motornim ili ručnim sajlama
- Sve vrste odčepljenja
- Snimanje vodovodnih cevi - popravka i zamena wc šolje, sudopere, umivaonika
- Popravka i zamena ventila
- Kvarovi na vodovodnoj instalaciji - popravka ili zamena instalacija
- Popravka i zamena bojlera, vodokotlića.
Za profesionalce, ne postoje mali i veliki kvarovi. Curenje česme u kuhinji ili odgušenje kanlizacije, sve je jednako važno. Šta god da je vaš problem, majstori će reagovati i pružiti stručnu uslugu, u najkraćem mogućem roku. Jer, problemi sa vodom nisu nešto što može da čeka. Usled kvarova, može se destiti da se vlaži zid, stvaraju fleke i buđ, čak i da otpada malter, što kasnije vodi problemima sa vlagom. 

Vodoinstalaterske usluge – hitne intervencije

Čak iako mislite da ste savršeno opremili i uredili svoju kuhinju ili kupatilo, uvek se može dogoditi neka neprijatna situacija, kao što je neprijatan miris iz odvoda kanalizacije ili zvuk vode koja curi u kupatilu, i sve to usred noći. 
 
                                 
 
Mesta za paniku nema, jer profesionalcima je svaki problem važan koliko i vama, te će doći na adresu u najkraćem vremenskom periodu i otkloniti kvar. 
Vodoinstalaterske usluge – mašinsko odgušenje kanalizacije
Često se dešava da se u stambenim zgradama zapuše vertikale i horizontale. Mašinsko odgušenje kanalizacije se radi uz pomoć mašine sa motornom sajlom – kada su u pitanju mala zagušenja, a kada su u pitanju veći problemi ovog tipa, onda se koriste mašine za ispiranje kanalizacije pod visokim pritiskom.

Vodoinstalaterske usluge – snimanje cevi kamerom

Ukoliko imate neki problem sa odvodnim instalacijama, cevi se mogu snimiti kamerom, i time se tačno utvrđuje na kom mestu se kvar nalazi. U kanalizaciji se može nalaziti šut ili raznorazne masnoće, što uzrokuje začepljenje. Može se raditi dijagnostičko i kontrolno snimanje. Ovo snimanje se obavlja tako što postoji monitor, na kome se prikazuje sam snimak, i kamera, koja vrši snimanje u cevi. . Ovakve kamere su samohodne, a to znači da poseduju sopstveni sistem za kretanje kroz cev. 
Na kraju, da zaključimo, da je svima nama zdravlje i bezbednost naše porodice, kao i sigurnost naše imovine na prvom mestu, stoga sve “glavobolje” oko vodovoda i kanalizacije prepustite stručnim licima, vodoinstalaterskim servisima koji su tu zbog vas.

Vodoinstalaterske usluge – cena

Prosečne cene se kreću od 2500 dinara po satu (svaki sledeći sat, plus 1000 dinara), za manje kućne popravke, u cenu je obično uračunat dolazak; preko 3000 dinara za odgušenje lavaboa, kupatilskog slivnika; zatim, 3500 dinara za odgušenje sudopere, do 4500 dinara za odgušenje WC šolje, pa sve do 7500 do 9500 dinara za odgušenje kućne kanalizacije po vertikali. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.
-25% ADAPTACIJA KUPATILA
Nedostupno

ADAPTACIJA KUPATILA

Cena: 1200 din. 900 din.
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Snezana Aleksic
Veoma kvalitetne i povoljne vodoinstalaterske usluge mozete dobiti kod vodoinstalatera Brza Voda. To je agencija koja se nalazi na Vozdovcu ali izlazi na intervencije u gotove sve delove grada.
Ivana Petrovic
Koliko mi se samo cini, stvar je u tome da ove usluge nisu ni malo jeftine. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Ivana Petrovic
Po pravilu, ovo su odlicne usluge, od kojih po meni zaista ne bi trebalo i moglo da postoij nesto bolje.
Marina Zivkovic
Po meni su one u svakom slucaju nesto sto ni malo nije jeftino.
Petar Jankulovski
Sto se ovih usluga tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je po meni manje bitno.
Jovana Milinkovic
Uvek je moralo da se debelo plati za ove usluge. To jednostavno mora tako da funkcionise.
Milen Jovanovic
Sto se mene licno tice, ove usluge zaista nisu nesto sto bi trebalo i moglo da se debelo plati. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovo mogu da budu veoma skupe usluge. Pre ili kasnije, to uvek bude problem.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego posebne usluge. Sve drugo je daleko losije resenje.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih usluga je samo veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije bas toliko vazno.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih usluga tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Dalje, ipak nista vise nije vazno.
Marta Dencevic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i za bas tako dobru cenu. Ako se za to odlucite sigurno se necete pokajati.
Todor Markovic
Mnogi kukaju kako su vodoinstalaterske usluge veoma skupe. Medjutim, sami tako nesto ne mogu da uradi. Pa bas iz tog razloga i trebaju da plate to koliko treba.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju ovih vrsta usluga,ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i u tom slucaju zaista nemate vise sta toliko puno da brinete.
Janko Zivanovic
Ovo su u svakom slucaju usluge u koje mozete da imate puno poverenje. Ako se vec odlucite za njih onda u svakom slucaju treba da potrazite neko dobro i provereno mesto.
Nikolina Pantelic
Puno je takvih usluga u danasnje vreme u Beogradu. Ako se vec odlucte za tako nesto, ipak je najbolje da onda posetite agenciju Dejan. To je zaista jedan od boljih majstora u Beogradu.
Jana Stankovic
Po pitanju kvalitetnih vodonistalaterskih usluga, samo treba da angazujet profesionalni servis V i EP i vise zaisat nista oko toga nemate sta da se brinete.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitetnim vodoinstalaterskim uslugama, veoma je vazno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim.
Petar Jankovic
Oov mogu da budu veoma kvalitetne usluge uBeograud ukoliko se naravno odlucite za nekog pouzdanog vodoinstalatera.
Ivan Stojanovic
Cesto se moze desiti da vam vodoinstalater naplati za sovje odredjene usluge a da ni sami niste sigurni za sta vam je tacno naplatio.
Marko Petrovic
Rade je zaista car. Decko stvarno dolazi u rekordno brzo vreme, brzo zavrsava posao i ne pricama puno. Mogu samo da dam sve preporuke i komentare.
Dusan Markovic
Taj vodoinstalater svakako odgovara ljudima koji zive u tom delu grada ili bar u njegovoj blizini. Sa druge strane, ukoliko se nalazite na Cukarici onda slobodno mogu da vam preporucim vodoinstalatera Rade posto decko zaista profi radi svoj posao.
Stojance Ristovski
Veoma kvalitetne vodoinstalaterske usluge mozete dobiti kod vodoinstalatera Brza Voda. To je agencija koja se nalazi na Vozdovcu ali izlazi na intervencije u gotove sve delove grada.