Vodoinstalater Dejan

4.2 | 25 ocena
Ulica: Cara Lazara 119
Grad: Pančevo
Vodoinstalater Dejan
Mobilni: 064/

O nama

VODOINSTALATER DEJAN PANČEVO

Vodoinstalater Dejan Pančevo nudi sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Vašem stambenom ili poslovnom objektu, brzo, kvalitetno i povoljno. Naš tim čine stručni i odgovorni majstori koji poseduju dugogodišnje iskustvo rada u Gradskom stambenom preduzeću.

Bilo da Vam je potrebna zamena, popravka, ugradnja ili održavanje vodovodne i kanalizacione mreže, vodoinstalater Dejan je pravi izbor za Vas. Iza nas je dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspešno izvedenih intervencija, zahvaljujući čemu smo postali prvi izbor onih koji zahtevaju kvalitetnu uslugu i brze rokove popravke.

Vodoinstalater Dejan Pančevo nudi Vam sledeće usluge:

 1. Adapatacija starih kupatila i sve vrste radova u kupatilu
 2. Odgušenje slivnika, sudopera i WC šolja
 3. Mašinsko odgušenje svih vrsta cevi
 4. Zamena, popravka, ugradnja i održavanje
 • Grejača u bojleru
 • Tuš kabina
 • WC šolja 
 • Vodokotlića
 • Ventila
 • Sifona
 • Creva
 • Bojlera

Sa željom da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, u našem radu koristimo najsavremeniju opremu i alate, što garantuje uspešno rešavanje svih vrsta kvarova, od najsitnijih do najkrupnijih. Odmah po primljenom pozivu, naši iskusni i pouzdani majstori izlaze na teren i otklanjaju problem koji postoji u Vašem kupatilu ili kuhinji, u najkraćem mogućem roku.

Vodoinstalater Dejan vrši i usluge mašinskog odgušenja svih vrsta cevi: kanalizacione cevi, odlivne cevi, sudopere, kade i sl. Nastojimo da sve poslove koje ste nam poverili završimo u najkraćem mogućem roku, na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko želite da Vašem starom kupatilu podarite novi sjaj, vodoinstalater Dejan stoji na raspolaganju za sve vrste adaptacija. Uz dugogodišnje iskustvo, upotrebu profesionalnih alata i najkvalitetnijih materijala, trudimo se da ispunimo sva Vaša očekivanja i unesemo u Vaš prostor lepotu kakvu ste zamislili.

Sve vodoinstalaterske usluge brzo, povoljno i efikasno.
Izlazak na teren u najkraćem mogućem roku.

Vodoinstalater Dejan Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Moj Vodoinstalater Pančevo, Pančevo, Pančevo
  Vaš vodoinstalater Pančevo, Kozaračka 78, Pančevo