Vaš vodoinstalater Pančevo

4.3 | 24 ocena
Ulica: Kozaračka 78
Grad: Pančevo
Vaš vodoinstalater Pančevo
Mobilni: 061/
www.vodoinstalaterpancevo.co.rs

O nama

VAŠ VODOINSTALATER PANČEVO


Vaš vodoinstalater Pančevo već dugi niz godina uspešno rešava sve vodoinstalaterske probleme, po povoljnim cenama i u najkraćem mogućem roku. Iza nas je veliki broj uspešno izvedenih intervencija, velika ažurnost i pedantnost pri radu, zahvaljujući kojima smo postali prepoznatljivi u oblasti našeg poslovanja.

U domen naših usluga spadaju:

 • vodoinstalaterski radovi
 • mašinsko odgušenje kanalizacije
 • snimanje kanalizacije
 • zamena i montaža sanitarija
 • zamena slavina, česmi i baterija
 • zamena vodokotlića, wc šolje i lavaboa
 • čišćenje i zamena sifona
 • remont bojlera, česmi, vodokotlića
 • komplet adaptacija kupatila


Blokade cevi i slivnika često izazivaju probleme u normalnom protoku vode. Vaš vodoinstalater Pančevo vrši brzo i efikasno odgušenje kanalizacije u svim stambenim, javnim i industrijskim objektima. Posebno obučen tim poseduje sve neophodne veštine, iskustvo i spremnost da ustanovi problem i ponudi Vam efikasna rešenja, u najkraćem mogućem roku. Nudimo Vam usluge mašinskog odgušenja wc šolje, kanalizacije, pisoara, sudopere, slivnika, lavaboa, tuš kabine, po najpovoljnijim uslovima.

Snimanje kamerom je savremen pristup u radu sa vodovodnim i kanalizacionim sistemima, bez obzira da li se radi o dijagnostičkom ili kontrolnom snimanju. Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme, Vaš vodoinstalater Pančevo nudi Vam precizno i efikasno snimanje kanalizacionih cevi, što nam omogućava da lako utvrdimo uzrok začepljenja. Takođe, radimo i profesionalno snimanje kanalizacije kako biste se uverili da su Vaše cevi čiste.

Još jedna od usluga koje Vam nudimo je ugradnja i zamena svih vrsta sanitarija, brzo, lako i jednostavno. Vaš vodoinstalater Pančevo stoji Vam na usluzi i ukoliko želite da renovirate kupatilo u Vašem stanu, kući, lokalu, poslovnom prostoru ili zgradi.

Bilo da su u pitanju hitne intervencije, odgušenje kanalizacije ili manje popravke u kupatilu ili kuhinji, stojimo Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Pozovite nas i proverite zašto smo najbolji u svom poslu!

Vaš vodoinstalater Pančevo.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tatjana Knezevic
  12.05.2018 12:48

  Sve pohvale za saradnju...

  Firme u blizini

  Moj Vodoinstalater Pančevo, Pančevo, Pančevo
  Vodoinstalater Dejan, Cara Lazara 119, Pančevo