O nama - MOJ VODOINSTALATER PANČEVO


Moj Vodoinstalater uspešno rešava sve kvarove na instalacijama vodovoda i kanalizacije u stanu, kući, zgradi ili poslovnom objektu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u poslu, Moj Vodoinstalater Pančevo bez problema otklanja sve vrste kvarova, od najkrupnijih do najsitnijih.

Ukoliko su Vam potrebne profesionalne vodoinstalaterske usluge u najkraćem mogućem roku, Moj Vodoinstalater stoji na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Domen njegovog rada obuhvata i usluge adaptacije kupatila, kao i postavku novih instalacija vodovoda i kanalizacije.

Moj Vodoinstalater Pančevo nudi sledeće usluge:

Bilo da Vam je potrebno odgušenje sudopere, WC šolje, kade, lavaboa, slivnika, glavnih vertikalnih i horizontalnih cevi, Moj Vodoinstalater je tu za Vas. Primenom najsavremenije opreme vrši se mašinsko odgušenje kanalizacionih cevi, brzo i efikasno. U slučaju teških zagušenja koristi se najsavremeniji Woma sistem koji pod visokim pritiskom odgušuje i čisti cevi.

Još jedna usluga koju nudi Moj Vodoinstalater jeste snimanje kanalizacionih cevi kamerom. Na taj način mogu se dobiti precizne informacije šta je dovelo do zagušenja cevi i gde se nalazi problem koji treba rešiti.

Ako su instalacije u Vašem kupatilu ili kuhinji dotrajale, Moj Vodoinstalater pruža usluge zamene starih instalacija vodovoda i kanalizacije i postavku novih, kao i montažu sanitarnih delova. Takođe, vrši kompletne adaptacije kupatila sa željom da stvori prostor iz Vaših snova.

Radno vreme:
Svaki dan 00-24h

Moj Vodoinstalater, Pančevo

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Vodoinstalater
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Moj Vodoinstalater Pančevo
  • Moj Vodoinstalater,
  • Moj Vodoinstalater Pančevo,
  • Vodoinstalater u Pančevu,
  • Moj Vodoinstalater radno vreme,
  • vodoinstalaterske usluge Pančevo