O nama - VODOINSTALATER MIŠKO


Vodoinstalater Miško iz Novog Sada na raspolaganju Vam je tokom 24h dnevno za sve vrste vodoinstalaterskih usluga, uz garanciju kvaliteta i stručnosti. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu kao i sve neophodne mašine i alate vrhunskog kvaliteta.

Bilo da Vam je potrebno jednostavno preuređenje instalacija, ili sanacija kvarova do onih najhitnijih - više ne morate da brinete, samo nas pozovite. Izlazimo na teren u bilo koje doba dana.

Možemo vam istaći bogato iskustvo vodoinstalatera Miška, koji se ovim poslom bavi preko 30 godina.

Na raspolaganju su Vam SVE vrste vodoinstalerskih usluga, među kojima i:

Zapušena kanalizacija nije tako retka pojava kako se možda na prvi pogled čini. Mnogi ljudi svakodnevno se susreću sa ovim problemom za čije rešenje postoje i brojni saveti koje će Vam sigurno dati i komšije, poznanici, ili čak i internet. Međutim, ukoliko je zapušenje ozbiljno, možda je najbolje da uopšte ne pokušavate da ovo rešite u sopstvenoj režiji, jer su velike šanse da ćete samo da zakomplikujete stvar.

Ukoliko ste primetili da se voda zadržava ili uopšte ne otiče iz Vaše kade, lavaboa, sudopere, WC šolje... najbolje je da pozovete profesionalca koji će Vam uslugu odgušenja kanalizacije pružiti i brže i pouzdanije od svih saveta koje ste već dobili. Zato je tu vodoinstaler Miško. Naše dugododišnje iskustvo u radu omogućuje nam da odmah prepoznamo stepen ozbiljnosti kvara i pružimo Vam odgovarajuću stručnu uslugu brzo i efikasno, baš onda kada Vam je to najpotrebnije.

Za sve ostale vodoinstalaterske poslove, bilo da ste u žurbi ili ne, oko renovinaranja kupatila, kuhinje, zamene baterija i ventila, ugradnje sanitarija, tuš kabine, čišćenja kamenca iz bojlera ili samog uvođenja vode u kuću, takođe smo tu. Vodoinstalaterske usluge Miško na raspolaganju su Vam non-stop, jer upravo mi smo Vaš dežurni vodoinstalater!


Vodoinstalareske usluge Miško, Novi Sad

Radno vreme: non-stop

Iskustva i komentari posetilaca

17.09.2019 11:15
Milan Tosic
Svaka preporuka za majstora Miska. Covek je profesionalan i tacan a to je danas retkost
30.11.2018 04:03
Dajana Vujanić
Moram pohvaliti majstora Miška jer je u periodu od 40 minuta došao na adresu, pregledao kvar i sanirao ga vrlo lepo i uredno.. Boljeg vodoinstalatera i majstora uopšte, nisam imala u kući.
29.09.2018 11:00
Ljiljana Milosevic
Komsija vodoinstalater Misko je najbolji u gradu vodoinstalater..
29.09.2018 10:59
Milan Petkovic
ja sam odusevljen kako gospodin Misko radi, renovirao mi je kupatilo i veoma sam zadovoljan. brz, efikasan, tacan, pouzdan, povoljan..
24.09.2018 01:28
Igor Stevanovic
Sve sto radi vodoinstalater Misko je veoma kvalitetno i bezbedno. Uverite se i vi u njegov kvalitet.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Vodoinstalater
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vodoinstalater Miško
  • Vodoinstalater Miško,
  • Vodoinstalater Detelinara,
  • Vodoinstalater Miško Novi Sad,
  • Vodoinstalaterske usluge Miško,
  • Vodoinstalater u Novom Sadu,
  • Vodoinstalater Miško radno vreme