O nama - VODOINSTALATERSKE USLUGE BEOGRAD BRZO I POVOLJNO


Na usluzi smo vam 24 sata dnevno, opremljeni svi savremenim alatima, neophodnim iskustvom i znanjem. Za vas rešavamo sve vodoinstalaterske problem po povoljnim cenama i što kraćem roku. Ne dozvolite da vam neispravne vodovodne instalacije, ili neki drugi problemi zagorčaju život.

Odradjujemo hitne intervecije i nas Vaš poziv dolazimo i saniramo kvar na Vašoj vodovodnoj instalaciji. Takođe, ukoliko imate problema sa začepljenim odvodima od kuhinje, lavaboa, kade, dolzimo i rešavamo probleme otpušavanja. Imamo alat sa kojim ćemo brzo otkloniti sve probleme za začepljenim odvodima.

Vrsimo popravke i zamene ventila

Jedan od najčešćih i najvećih problema koji može da se desi u vašim stanovima i kućama su problemi sa ventilima. Zbog nekvalitetne vode na ventilima se skuplja kamenac te ventili počinju da kaplju, sve ima svoj vek trajanja pa taki i ventili dotraju. Čim počne ventil da kaplje, vreme je da nas pozovete, naš vodoinstalater će doći i popraviti ventil, ali je najbolje da se dotrajali ventil zameni novim, jer kasnije može da napravi mnogo veću štetu. Takođe može da se desi da je na Vašoj instalaciji veći pritisak od preporučenih 4 bara, pozovite nas naš vodoinstalater će doći i montirati ventil za regulaciju pritiska, u šahti ili na mestu gde je to moguće, i nataj način sprečićete eventualno moguću šteteu koja može kasnije nastati.

Popravljamo vodokotlice Dešava se da nakon nekog vremena vaš vodokotlić počinje pustati vodu, odnosno neprestano curenje u wc šolju ne prestaje. Ili prekidač više ne radi, pa ne možete pustiti vodu. Najčešće se dešava da je se nakupio kamenac koji treba očistiti i vodokotlić će ponovo normalno raditi. Kod vodoktlića Krušik Plastike, postoji deo koji treba zameniti, jer se kod njih često dešava da voda neprestano curi u wc šolju.

Iskustva i komentari posetilaca

14.06.2016 10:23
Milos Bozovic
Prezadovoljan sam zamenom ventila na mojoj vodovodnoj mrezi.Radnik je bio veoma pedantan i marljiv i za veoma kratko vreme je uradio posao.Usluga na zavidnom nivou a cena vise nego povoljna,sve preporuke.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Vodoinstalater
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vodoinstalaterske usluge Beograd brzo i povoljno
  • Vodoinstalaterske usluge Beograd brzo i povoljno,
  • Vodoinstalaterske usluge Beograd radno vreme,
  • Intervencije na vodovodnim instalacijama,
  • Zamena vodovodnih ventila,
  • Zamena česmi,
  • Otpušavanje kanalizacionih odvoda,
  • Otpušavanje sudopera,
  • Ugradnja bojlera,
  • Popravka vodokotlića