O nama - PRO ENTERIJER VODOINSTALATERSKI RADOVI


Firma “Proenterijer”, poreklom iz Beograda, već više od deset godina uspešno se bavi adaptacijama i renoviranjima stanova i ostalih stambenih i poslovnih prostora, kako na prostoru Beograda tako i oko- line i unutrašnjosti. U ponudi imamo ogromnu paletu različitih vrsta radova koje obuhvataju i enterijer i eksterijer i u potpunosti pratimo i realizujemo Vaše zahteve.

“Proenterijer” čini tim mladih i stručnih ljudi, obučenih i veštih za izvođenje svih vrsta grubih i finih građevinskih radova. Karakteriše nas visoki nivo profesionalnosti i odgovornosti, dobra komunikacija, uigran timski rad, pedantnost i urednost. Naš tim ljudi će Vam omogućiti stručnu pomoć i savetovanje kroz sve faze adaptacije i rekonstrukcije prostora, što podrazumeva dogovor sa klijentima, utvrđivanje radnih parametara, konsalting – stručno savetovanje, rešavanje tehničkih problema, izrada projektnog nacrta i vizuelizacija prostora (po potrebi), te realizacija svih prethodno dogovorenih radova.

Temelj naše firme jesu visoko motivisani i osposobljeni radnici koji su spremni da ispune sve želje i zahteve klijenata vezane za kvalitet i rokove. Fleksibilnost i stručnost su dve ključne osobine našeg tima.

Iz ponude za rekonstrukciju stana možemo Vam izdvojiti kompletnu vodoinstalatersku uslugu koja obuhvata sledeće vrste radova:

  • - izrada i zamena vodovodne instalacije u kupatilu i stanu
  • - izrada i zamena kanalizacione mreže
  • - ugradnja produženih (ACO, Fiega, Geberit, Peštan) slivnika za pod
  • - izrada višepozicionih (split) sistema renomiranih proizvođača
  • - ugradnja Geberita (konzolni i ugradni)
  • - montaža svih vrsta sanitarija
  • - montaža galanterije

Tendencijom za kvalitetom rada, samim tim i poslovanja kreirali smo sopstvene reference koje možete pogledati na sajtu: www.proenterijer.rs

Sve ostale informacije mozete dobiti na:
tel: 060/ 3 555 065
e-mail: office@proenterijer.rs


Unapred hvala na ukazanom poverenju! Firma „Pro Enterijer“, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

21.12.2019 12:23
Neregistrovan korisnik
Jako lepo izgleda ovaj vas sajt Meni se najvise svidja sto su poboljsane nove funkcionalnosti na serveru i pogotovu bih istakao aplikaciju.
14.06.2016 10:20
Lazar Ristic
Izrada i zamena vodovodne instalacije u kupatilu i stanu,izrada i zamena kanalizacione mreze,ugradnja produzenih slivnika.Sve ove usluge mozete dobiti po najpovoljnijoj ceni samo ako posetite preduzece Pro Enterijer.
21.08.2015 02:29
Ana Maric
Koliko se kreću cene kada je u pitanju izrada vodovodne instalacije u kupatilu i zamena vodovodnih cevi u kupatilu?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Vodoinstalater
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pro Enterijer vodoinstalaterski radovi
  • Pro Enterijer vodoinstalaterski radovi radno vreme,
  • Izrada vodovodne instalacije u kupatilu,
  • Zamena vodovodnih cevi u kupatilu