AQUA PRO hitne intervencije

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - AQUA PRO HITNE INTERVENCIJE


AQUA PRO hitne intervencije stoje Vam na raspolaganju za sve probleme koje imate u vezi sa vodovodom i kanalizacijom u stambenom ili poslovnom objektu. Višegodišnja tradicija uspešnog poslovanja, stručnost i profesionalnost zaposlenih, veliki broj uspešno izvedenih intervencija i zadovoljne mušterije, najbolja su potvrda kvaliteta našeg rada.

Zato što znamo da je pravovremena reakcija od presudnog značaja ukoliko dođe do pucanja cevi ili zagušenja kanalizacije, naše usluge su dostupne 24 časa na celoj teritoriji Beograda. AQUA PRO tim čine iskusni majstori koji u svom radu koriste savremenu opremu i alate, što garantuje brzo i efikasno završen posao.

AQUA PRO nudi sledeće usluge:

Zagušenja kanalizacione mreže su vrlo česta, posebno u velikim stambenim zgradama, jer ljudi najčešće ne vode računa o tome šta bacaju u sudoperu, lavabo ili WC šolju. Ukoliko se i Vi nađete u sličnoj situaciji, pozovite AQUA PRO hitne intervencije i svaki problem će biti rešen u najkraćem mogućem roku.

Upotrebom najmodernijih pumpi pod visokim pritiskom i sajli, uspešno čistimo kanalizacione cevi svih prečnika. Zahvaljujući kamerama za snimanje kanalizacije, u mogućnosti smo da brzo lokalizujemo mesto curenja cevi i otklonimo kvar pre nego što nastane neka veća šteta.

AQUA PRO pruža kompletne usluge adaptacije kupatila sa ciljem da stvori prostor po Vašoj želji, u kome ćete se osećati opušteno i prijatno. Takođe, nudi usluge zamene bojlera i montažu svih vrsta sanitarija.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

AQUA PRO hitne intervencije, Koste Glavinića 19, Savski venac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Vodoinstalater
Osnovni proizvodi/usluge za firmu AQUA PRO hitne intervencije
  • AQUA PRO hitne intervencije,
  • AQUA PRO Beograd,
  • vodovod hitne intervencije Savski venac,
  • Vodoinstalateri Savski venac,
  • AQUA PRO hitne intervencije radno vreme