O nama - ROOFTOP STATUS CAFFE & WINE BAR

Rooftop STATUS caffe & wine bar se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu i svim ljubiteljima vina pruža mogućnost da uživaju u najkvalitetnijoj ponudi poznatih domaćih i stranih proizvođača. Posebno izdvajamo vina iz Argentine, Portugala i Italije, zemalja koje su ubrajaju među najpoznatije proizvođače na svetu.

Enterijer caffe & wine bara STATUS uređen je u modernom stilu, sa dominantnom belom bojom i prigušenim osvetljenjem koje stvara posebnu atmosferu tokom sumraka i večeri, dok tokom dana prostor obavije dosta svetlosti. Fantastičan pogled na Adu Ciganliju, Novi Beograd, Most na Adi, Topčiderski park, Hipodrom je nešto u čemu ćete uživati u bilo kom delu dana.

U ponudi wine bara Rooftop STATUS nalazi se veliki izbor vina koja dolaze sa svih strana sveta. Bez obzira da li više volite belo ili crno vino, naša visoko kvalitetna ponuda iz odabranih vinarija iza kojih je duga tradicija postojanja, zagolicaće Vaša čula i upotpuniti vreme provedeno u krugu prijatelja i porodice.

Takođe, redovno organizujemo degustacije i promocije novih vina, kako bismo Vas upoznali sa njihovim mirisom i ukusom. Posebno Vas pozivamo da nas posetite subotom uveče kada uživanje u Vašem omiljenom vinu, upotpunjuju najlepši zvuci akustične muzike koju izvodi akustični duo „Mister Akustik“ iz Beograda.

Ako tragate za idealnim prostorom za Vašu proslavu ili poslovno okupljanje, Rooftop STATUS caffe & wine bar je pravo mesto za Vas. U zavisnosti od vrste okupljanja, raspolažemo sa različitim sadržajem i kapacitetom do 80 mesta maksimalno. Postoji mogućnost kombinovanja drugih sadržaja Sportske akademije Senjak – golf simulator, tenis ili košarka.

U saradnji sa našim partnerima nudimo Vam povoljan ketering, kao i dekoraciju prostora u skladu sa Vašim željama, zahtevima i po vrlo popularnim cenama koje se kreću od 8-15 evra. Naš cenovnik možete pogledati na našoj internet stranici http://www.status-sas.com/

Posetite nas i degustirajte neka od najlepših svetskih vina, dok uživate u fantastičnom pogledu na naš lepi, beli grad. Ljubazno i profesionalno osoblje bara Rooftop STATUS je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 14-22h

Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook: Security Check Required
Instagram: rooftopcaffestatus

Rooftop STATUS caffe & wine bar, Andre Nikolića 29, Senjak, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

26.05.2017 08:41
Ana Milosavljevic
Ako tragate za idealnim prostorom za vasu proslavu ili poslovno okupljanje,Rooftop Status caffe wine bar je pravo mesto za vas.U zavisnosti od vrste okupljanja, raspolazu sa razlicitim sadrzajem i kapacitetom do osamdeset mesta maksimalno.
17.03.2017 12:49
Zarko Manic
Posetite ih i degustirajte neka od najlepsih svetskih vina,dok uzivate u fantasticnom pogledu na nas lepi,beli grad.Ljubazno i profesionalno osoblje bara Rooftop Status je uvek tu da vas srdacno doceka i ugosti.
17.11.2016 09:06
Sandra Marinkovic
U ponudi wine bara Rooftop Status nalazi se veliki izbor vina koja dolaze sa svih strana sveta.Bez obzira da li vise volite belo ili crno vino,njihova visoko kvalitetna ponuda iz odabranih vinarija iza kojih je duga tradicija postojanja,zagolicace vasa cula.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Vinoteke
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rooftop STATUS caffe & wine bar
  • rooftop status caffe and wine bar,
  • rooftop status caffe and wine bar radno vreme,
  • rooftop status caffe and wine bar kontakt telefon,
  • rooftop status,
  • kvalitetna domaca vina,
  • kvalitetna strana vina