O nama - DEAL SERVICE VILJUŠKARI

Ukoliko ste firma koja se bavi proizvodnjom, transportom i skladištenjem robe, sigurno ste za potrebe svog poslovanja koristili viljuškare koji imaju mogućnost da značajno optimizuju i ubrzaju svakodnevne obaveze u poslovanju.

Zato mi kao firma od poverenja možemo svim kompanijama da ponudimo kompletni program za viljuškare kao i prodaju i servis samih viljuškara, kao i baterije za viljuškare.

Svoj posao počeli smo kao mala porodična firma koja se posvetila revitalizaciji baterija za viljuškare, koje su nam i danas jedna od najvažnijih stavki u poslovanju.

Vremenom smo napredovali, a danas možemo kompanijama u celoj Srbiji da ponudimo kompletni program i opremu za viljuškare, kao i servis.

Naša delatnost danas se bazira na nekoliko povezanih usluga, a sve usluge zajedno čine kompletan paket, kako ne bi morali da lutate u potrazi za viljuškarima i delovima, već kako bi mogli da se informišete i pronađete sve na jednom mestu.

Revitalizacija baterija i nove baterije:

Deal service bavi se prodajom novih i revitalizacijom baterija za viljuškare. Zastupnici smo italijanske fabrike baterija FAAM, te kod nas možete pronaći sve tipove trakcionih ćelija, kao i kompletne baterije.

Sulfatizacija je elektrohemijski proces postepenog taloženja sulfata na elektrodama, a on sprečava bateriju da pravilno radi i znatno utiče na radni vek baterije tako što ga skraćuje. Pored toga, postoje i druge loše strane sulfatizacije kao što su pregrevanje baterije, nemogućnost protoka struje neophodne za rad, stvaranje kratkih spojeva i mehaničkih oštećenja koje mogu onemogućiti rad viljuškara. Sulfatizacija je neizbežan proces na viljuškarima koji nastaje vremenom, a da bi se posledice tog procesa anulirale, mi obavljamo desulfatizaciju kako bi otklonili samu posledicu, ali omogućili da kasnije dođe do sulfatizacije, što značajno produžava vek same baterije.

Servis:

Mi kao kompanija sa kompletnom uslugom za viljuškare u svojoj modernoj radionici vršimo servis i remont svih vrsta viljuškara kao i servis trakcionih baterija.

Prilikom servisa ugrađujemo samo proverene, kvalitetne delove. Kako bismo vam olakšali poslovanje servis i remont obavljamo i na terenu na lokaciji koja vama odgovara.

Servisiramo skoro sve brendove viljuškara:

 • Linde
 • Still
 • Jungheinrich
 • Toyota

Svim našim klijentima obezbedili smo i stalnu tehničku podršku! Možete nas pozvati u bilo kom trenutku ukoliko imate nedoumicu ili problem sa nekim delom viljuškara!

Prodaja i rentiranje viljuškara

Shodno vašim potrebama, kod nas možete nabaviti kvalitetan novi ili polovni model viljuškara koji će najviše odgovarati vašem poslovanju.

Kao poduslugu nudimo i rentiranje viljuškara na dnevnom,mesečnom, godišnjem nivou ukoliko viljuškare korstite samo povremeno.

Prodaja rezervnih delova za viljuškare:

U prodaji imamo veliki broj rezervnih delova i opreme za viljuškare:

 • Baterije
 • Punjače za baterije
 • Delove za baterije ( konektore, spojnice, članke)

U ponudi su rezervni delovi za sve vrste viljuškara:

 • Linde, Still, Jungheinrich, Toyota, Nissan, Caterpillar, Hyster, Yale, Heli, Clark, Fiat OM, Mitsubishi, Komatsu, TCM, Litostroj, Tailift, Manitou, BT, Indos i drugi.

Pored kompletnog prodajnog asortimana, servisa i opreme, besplatno vas savetujemo u vezi sa korišćenjem viljuškara.

Ukoliko imate pitanje ili problem koji je vezan za viljuškar, slobodno nas pozovite!

Radno vreme:

Ponedeljak-subota: 8-16h!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Viljuškari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Deal Service viljuškari
 • deal service viljuškari,
 • deal service viljuškari bačka palanka,
 • deal service viljuškari radno vreme